|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.5.2011 22:54:34   
zvecka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga djecica,,,bas se ismija svi provalamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostao moj muz sa nasom 15 mjesecnom cerkicom kod kuce i ona se ukakila a on nije osjetio i kako ju je pocelo zuljat i  mucit ona mu donese osvjezavajucu maramicu,,on nije reagirao,,ona nesto mu mrmljala,,tajo nije skontao i ona mu pocela donostit jos maramica i vikat BEHHuser posted image user posted image (beh je inace njena rijec kad je kaka)

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 776
13.5.2011 9:37:44   
ziki
Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 777
   [Obrisana poruka]
13.5.2011 9:39:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 778
13.5.2011 9:48:13   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: ziki

Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 779
13.5.2011 10:08:02   
Nedi
SInoć smo došli oko 22 kuci svi premoreni i onesvijetili se u krevetu, niko se mrdnuo nije cijelu noć. Jutros vidim N se upiškio i pitam ga zašto nije zvao mamu da idemo piškiti.

"zvao sam te ali ti si mnogo spavala"user posted image

Kontam u sebi možda je dijete i zovnulo sreća pa sam mu stavila pampers preko piđamice (za koji on ne zna) pa nije bio mokar.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 780
13.5.2011 13:19:02   
maja78 RR
dusa mala dijete zove a ti ukomirana

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 781
13.5.2011 13:34:00   
vila_7
al se ja uvijek ismijem na ovoj temi-najbolja tema na cijelom forumu! Jedva cekam da i ja pisem provale aBd!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 782
16.5.2011 15:57:06   
emma.L
Ovo jeste najbolja tema na svijetu user posted image .
Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" user posted image .
Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) user posted image .
A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 783
16.5.2011 16:00:47   
reallove
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ovo jeste najbolja tema na svijetu user posted image .
Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" user posted image .
Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) user posted image .
A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 784
16.5.2011 16:01:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image dobra je ema "pravi zečiji raj"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 785
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 10:52:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 786
17.5.2011 10:58:13   
Medić*
Aman, nasih malih legendi user posted image  Divni su sa svojim provalama.

Juce ja stavila u kadi lavor da nesto osjetljivo rucno operem i sada ona voda preliva preko a moj maleni kaze : Mama, jupi imamo fontanu user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 787
17.5.2011 11:21:01   
Nedi
Nije moje dijete ali simpatično je...
U subotu u Pionirskoj gledali životinje i približimo se kavezu smrdiiiiii užas a za nama 2 djevojčice 4-5 godina. Jedna kaže joj što ovdje smdi a druga hajmo brzo usmrdiće mi se sladoleduser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 788
17.5.2011 11:44:46   
henna ze
definitinvo bih trebala zapisivati provaleuser posted image user posted image

* mi na jednoj svadbi neki dan..i ja joj objašnjavam..u 16 idemo po mladu , pa u dzamiju..kaže ona :" a što mlada ne dodje sama? blizu joj je?"
* na istoj svadbi u hotelu..donosi konobar jela..a ona jede sve redom..mm i ja se zgledamo..nema šanse da bi to kod kuće pojela..kaže sve sam jela..sem graška..njega nisam mogla uhvatituser posted image user posted image user posted image
* u nedjelju gledamo kovrčavu sue..i idu reklame..nešto kao : e klinci stigao je novi..pa sad nešto..kaže ona samo da znate ja vam nisam klinacuser posted image user posted image

* na vikendici, 3 dana nema tv-a , nema pc-ja..i ona ne zna šta će..kiša pada..sjedi kraj prozora i igra se sa polukrepanom muhom i mravom...i pade muha..kaže eto poginula je skroz..pade a ne može da leti....i govori neni..eto neno i muha je sad rahmetliuser posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 789
17.5.2011 11:46:03   
emma.L
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 790
18.5.2011 8:57:53   
emi7908
moj malac neki dan meni kaže; medode mama to tako... htio je reći ne može ...

pa kod dajdže izašli ispred zgrade da nahranimo pse kojima smo dali i imena, i da ne nabrajam sva imena jedan od njih se zove smješko jer pas stvarno kao da je uvijek nasmijan . kad E... vidi mama vagan hote da ujede mehka... gavran hodao oko smješka pokušavajući da se domogne hrane.... pa eto kako je on opisao...
a djeca su nam stvarno biseri pravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 791
18.5.2011 9:06:51   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image   ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava"user posted image stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 792
18.5.2011 9:09:26   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sta ce tek djete mislit kad budes bebu dojilauser posted image user posted image user posted image user posted image  

ja tebe ko da pratim jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image pratim ba ove aktivne teme,nesmijem nista pocet radit cekam Alena da se probudi a on se uspavo ko nikaduser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 793
18.5.2011 9:31:25   
ziki
user posted image razmišljala sam ja i o tome, počeće me oslovljavat sa kravice mojauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 794
18.5.2011 16:33:48   
Anoniman
kako moj sin sve sto nece da uradi vadi se na to kako ga boli noga,ledja itd  jutros stavljam ja mlijeko u cashe kaze ja necu mlijeko boli me casha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 795
18.5.2011 21:18:11   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image   ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava"user posted image stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"user posted image user posted image user posted image user posted image  

i meni je danas A rekao "mama ti si koza"user posted image al to je za njega nešto lijepo, on voli životinjeuser posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 796
18.5.2011 21:24:49   
sanela.asja
I moja Asja govori "kozo jedna mala"a neki dan igra se s drugom isto imaju godina 3 kasze ona "meni ce mama roditi brata,eno ga u stomaku",a on ce njoj "a ko joj je stavio brata u stomak"a sefica ko iz topa "pa moj Tata"user posted image user posted image user posted image ja sam se ukocila a svi okolo se odvalili smijat stvarno neznam odkud joj to user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 797
18.5.2011 21:30:33   
Anoniman
Sanela dobar ti avatar evo moj A pleše kao ta djevojčicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 798
18.5.2011 21:32:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

i meni je danas A rekao "mama ti si koza"user posted image al to je za njega nešto lijepo, on voli životinjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sam ti bliže optužila bi me da sam ga ja nagovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim i ovako ima od mene čokoladu za izjavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 799
19.5.2011 10:05:22   
emma.L
IZVORNA PORUKA: triputmama

kako moj sin sve sto nece da uradi vadi se na to kako ga boli noga,ledja itd  jutros stavljam ja mlijeko u cashe kaze ja necu mlijeko boli me casha user posted image user posted image user posted image

Ovakve nebuloze su i kod Eme user posted image . Kad nešto loše uradi i pitamo zašto je to uradila, kaže 'zbog zida'. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *