|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
11.10.2011 23:08:22   
new mama
E moj Spaha pa sta nam uradi,pa kud bas tiuser posted image user posted image user posted image Romali odricem se Spahe,sad mi je je broj 1 Begovicuser posted image user posted image user posted image
Ali u svakom slucaju ponosna sam na nase momkeuser posted image
Volim te BiHuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 11.10.2011 23:09:16 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1251
11.10.2011 23:10:35   
bananica
pik nama Hrvati

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1252
11.10.2011 23:56:01   
Honey3
ma zene ko god da nam dodje, mozemo se i te kako nositi i naravno pobijediti,kad bi svaku kao veceras igrali mi cemo Francuze u finalu pobijediti.....mogli bi oni doci do finala svojom hinjskom igrom uz pomoc sudija  a mi naravno jer smo najboljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a iskreno ja ne bih voljela Hrvatsku samo zbog situacije kakva jeste na stadionima,ko god da bi pobijedio vjerovatno bi bilo neredauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1253
13.10.2011 13:21:07   
d.dita
Vidimo se u baražu!
Garant Portugal!

Bila sam u pravu, nažalost, nama Portugal!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1254
13.10.2011 13:59:06   
Private
Boga mi Portugal,a Hrvatskoj Turska...

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 1255
13.10.2011 14:21:59   
dinaa
Grrrrrr Portugal...

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 1256
13.10.2011 14:57:42   
zagy
Hem Portugal, hem dva igrača ne igraju zbog žutih, pa jedan polomljen, slabe nam šanse, ali eto nada zadnja umire.
E ženice ja bila na utakmici u Parizu user posted image i naši savršano igraju u punom sastavu, al kada im sastav poremetiš i što igra odmiče opada i naša konetracija.user posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1257
22.10.2011 12:51:21   
ElmaB
Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1258
24.10.2011 11:35:25   
Funky
IZVORNA PORUKA: ElmaB

Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))user posted image user posted image user posted image

ElmaB uvijek si mudro zborila...Naklon mudracu RR foruma! O svijetla, o presvijetla... user posted image

Funky Fun Club

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1259
8.11.2011 19:43:48   
ladyblue RR
Romali, new mama, noa, imate pozdrav od SPAHE! Da,dauser posted image

Bila sam na Grbavici danas,  igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.

al' eto...ako ništa pomenula sam vas

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1260
8.11.2011 20:16:29   
new mama
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Bila sam na Grbavici danas,  igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.

Ma sta kazes,pa sto me ne zovnu da idemo skupauser posted image ,ja ga ne bih zaboravila slikatiuser posted image user posted image
A sad kad se Spaha nakaci na rr,ja se odjavljujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1261
8.11.2011 20:37:59   
new mama
Hahahaha, kad se Spaha nakači na RR, ja se vraćam punom parom
Ladyblue, hvala ti do neba! Živa sam se ismijela zamišljaju
i taj razgovor.
Ljube njega njegove hanumice. Samo neka on i drugovi zabiju par golova Portugalu, onda možda pristanemo i da se upoznamo
Ovo je post od Romali,da se zahvali Ladyblue na pozdravima,a nikad ne znas ko ce ovo procitatiuser posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1262
8.11.2011 20:44:45   
ladyblue RR
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1263
8.11.2011 20:47:17   
new mama

Nista se nemoj smijati,nego si me trebala zvati,a ja sa punom opremom,kamera,fotroaparat na utakmicuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1264
8.11.2011 20:49:09   
veeseelaa
Bila sam na Grbavici danas, igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen.

heheh mogu misliti što se čovjek ismijao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1265
8.11.2011 20:54:25   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: new mama

Nista se nemoj smijati,nego si me trebala zvati,a ja sa punom opremom,kamera,fotroaparat na utakmicuuser posted image user posted image user posted image

ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1266
8.11.2011 21:04:15   
new mama

IZVORNA PORUKA: new mama

ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.

Ma hajde bice prilike,samo steta sto ga nisi uslikalauser posted image user posted image user posted image
Nego kad otvorim ovu temu svaki drugi post mojuser posted image user posted image user posted image ,reci ce neko ja ove ludaceuser posted image user posted image ,bjezim s ove teme makar do petkauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1267
8.11.2011 21:35:40   
ladyblue RR
nego žene...ovaj vikend se igra baraž za odlazak na Euro 2012 i sastaju se, između ostalog, Hrvatska i Turska. ja jako volim hrvatsku reprezentaciju i blablaba...dobrosusjedski odnosi i sve je to u redu...ali kako navijati za Hrvatsku kada na golu turske stoji ON:

user posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 21:36:37 >

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1268
8.11.2011 21:52:24   
Nunichi
ladyblue pa drugarice kako si mene zaboravila?  user posted image
A Miske bona bona? Molim te da ispravis gresku i preneses i njemu da je voljen. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cirkusa... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1269
8.11.2011 21:54:30   
ladyblue RR
nego da se mi fino spremimo u petak i izađemo u Bosnu. oni će tamo poslije utakmice, 100%, pa da vi njima same kažete šta imateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1270
9.11.2011 11:00:55   
Anoniman

vala ne pozdravi li nas poslije utakmice nista od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1271
10.11.2011 10:29:08   
mala86
Ronaldo stigo u Zenicu user posted image  user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 10.11.2011 10:39:43 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1272
10.11.2011 15:40:06   
Medić*
Zaludjenice fudbalom user posted image Ima li jos karata, gdje bi se mogle danas ili sutra naci ako ih uopste ima. Moj brat trebao doci iz Srbije sa drustvom, ali ga neko izradio sa kartama. Mogu li im naci karte, sta mislite i po kojim cijenamauser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1273
10.11.2011 23:40:21   
Visnja RR
Staro proročanstvo kaže:
Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu,dvije hiljade i jedanaeste godine,jedanaest zmajeva će srušiti jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tama.U jedanaest sati noću će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,ZMAJ OD BOSNE koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca..

user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.11.2011 23:42:50 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1274
10.11.2011 23:48:06   
bananica

< Poruku je uredio bananica -- 10.11.2011 23:49:51 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *