Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nama večeras dolaze prijatelji da gledamo utakmicu i navijaaaamoooooo nadam se da će djeca (njih 5) biti dobri i da će se igrati u sobi da mi na miru odgledamo tekmu
mm je jutros otisao u dresu na posao (Spahin naravno). Ponio je kapu (onu veeeliku), šal i zastavu i odmah poslije posla ide na stadion. Maleni je obukao dres broj 4 oba dijela, stavio šal i ponio zastavicu.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Dlanovi neka se ne štede, navijača pjesma neka krene, Bosne i Hercegovineeeeee.... Kao bubanj srce naše bije, hajmo ljudi hajmo svi na noge, hajmo s pjesmom svi do pobjede... A le, A le, A le, A le, A le, A le.... igraj Bosno ne daj se, igraj SVI smo uz tebe!!!!
Medić gdje si??? jedan moj poznanik prodaje dvije karte za tekmu u Zenici, javi seeee ostavila sam ti poruku na govornoj pošti Ili ima neko još zainteresiran za kupovinu karti?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.11.2011 14:50:43 >
Medić gdje si??? jedan moj poznanik prodaje dvije karte za tekmu u Zenici, javi seeee ostavila sam ti poruku na govornoj pošti Ili ima neko još zainteresiran za kupovinu karti?
Medić se javila, ipak njeni ne idu na tekmu ako koga drugog zanimaju dvije karte nek se javne
sretne vam godisnjice objema da jos puno godina budete sretni zajedno
nas ce veceras biti 9 jedva cekam
Vesela, hvala ti puno, sada da krenu ne mogu stici do 20 h svakako, jedino da lete, bar da si ranije saznala, steta. Hair sta da im radim.
Joj zene, kako je ludo u Zenici danas! Da ne znam bolje, mislila ih da rat pocinje, puca na sve strane, sirene, frka, trka, panika! Samo ne znam ima li onog sto janje okrece u sred čarsije i ovaj put