Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imamo neku plasticnu kravu koja ima vime i dz. stalno pita sta je sta je to? i neko joj je rekao vime.
i sad ja je prala i pobjeze ona meni gola i sve sedira dole i jaje ruzim rekoh ne diraj ese vise kaze ona morma da vidim... i sta cu jaje pustila djete istrazuje i gleda dole i kaze pa vidi mama imam i ja vime u koki:)
oplakah!
MM tako jednom izasao iz kupatila i imao samo donji dio trenerke na sebi, ima tome i nekoliko mjeseci. Joj kad je ovaj mali skuzio njegove bradavice! Odmah poceo rukom pokazivati i govoriti oooo (inace kad nesto hoce pokaze rukom i kaze oooo). MM cucnuo ispred njega, a on kaziprstom dira jednu, pa drugu , sav odusevljen . Kaze mu MM - To je siki-miki, a on kako to cu, krenu da ga podoji, pa se zgadi. Ali od tad redovno kad ga ugleda bez potkosulje trazi da mu ovaj pridje da mu dira sike .
A ovo je od sinoc. Ostala meni fascikla sa knjigama iz kojih spremam ispite u hodniku. Ja u kupatilu i cujem ovaj govori ooooo, oooooo, oooooo. Inace, to je mu je sve sto znaci reci i govori to kad nesto hoce da mu damo, kad je sretan, kad se necemu cudi, kad pjeva i tak. Izadjem ja iz kupatila i vidim njega, sjeo na pod i uzeo knjigu, jedan list u jednoj ruci, drugi u drugoj i lafo cita on prvo jedan pa drugi list, slozio ozbiljnu facu i govori ooooo, ooooo,ooooo . Reko, hocel to krivicno pravo, a mali, a on sav ozbiljan .
A ovo je od sinoc. Ostala meni fascikla sa knjigama iz kojih spremam ispite u hodniku. Ja u kupatilu i cujem ovaj govori ooooo, oooooo, oooooo. Inace, to je mu je sve sto znaci reci i govori to kad nesto hoce da mu damo, kad je sretan, kad se necemu cudi, kad pjeva i tak. Izadjem ja iz kupatila i vidim njega, sjeo na pod i uzeo knjigu, jedan list u jednoj ruci, drugi u drugoj i lafo cita on prvo jedan pa drugi list, slozio ozbiljnu facu i govori ooooo, ooooo,ooooo . Reko, hocel to krivicno pravo, a mali, a on sav ozbiljan .
a kod moje je tako sve eeeee eeeee
duse drage. Jedva cekam da progovori aBd. Ja kazem: fuj vjestice kako si zla, bjezi tamo (plasio se igracke vjestice koju ima moja sestra), a on ponavlja za mnom fe, fe. Ne zna reci fuj niti bilo sta drugo .
E ljudi ja sam u soku!! Haha, Luna kako ima drugara iz vrtica koji pravo psuje ubacuje i sama po neku bljak rijec i onda se odvali smijati.
Kaze danas igrajuci se (za vrijeme kada smo skinuli temperaturu, znaci nije buncala hehe) uzela je lego kockicu i pravi se da je telefon i prica "Djede? P..ka! I tacka!"
A ja nit da se smijem nit da je grdim, ma ne znam ni sama sta cu!
MM tako jednom izasao iz kupatila i imao samo donji dio trenerke na sebi, ima tome i nekoliko mjeseci. Joj kad je ovaj mali skuzio njegove bradavice! Odmah poceo rukom pokazivati i govoriti oooo (inace kad nesto hoce pokaze rukom i kaze oooo). MM cucnuo ispred njega, a on kaziprstom dira jednu, pa drugu , sav odusevljen . Kaze mu MM - To je siki-miki, a on kako to cu, krenu da ga podoji, pa se zgadi. Ali od tad redovno kad ga ugleda bez potkosulje trazi da mu ovaj pridje da mu dira sike .
Kaze moja Esma sinoc hajde mama da gledamo knjigu(enciklopediju) i nademo planete kaze ona evo mama planeta (pokazuje na Zemlju) a ja sva bitna slomi se objasnjavajuci to je nasa planeta ljudi tu zive a ona me sa zanimanjem gleda. I sad ja za minutu pitam i Esma na kojoj planeti mi zivimo a ona ce meni mi zivimo na planeti Kakanj.
Kad je moja emica imala nekih možda 4-5 mi namoru a žena se sunča u toplesu a od nje ori plaža djete govori bai babo vide ova teta u cicama cjela plaža se uplakala
Eh moje dvije curice danas su se išetale na nama najbližu ''Bjelašnicu'' tj barice na sankanje...i stavrno divno nim bilo al Fraha u svom elmentu bez elementa... uglavnom odemo ja i ona da sjedemo da ja kafu popijem a ona da sjedi na stolu ispred mene i pije fol kafu sa mnom... I tako tamani ona smoki, sok i samo nek se jede...prođe jedan čiko-komšija i da joj čokoladicu onu malu Kandit... i jede ona polako, pomalo, uživa...i došla do pola kad okrenu se vidi ide joj seka i babo do nas...ja kad brzinom svjetlosti strap sve u usta i kaže ''mema seki, mema'' sva fol tužna...
jedva je ona sažvakala onu polovinu al cilje je postigla spucala je sama bez seke
Pričam malenom priču...i tako je zločesta vještica odvela princezu u visoki toranj i čarolijom sklonila stepenice, tako da princeza nije mogla nikako sići i bila je tužna. N. na to govori:" A zašto ne siđe sa liftom?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Bila sam preksinoc s djecom na nasem dvosedmicnom druzenju.Prvo klanjamo aksam,nakon toga domacica pripremi neko prigodno obracanje,zatim vecera,kolaci,kafa,druzenje.I domacica je naravno pocela svoj govor,nakon 15 min.dosla je njena curica da doji,pa je ona malo stala s govorom...a moja hanumica na sav glas:I ....hocemo l` sad jesti??? Ne moram pisati kakav je to zarazan prolom smijeha nastupio.
Pričam malenom priču...i tako je zločesta vještica odvela princezu u visoki toranj i čarolijom sklonila stepenice, tako da princeza nije mogla nikako sići i bila je tužna. N. na to govori:" A zašto ne siđe sa liftom?
Sjedimo u kaficu i nas dvoje jedemo sladoled a muz pije kafu..Govorim ja muzu hajde probaj sladoled znas kako je dobar,kaze ma necu pijem kafu U tom Vildan babi sto neces sladoled. MM govori necu nije mi dala A Vildan ne prestaje ma kako nije jeste baba hajde uzmi probaj A onaj moj opet necu od nje nista nije mi dala I zavali se od smjeha Djete osta svo zbunjeno okrenu se prema meni i govori Mama sto nisi babi dala