Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ostao moj muz sa nasom 15 mjesecnom cerkicom kod kuce i ona se ukakila a on nije osjetio i kako ju je pocelo zuljat i mucit ona mu donese osvjezavajucu maramicu,,on nije reagirao,,ona nesto mu mrmljala,,tajo nije skontao i ona mu pocela donostit jos maramica i vikat BEHH (beh je inace njena rijec kad je kaka)
Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"
Kontam u sebi možda je dijete i zovnulo sreća pa sam mu stavila pampers preko piđamice (za koji on ne zna) pa nije bio mokar.
Ovo jeste najbolja tema na svijetu . Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" . Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) . A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama .
Ovo jeste najbolja tema na svijetu . Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" . Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) . A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama .
Nije moje dijete ali simpatično je... U subotu u Pionirskoj gledali životinje i približimo se kavezu smrdiiiiii užas a za nama 2 djevojčice 4-5 godina. Jedna kaže joj što ovdje smdi a druga hajmo brzo usmrdiće mi se sladoled
* mi na jednoj svadbi neki dan..i ja joj objašnjavam..u 16 idemo po mladu , pa u dzamiju..kaže ona :" a što mlada ne dodje sama? blizu joj je?" * na istoj svadbi u hotelu..donosi konobar jela..a ona jede sve redom..mm i ja se zgledamo..nema šanse da bi to kod kuće pojela..kaže sve sam jela..sem graška..njega nisam mogla uhvatit * u nedjelju gledamo kovrčavu sue..i idu reklame..nešto kao : e klinci stigao je novi..pa sad nešto..kaže ona samo da znate ja vam nisam klinac
* na vikendici, 3 dana nema tv-a , nema pc-ja..i ona ne zna šta će..kiša pada..sjedi kraj prozora i igra se sa polukrepanom muhom i mravom...i pade muha..kaže eto poginula je skroz..pade a ne može da leti....i govori neni..eto neno i muha je sad rahmetli
pa kod dajdže izašli ispred zgrade da nahranimo pse kojima smo dali i imena, i da ne nabrajam sva imena jedan od njih se zove smješko jer pas stvarno kao da je uvijek nasmijan . kad E... vidi mama vagan hote da ujede mehka... gavran hodao oko smješka pokušavajući da se domogne hrane.... pa eto kako je on opisao... a djeca su nam stvarno biseri pravi
ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava" stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
razmišljala sam ja i o tome, počeće me oslovljavat sa kravice moja
ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava" stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"
i meni je danas A rekao "mama ti si koza" al to je za njega nešto lijepo, on voli životinje
I moja Asja govori "kozo jedna mala"a neki dan igra se s drugom isto imaju godina 3 kasze ona "meni ce mama roditi brata,eno ga u stomaku",a on ce njoj "a ko joj je stavio brata u stomak"a sefica ko iz topa "pa moj Tata" ja sam se ukocila a svi okolo se odvalili smijat stvarno neznam odkud joj to
i meni je danas A rekao "mama ti si koza" al to je za njega nešto lijepo, on voli životinje
da sam ti bliže optužila bi me da sam ga ja nagovorila mislim i ovako ima od mene čokoladu za izjavu