Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E moj Spaha pa sta nam uradi,pa kud bas ti Romali odricem se Spahe,sad mi je je broj 1 Begovic Ali u svakom slucaju ponosna sam na nase momke Volim te BiH
< Poruku je uredio new mama -- 11.10.2011 23:09:16 >
ma zene ko god da nam dodje, mozemo se i te kako nositi i naravno pobijediti,kad bi svaku kao veceras igrali mi cemo Francuze u finalu pobijediti.....mogli bi oni doci do finala svojom hinjskom igrom uz pomoc sudija a mi naravno jer smo najbolji a iskreno ja ne bih voljela Hrvatsku samo zbog situacije kakva jeste na stadionima,ko god da bi pobijedio vjerovatno bi bilo nereda
Hem Portugal, hem dva igrača ne igraju zbog žutih, pa jedan polomljen, slabe nam šanse, ali eto nada zadnja umire. E ženice ja bila na utakmici u Parizu i naši savršano igraju u punom sastavu, al kada im sastav poremetiš i što igra odmiče opada i naša konetracija.
Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))
Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))
ElmaB uvijek si mudro zborila...Naklon mudracu RR foruma! O svijetla, o presvijetla...
Romali, new mama, noa, imate pozdrav od SPAHE! Da,da
Bila sam na Grbavici danas, igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.
al' eto...ako ništa pomenula sam vas
Bila sam na Grbavici danas, igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.
Ma sta kazes,pa sto me ne zovnu da idemo skupa ,ja ga ne bih zaboravila slikati A sad kad se Spaha nakaci na rr,ja se odjavljujem
Hahahaha, kad se Spaha nakači na RR, ja se vraćam punom parom Ladyblue, hvala ti do neba! Živa sam se ismijela zamišljaju i taj razgovor. Ljube njega njegove hanumice. Samo neka on i drugovi zabiju par golova Portugalu, onda možda pristanemo i da se upoznamo Ovo je post od Romali,da se zahvali Ladyblue na pozdravima,a nikad ne znas ko ce ovo procitati
Bila sam na Grbavici danas, igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen.
Nista se nemoj smijati,nego si me trebala zvati,a ja sa punom opremom,kamera,fotroaparat na utakmicu
ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.
ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.
Ma hajde bice prilike,samo steta sto ga nisi uslikala Nego kad otvorim ovu temu svaki drugi post moj ,reci ce neko ja ove ludace ,bjezim s ove teme makar do petka
nego žene...ovaj vikend se igra baraž za odlazak na Euro 2012 i sastaju se, između ostalog, Hrvatska i Turska. ja jako volim hrvatsku reprezentaciju i blablaba...dobrosusjedski odnosi i sve je to u redu...ali kako navijati za Hrvatsku kada na golu turske stoji ON:
< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 21:36:37 >
vala ne pozdravi li nas poslije utakmice nista od njega
< Poruku je uredio mala86 -- 10.11.2011 10:39:43 >
Zaludjenice fudbalom Ima li jos karata, gdje bi se mogle danas ili sutra naci ako ih uopste ima. Moj brat trebao doci iz Srbije sa drustvom, ali ga neko izradio sa kartama. Mogu li im naci karte, sta mislite i po kojim cijenama
Staro proročanstvo kaže: Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu,dvije hiljade i jedanaeste godine,jedanaest zmajeva će srušiti jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tama.U jedanaest sati noću će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,ZMAJ OD BOSNE koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca..
< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.11.2011 23:42:50 >