Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa nije pao secer u vodu, taman i da ne odemo na EP , vazno je podrzati nase zmajeve, a ne komentarima "pristajat na muku" ko da Ibisevicu nije zao
Ja sam se svom muzu valjala od smjeha Ulazi Ibisevic kad ovaj moj ronda hajde mamlaze iako mi nisi drag ucini da te zavolim ma niej malo proslo fuli on hahaha ovaj moj hebe nigdje nista ne ostavlja skace po dnevnoj i psuje eto zasto ga ne volim eto eto
A najsmjesnije mi je bilo kada sam cula da je efendija danas na dzumi "spomenuo" i vecerasnju utakmicu. Ma mi smo cudo od naroda, kako nam malo treba da budemo sretni. Nadam se vala da cemo uspjeti nesto napraviti u tom Portugalu, kada veceras na zalost nismo.
Sta ste se usutile??? Ja ovo ne mogu podnijet, majko moja.
Jesu li spremne kospice, grickalice, apaurini i sl
Ja mislim da ne mogu gledat, svakako mm nije tu, laaptop u spavacu i pratuci izvjestaje preko fb a i ovdje je azuran prijenos pravo. Ako se predomislim, vidjecete
Molim Te Boze pomozi nasim zmajevima veceras, ovih dana to je ejdina pozitivna stvar u ovoj zemlji, i zbog njih su ljudi zaboravili sve probleme Idemo zmajeviiiiiiiiiii