|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
19.1.2011 12:03:31   
tekja
IZVORNA PORUKA: ziki

Juče se nemirko igra sa mm i sav se uzbudio, brišti od sreće i u toj euforiji grli mm i kaže: "Baba ti si konj"user posted image user posted image user posted image ( Ovo je inače najveći kompliment koji on trenutno može da udijeli jer je konj=superman.)

user posted image user posted image user posted image

....jedna princeza koju sam povremeno cuvala bi u istim momentima srece i uzbudjenja govorila: Ti si moja lopata...nakon cega bi uslijedio najcvrsci zagrljaj na svijetuuser posted image user posted image

jasmin, tajra curice su meeeed....

user posted image user posted image user posted image za nasu pametnu djecicu...hvala Milosnomuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 451
19.1.2011 12:16:13   
Zoe
Dječica su preeedivnaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu razabrati šta je smješnijeuser posted image user posted image
Uhh jedva čekam da i moja pođe pričatiuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 452
19.1.2011 20:48:38   
Lulu_08
Ja sam neki dan bila pocascena divnim komplimentom "mama ti si guzica". HM?!

Odkud ti to Luno: Danis je to rekao! (u vrticu)

Nakon par dana, skida gace u dnevnoj sobi pred svima. Sta ti je Luno, zasto to radis? : Danis to radi!

Aaaaaa haha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 453
20.1.2011 9:47:45   
Lejla Ka
Sin mi je totalno namazan. Kad ga ružim i smrknuto gledam on se prvo uozbilji, i onda polako dođe da me zagrli, pa se uz mene mazi. U vrtić je krenuo od nove godine, ali već kupi vrtićke mangupluke.
I tako ga jučer ružim što dira televizor, a on svoju standarnu proceduru, pokunji se i prilazi mojoj nozi. Sasvim se približio i ja kontam sad će mi zagrliti nogu, a on me fino šutne u cjevanicu user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 454
   [Obrisana poruka]
20.1.2011 9:58:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 455
21.1.2011 13:02:51   
emma.L
Mi smo u fazi strahova, pa je tako jedan od nelogičnih i strah od ezana i hodže. I uzalud mi pričamo da je to jedan dedo, koji zove ljude da se zajedno mole, a onda ode kući i ima malu unuku, pa joj daje mandarine (pošto ova moja samo sa dedom pojede mandarinu kroz igru)... I sinoć traži da joj pokažemo kako hodža pjeva i MM nađe ezan na internetu i ona je bila fascinirana, ali sva ozbiljna i puna pitanja i malo se na kraju oslobodila.
Kasnije uvečer čujem je kako čita slikovnicu i kaže "I onda se Pinokio popeo na munaru..." user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 456
21.1.2011 13:13:05   
mamabb
IZVORNA PORUKA: emma.L

Mi smo u fazi strahova, pa je tako jedan od nelogičnih i strah od ezana i hodže. I uzalud mi pričamo da je to jedan dedo, koji zove ljude da se zajedno mole, a onda ode kući i ima malu unuku, pa joj daje mandarine (pošto ova moja samo sa dedom pojede mandarinu kroz igru)... I sinoć traži da joj pokažemo kako hodža pjeva i MM nađe ezan na internetu i ona je bila fascinirana, ali sva ozbiljna i puna pitanja i malo se na kraju oslobodila.
Kasnije uvečer čujem je kako čita slikovnicu i kaže "I onda se Pinokio popeo na munaru..." user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 457
21.1.2011 13:13:14   
koka i po
user posted image

Kasnije uvečer čujem je kako čita slikovnicu i kaže "I onda se Pinokio popeo na munaru..."

vrh....user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 458
21.1.2011 13:15:29   
ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 459
21.1.2011 15:53:11   
10 mart 2009

ma pametnica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 460
21.1.2011 20:19:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: taurus

moj R je u svojoj glavi skontao da su crnci ljudi od čokolade, i pored mog objašnjavanja on svaki put kad vidi crnca kaže: eno čokolade

i gledamo mi tv, neka utakmica i fudbaler crnac, kad će on: mama, eno čokoladni džeko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ovo mi je tako simpaticno, svima sam prepricalauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 461
21.1.2011 20:20:12   
teacher75

