Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Neki dan moja curica zove mene:Mama mijn gace zit niet goed op mijn guza,,,,(kaze moje gace ne stoje dobro na mojoj guzi),,ja sad kontam sta joj je sa gacama a ona je sama sebi oblacila gace male i ono sto je izmedu nogu kod nje je stajalo na strani(kuku)i naravno sve uletilo u guzu a ona je tako spavala i tek sutra ujutro mi to prijavila
Hoces ti Vesela da slusas pred djetetom svasta :):)
Trazio M od sveki vode i ona mu dala, ali drzala casu dok je on pio i polili su majcu, gleda M. uz sebe niz sebe" joj draga neno jesi ti smotana, svu majcu si mi polila".
Hoces ti Vesela da slusas pred djetetom svasta :):)
Trazio M od sveki vode i ona mu dala, ali drzala casu dok je on pio i polili su majcu, gleda M. uz sebe niz sebe" joj draga neno jesi ti smotana, svu majcu si mi polila".
Dobar je.Napad je najbolja odbrana.
Pošli mi na posao, mama ih ovdje pazi danas.... i naravno svi ustali... Farah kad je skontala da mi idemo a one ostaju gura nanu prem avratima i govori idemo idemo...ko biva idi nano kući da i mene vode iz kuće
i naravno počinje napad suza...i zove mama, babaoo, mama, babo......
Kad moja starija kaže meni u predulazu... ''stavrno si čudna žena, jutros rano dijete ti plače...pa idi više vidi kako MI dijete plače''
i onda fino uđe i kaže...
''dođi ti Farah seki, ona je grozna samo plačeš radi nje...neda tebe seka'' i ova joj ode u krilo i kaže ''nano kući''
One bi haman same da ostanu ako već ne mogu sa nama na posao
došle meni kući neki dan prijateljice, kupile Ajši poklone i ja sad govorim idu poljubi Azru i reci hvala.... malena me posluša, kažem e sad poljubi Medu, Ajša ode i zarovi se u igračke, kontam šta joj bi, nadje medu i poljubi ga hahhaha
došle meni kući neki dan prijateljice, kupile Ajši poklone i ja sad govorim idu poljubi Azru i reci hvala.... malena me posluša, kažem e sad poljubi Medu, Ajša ode i zarovi se u igračke, kontam šta joj bi, nadje medu i poljubi ga hahhaha
pa što zbunjuješ dijete
joj kraljica je
pa medo je medo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mi otkako vodimo curicu na injekcije non stop su neke provale kad dodemo u Dom zdravlja... Tako sinoc ja i mm je vodimo, i kazemo joj da idemo u prodavnicu... Ona jadna kad je vidila gdje smo dosli pocela galamiti po Domu zdravlja, tata, mama, u drugu cu pondancu(tako ona zove prodavnicu) I kako ona neda prici guzi, cak ni Ivu kremu joj ne mogu stavit, jer misli da nisam normalna, kaze nemoj sminkat guzu... I tako sinoc svada se sa jednom medicinskom sestrom, svasta joj se nagovorila, izmedu ostalog" Idi kuci, Neces mi sminkat guzu" Ne moram ni reci kako su se svi roditelji smijali, to je bila svada i po.... A jadnica jutros kad smo posli na injekciju, ja zakljucajem kucu, a ona ponavlja "necu u dotoja, necu u dotoja"....
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 13.1.2011 10:35:10 >
Moj sin melje ko mlin, a u tome ubaci i po koju razumljivu riječ. Sinoć sjeli u kafiću da popijemu kafu i prilazi konobar, a on (ima 2 godine) sjeo sav ozbiljan, skupio nogice, rukice na koljenima, leđa prava ko svijeća i gleda u konobara, te mu sasu "naruđbu" od 200 šuškavih riječi, u kojoj je jedina razumljiva bila sok
Sjedimo i pijemo kavu MM, moj tata i ja, a Ema donijela svoje sudiće i sjela s nama i jede kekse i pita: Mama, hoćeš ti jedan keks? Ne mogu, Emily, hvala ti, samo ti jedi. Mama, hhoćeš li jedan keks? Ne mogu, sita sam, evo ja pijem kavu. Mama, hoćeš li jedan keks? Ne mogu ja, Ema, pitaj dedu. Dedo, hoće li mama jedan keks?
Luna galami: "UBICU TE!!! Neću ti više nikad doći. Moja mama će te ubiti! (mama je nikad nije "ubila" niti to rekla haha..) Nećeš više ići u obdanište! (rodica joj nikad nije ni išla u obdanište) i TAČKA!"
Na to će ti rodica "P..M.. MOJA MAMA će tebe ubiti!!! I NIJE TAČKA!!!!"
I tako su se derale, galamile, tukle. I onda sjele praviti jedna drugoj frizuru.
Juče se nemirko igra sa mm i sav se uzbudio, brišti od sreće i u toj euforiji grli mm i kaže: "Baba ti si konj" ( Ovo je inače najveći kompliment koji on trenutno može da udijeli jer je konj=superman.)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nemirko je kralj ove teme hehehehe... Posprema moja curica svoje igracke i kad je zavrsila ponosno kaze:Eh mama,hvala ti sto sam ti pokupila igracke!!!
Tapacirane stolice Neca xxx
Planiram da kupim tapacirane trpezarijske stolice kojima bi i naslon i sjediste bili presvuceni stofom. Da li neko od vas ima ovakve stolice i kako se odrzavaju? Koliko mi je pametno kupovati ovakve stolice za trpezariju?
Odgovor (91%)
Odgovor (9%)
Broj svih glasova: 58
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!