|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
31.1.2011 23:30:20   
myb@by
IZVORNA PORUKA: Dida79

Sjedimo u kaficu i nas dvoje jedemo sladoled a muz pije kafu..Govorim ja muzu hajde probaj sladoled znas kako je dobar,kaze ma necu pijem kafuuser posted image U tom Vildan babi sto neces sladoled.
MM govori necu nije mi dalauser posted image user posted image
A Vildan ne prestaje ma kako nije jeste baba hajde uzmi probajuser posted image user posted image A onaj moj opet necu od nje nista nije mi dalauser posted image user posted image I zavali se od smjeha
Djete osta svo zbunjeno okrenu se prema meni i govori
Mama sto nisi babi dala
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno sto covjeku ne dade?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 501
31.1.2011 23:31:46   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj lude ste...
čuj ove stavrno što čovjeku ne dadeuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 502
31.1.2011 23:33:01   
Dida79
da sam znala da mu je dotle doslo pa da se djeci zali majke bi mu dala
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 503
31.1.2011 23:34:24   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a našo je kome će se žaliti valauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 504
1.2.2011 6:58:08   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Dida79

Sjedimo u kaficu i nas dvoje jedemo sladoled a muz pije kafu..Govorim ja muzu hajde probaj sladoled znas kako je dobar,kaze ma necu pijem kafuuser posted image U tom Vildan babi sto neces sladoled.
MM govori necu nije mi dalauser posted image user posted image
A Vildan ne prestaje ma kako nije jeste baba hajde uzmi probajuser posted image user posted image A onaj moj opet necu od nje nista nije mi dalauser posted image user posted image I zavali se od smjeha
Djete osta svo zbunjeno okrenu se prema meni i govori
Mama sto nisi babi dala

Ima covjek glasnogovornike

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 505
1.2.2011 8:25:14   
ziki
A šta ti to ni si dala njegovom babi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 506
1.2.2011 8:45:27   
Lulu_08
user posted image user posted image HAHAHAHA, aaa dida bona što nisi dala covjeku cccc hahahahahaha....

LEGENDE!!!

Kaže Luna neki dan: "Mama...tajo ima jabuku u gaćama!" Ja odgovaram "ma to je jabuka u džepu" A ona će ti na to: "Tajo ima bananu u gaćama!" A ja zatečena hahahahah....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 507
1.2.2011 8:58:30   
henna ze
mi smo prošle sedmice bile bolesne..Hena imala visoku temp koju joj nismo mogli skinuti..i dr nam propiše čepiće..nikad ih nismo prije koristili...došli kući..ona legla reko skini gaćice..ona gleda kaže šta ćeš mi sad..ma reko moram ti guzu ovim da namežem..i pusti ona..ja umetnem..ona vrisnu jooj šta si mi uradila jooooj..reko stavila čepić u guzu tako ide..ma šta..joj sad si me začepila kako ću piškiti, kako ću kakiti ...jjjjjjoj...kako ćeš ga sad izvaditi...onda je tura svlada i zaspa..uskoro je pala..oko pola 3 ponovo je budim..Hena moram opet da stavim čepić..ona opet..joooooooj pa imam već jedan..sad hoćeš stvarno skroz da me začepiš..pa ja zato se zove čepić zato što te začepi...meni muka..al sam se smijala njenim provalama....

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 508
1.2.2011 9:02:07   
jasmin

IZVORNA PORUKA: henna ze

mi smo prošle sedmice bile bolesne..Hena imala visoku temp koju joj nismo mogli skinuti..i dr nam propiše čepiće..nikad ih nismo prije koristili...došli kući..ona legla reko skini gaćice..ona gleda kaže šta ćeš mi sad..ma reko moram ti guzu ovim da namežem..i pusti ona..ja umetnem..ona vrisnu jooj šta si mi uradila jooooj..reko stavila čepić u guzu tako ide..ma šta..joj sad si me začepila kako ću piškiti, kako ću kakiti ...jjjjjjoj...kako ćeš ga sad izvaditi...onda je tura svlada i zaspa..uskoro je pala..oko pola 3 ponovo je budim..Hena moram opet da stavim čepić..ona opet..joooooooj pa imam već jedan..sad hoćeš stvarno skroz da me začepiš..pa ja zato se zove čepić zato što te začepi...meni muka..al sam se smijala njenim provalama....

hahahaha jao...stvarno da je zacepis!!!Mala kraljica.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 509
1.2.2011 9:26:27   
Dida79

IZVORNA PORUKA: ziki

A šta ti to ni si dala njegovom babi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam mu dala da lizneuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 510
1.2.2011 12:33:51   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: henna ze

Ovo me podsjeti na jednog mog komsiju koji je sada momak od nekih 23-24 g
kad je imao oko 4 god pita ga mama .Renato sta ces jesti?Kaze on jaja a mama ga pita : Hoces li da ti mama umuti ili na oko ?
Kad je on jadnicak poceo plakati i drzati se za oko on je mislio se to pece na ocima
Jedva smo ga smirili i danas se tome smijemo

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 511
1.2.2011 14:28:30   
M kao Mama
MOja za tu bananu u gaćama, ali kod male djece ima bolju dijagnozu, jezik na guzi, hahahahah