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 462
21.1.2011 20:22:22   
Ilhana RR
Ova moja mala u zadnje vrijeme nebi izlazila iz haljine, tako da neki dan ulazi u kucu iz vrtica i govori "mama hocu da obucem haljinu" i govori mm "hocu i ja haljinu" kaze ona njemu "Nemozes ti haljinu, ti si muskar babi. Ti pantalone jer to muskar nosi =) "

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 463
24.1.2011 13:30:24   
henna ze
presvlači Hena naveće veš..a ja sve oprala..ostale njene jedne gaćice čiste samo..koje uopšte ne nosi sa gumom okolo...hajd reko obuci ove do jutra dok se ostale osuše..hoda..žuljaju je...stalnio ih namješta...pa kaže uvlače se..ne valjaju, skidaj mi ovo odmah...joooj sad znam kako je u tangama :))))))

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 464
24.1.2011 13:43:38   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image Kraljica. Odakle joj samo tange padoše na pamet?

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 465
24.1.2011 14:35:07   
henna ze
vidjela kod mame user posted image user posted image user posted image
jednom je tako puna kuća gostiju a ona B ( drugaricu ) pita kako se zovu gaće kod tvoje mame..kod moje se zovu tangeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zamljo otvori se

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 466
24.1.2011 14:54:42   
mamina princeza
evo nase nove:

Imamo neku plasticnu kravu koja ima vime i dz. stalno pita sta je sta je to? i neko joj je rekao vime.

i sad ja je prala i pobjeze ona meni gola i sve sedira dole i jaje ruzim rekoh ne diraj ese vise kaze ona morma da vidim... i sta cu jaje pustila djete istrazuje i gleda dole i kaze pa vidi mama imam i ja vime u koki:)user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 467
24.1.2011 14:57:34   
ziki
Ovo sam otplakalauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 468
24.1.2011 15:02:38   
Adana
user posted image  user posted image  Ljubi mi mi je medenu user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 469
24.1.2011 15:11:36   
esmina i bebina mam
Moja Esma poslije Kurban Bajrama gleda crtani leteci medvjedici i oni kao skupljaju sumske plodove i lete sa onim korpicama a ona se sva radosna pode derati

Nano vidi medvjedici dijele kurbane user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 470
24.1.2011 15:13:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image

Kasnije uvečer čujem je kako čita slikovnicu i kaže "I onda se Pinokio popeo na munaru..."

vrh....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 471
24.1.2011 15:14:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Moja Esma poslije Kurban Bajrama gleda crtani leteci medvjedici i oni kao skupljaju sumske plodove i lete sa onim korpicama a ona se sva radosna pode derati

Nano vidi medvjedici dijele kurbane user posted image

user posted image user posted image user posted image jesu djeca zanimljiva a i smjesna

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 472
24.1.2011 15:29:45   
sunshine_ze
Uci moja sestra curicu da nuzdu obavlja na tutu,i mala ko i naucila ali npr kad hoce piskiti kaze hocu kakiti i obrnuto,nije znala razliku..i sestra je svaki put naruzi i objasni razliku..dosle one kod mene neki dan i mala ce ti mami:Mama hocu kaki-pisatiuser posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 473
24.1.2011 16:31:11   
jasmin
Kaze moja biserka danas:Mama,ja cu ti kupiti hediju(poklon) zato sto si dobra(tj.zato sto slusam)!!!

< Poruku je uredio jasmin -- 24.1.2011 16:32:01 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sunshine_ze)
Neposredna veza do poruke: 474
24.1.2011 16:37:44   
Anoniman
Od moje sestre maleni kome je tada bilo nepune dvije godine obozavao da se kupa i kad je nervozan samo mu napuni kadu i ubaci ga, satima ce se igrati i jos sam sebi dodaje tople vode. I tako jednom on se kupao satima a meni prituzilo u wc i ja udjem i pitam ga reko moze li tetka da piski, kaze moze, i ja sad zavrsila i brisem se, a on ce meni, tetka li tetka, nije lijepo lagati fino si rekla da piskis, a ne da  kakis, a ti fino se brises papirom, nisam glup da ne znam da se brise kad se kakiuser posted image . i jos svima mogucim je par sledecih dana govorio da mu je tetka kakila dok se kupaouser posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djevica
malena.

kada ste izgubile nevinost i sa kim...

prije braka sa bivsim deckom (55%)

prije braka sa sadasnjim muzem (19%)

prvu bracnu noc (14%)

imala sam sex prije braka sa drugim al ne sa svojim muzem (8%)

komentarisi (5%)

Broj svih glasova: 226

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *