Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Kaze zena ne moze nikako,izbacuje je,a ne zna sta propusta
ocito je opterecenje na serveru reci joj nek proba preko nekog drugogo browsera mozda je to zeza...ja nekad ne mogu preko IE ili mi je sporo a preko Mozile mogu normalno
ocito je opterecenje na serveru reci joj nek proba preko nekog drugogo browsera mozda je to zeza...ja nekad ne mogu preko IE ili mi je sporo a preko Mozile mogu normalno
Ma nju nesto stalno u zadnje vrijeme izbacuje,ne znam je li ti pisala,reci cu joj
ja razmisljam da li da gledam ili ne svaki gol koji smo dali ja nisam bila prisutna...ili sam pusila (kuhinja)...ili oko Andreja (sranje)...mozda je bolje da ne gledam...a dam me vi izvjestavate
Ma nju nesto stalno u zadnje vrijeme izbacuje,ne znam je li ti pisala,reci cu joj
Dragi Asmire Begoviću: Molim te, nemoj primiti gol. Zbog sebe. Zbog mene. Zbog onih koji večeras neće spavati. Zbog onih koji dižu kredit da te gledaju. Zbog onih kojima se već tri dana znoje dlanovi. Zbog onih koji su u tvojim godinama ginuli, da bi ti sad mogao igrati. A mi navijati. Za Bosnu I Herecegovinu. Makar zbog njih, koji će te veceras gledati s neba, nemoj primiti gol.
Dragi Emire Spa......hić......u;Ne daj mu (znaš već kome) da se primakne našem golu. Ne daj mu da šutira. Ne daj mu da skače. Ne daj mu da postigne gol.
Dragi Sanele Jahiću: ujedinio si Kiprane. Ujedini danas Bosance i Hercegovce. Pa da dokažemo Portugalcu Manuelu Barossu da i bez njegovog mišljenja možemo u Evropu. U junu naredne godine.