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 512
2.2.2011 14:07:03   
ziki
Evo svježe od juče: vodili svkrvu u Gradačac kod nekog dr i put do srbrenika katastrofa, krivine, rupe.. užas, na jednom dijelu bilo dobro i opet naletimo na loše, mm nije stigo da smanji brzinu i malo brže(50km/h) prešo i baš nas protreso a nemirko se sav ljut javlja:" Baba što ljuljaš auto, sve nas izljulja, prebiću te ko malu macu." 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 513
2.2.2011 14:17:11   
Lady26
Moram podijeliti sa vama....mozda nije toliko smijesno kao vase provale ali eto... user posted image user posted image

Moja curica (14mj) danas piskila i kakila u tutu, ona i teta otisle u wc da to prospu, pustile vodu i kad je krenula voda iz vodokotlica, Lana mase i govori pa pa user posted image user posted image ...
Ja sam oplakala, jer sam je odmah zamislila u glavi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 514
2.2.2011 14:24:10   
emma.L
LOL, Ema je mahala i govorila "ćao, gono" samo da bi dobila kinder čokoladu user posted image , a svi na temi o tutama znaju da "gono" nikad nije otišlo iz tute user posted image , jer kad ga jednom zateknemo u njoj - uokvirit ćemo ga user posted image .
A sinoć se zaigrala i govori "šućur Bogu, šućur Bogu". To govori samo jedna tetka moga muža koju jako rijetko viđamo, ali svaki put to kaže 10000000 puta za Emu user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 515
2.2.2011 14:53:00   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moram podijeliti sa vama....mozda nije toliko smijesno kao vase provale ali eto... user posted image user posted image

Moja curica (14mj) danas piskila i kakila u tutu, ona i teta otisle u wc da to prospu, pustile vodu i kad je krenula voda iz vodokotlica, Lana mase i govori pa pa user posted image user posted image ...
Ja sam oplakala, jer sam je odmah zamislila u glavi...

Pametnica nasa mala user posted image user posted image user posted image
Ljubimo mi Lanu i mamu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 516
2.2.2011 19:17:00   
M kao Mama
Zaboljela mog brata ruka, i Lajla hoće da ga masira onim relaks masažerom, i kod njega malo strije na rukama, kaže Lajla njemu I. šta ti je ovo, i on joj objasni, a ona sva zbunjena, aaaa, a ja mislila neko te upuco.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 517
3.2.2011 9:05:15   
emma.L
Kao da čita Sarajevo-x user posted image . Postalo dijete svjesno da svaka šetnja po gradu može tako završiti user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 518
3.2.2011 9:13:14   
M kao Mama
Pa, mama joj je bila dugo u toj branši, hahaha (mislim suprotna strana od tih što se pucketaju), šta je ona uviđaja obišla sa mamom u pupu, pa beli je gledala kroz pupak, pa zna,

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 519
3.2.2011 9:39:14   
ziki
 OT: Alma ja mislim da je ovo istina, bar kolko sam ja mogla da upratim po mod djetetu i djeci mojih koleginica- jesu li radile do dugo u  trudnoću sa bebama u pupi ta djeca odmah vuku ka struci. (ovo sad neko može smatrat mojom provalom al ja sam u ovo ubeđena)

Neposredna veza do poruke: 520
3.2.2011 9:40:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

user posted image user posted image HAHAHAHA, aaa dida bona što nisi dala covjeku cccc hahahahahaha....

LEGENDE!!!

Kaže Luna neki dan: "Mama...tajo ima jabuku u gaćama!" Ja odgovaram "ma to je jabuka u džepu" A ona će ti na to: "Tajo ima bananu u gaćama!" A ja zatečena hahahahah....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 521
3.2.2011 9:46:43   
M kao Mama
Jesi vidjela, ma i ja vjerujem duboko u to, šta ću morala sam je sa sobom vodati, hahahaha, sad nešto kontam ma tačno je to milion posto, ja sam voljela zaigrat i zapjeva, uvijek, a u trudnoći pogotovo, ova moja ista ja, hahah, pa ja trebala na svadbu 3.02. eto baš na današnji dan prije 4 godine, i porodim se ranije, 1. februara, kući došla 2.2. a 3. kad je bila svadba govorim MM mogli smo vala skoknuti do restorana da čestitamo mladencima, hahaha

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 522
3.2.2011 10:02:29   
ziki
A meni kolega kaže da sam poludjela i da će mi dijete sa 18 bit rakeni inžinjer što sa 2 godine razpoznaje krov u osnovi a da mu ni ja ni muž pokazali a zaboravlja da sam ja čitavu trudnoću od 4 do 7 radila kući privatno a onda na posao od 8 do 4, hodala po gradilištima i sajmovima sa stomakom do zuba

Neposredna veza do poruke: 523
3.2.2011 10:13:08   
maja78 RR
sad moj A. uzeo svoju knjigicu i fino se popeo na kauc zalegao i cita, i jos koljeno podigao da na njega nasloni, i fino prati glavom slike

(mene imitira)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 524
3.2.2011 11:00:18   
M kao Mama
MA, bona sve ti oni kroz pupak vire, pa kuš dalje kad se sjećaju poroda, hahahahah

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR!
peky

Zasto ste se prijavile na "Ringeraja"?? i od koga ste culi za njega?

odg (99%)

odg (1%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *