Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.
Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha
Sinoć Emu stavili kod nas da zaspi jer smo joj stavili oblog na grlo pa da ne skida u krevetiću. I još joj ja stavila toplomjer i čučnula pored nje na krevet da se ne mrda. A ona me rukicom pomazi po guzi i kaže "moj mali gologuzan". To sam vam ja u gaćama i potkošulji spremna za spavanje . A neki dan ja joj pjevam Božićnu pjesmu i ide "raduje se Marija s Josipom gledeći..." Kaže ona: Nije tako, ovako je - laduju se i klelecu ploljecu, kle kle kle kle (raduju se i krekeću proljeću). Da se razumijemo, tu njenu pjesmu nikad čula, ali ako se neko raduje, onda su to te neke žabe . A tati je rekla da je on "jedan supel dječak".
Sinoć Emu stavili kod nas da zaspi jer smo joj stavili oblog na grlo pa da ne skida u krevetiću. I još joj ja stavila toplomjer i čučnula pored nje na krevet da se ne mrda. A ona me rukicom pomazi po guzi i kaže "moj mali gologuzan". To sam vam ja u gaćama i potkošulji spremna za spavanje . A neki dan ja joj pjevam Božićnu pjesmu i ide "raduje se Marija s Josipom gledeći..." Kaže ona: Nije tako, ovako je - laduju se i klelecu ploljecu, kle kle kle kle (raduju se i krekeću proljeću). Da se razumijemo, tu njenu pjesmu nikad čula, ali ako se neko raduje, onda su to te neke žabe . A tati je rekla da je on "jedan supel dječak".
divna je
Joj sou su maleni. evo jednog naseg svjezeg.Ukrao cokoladu za kuhanje i sakrio u igracke, kad sam slagala nadjem dva reda koja su pretekla. Posljedice kao sto se moze ocekivat, posle pono muke sve se sredilo, ja objasnila da se ne smije toliko cokolade za kuhanje jest i pita ga mm hoce li malo coklolade za kuhanje a nemirko odgovara: " Necu, ta coklada je je za boljenje guze"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Joj sou su maleni. evo jednog naseg svjezeg.Ukrao cokoladu za kuhanje i sakrio u igracke, kad sam slagala nadjem dva reda koja su pretekla. Posljedice kao sto se moze ocekivat, posle pono muke sve se sredilo, ja objasnila da se ne smije toliko cokolade za kuhanje jest i pita ga mm hoce li malo coklolade za kuhanje a nemirko odgovara: " Necu, ta coklada je je za boljenje guze"
hehe,mali bisercic.
Jucer kada smo rucali,pita mene curica:Je li tebe voli babo? Rekoh,pa pitaj njega. Kaze ona:Babo,volis li mamu? Kaze muz:Kako ne volim :)! Ona se meni okrenu i kaze:Kaze da ne voli. hehehehe
u petak mm doveo Hennu kod mene na posao..da bude jedan sat dok ne završimo..u to vrijeme se potrefi kolektivna kafa..pa i ona išla..kaže jest kod tebe super svi su smiješni,,, a juče muž govori jest mi mrsko na posao..ona ko iz topa..mami bogami nije..njima je super samo se zezaju i ništa ne rade
evo i par nasih 1. nesto bebi zabusava pri uspavljivanju i gledamo tv i desi se scena ljubljenja i gleda on gleda, pogleda me pa hoce mene da poljubi u usta ja se izmicem i postavljam mu jedan obraz pa drugi a on samo hoce u usta a inace ga molim da me poljubi i hoce samo ako je super raspolozen
2. usao on za mnom u kupatilo i hocu da izadje, kazem mu brisi (ono kao bjezi) i uzima krpu koja se susila na radijatoru i poce dijete da brise redom
3. uzima papuce s poda i mi govorimo baci baci (da spusti papuce) i dijete fino odnese u kantu za smece
Znala sam ja da ce praznici donijeti gomilu postova na ovoj temi Djeca su vam fantasticna! Ne budite lijene i pisite cesce ima nas koji smo vam vjerna publika
Danas su M. i zaovin sin bili kod svekrve i sveki mi rece da su nesto jeli, i poslije pitam ja M. sta si jeo kod nene, on me haman ne cuje, pa ja opet pitam "cime je nena tebe i S. hranila" kaze:"RUKOM"!
Danas su M. i zaovin sin bili kod svekrve i sveki mi rece da su nesto jeli, i poslije pitam ja M. sta si jeo kod nene, on me haman ne cuje, pa ja opet pitam "cime je nena tebe i S. hranila" kaze:"RUKOM"!
Sta ti je djecija logika...Mala od mog brata(2,5), inace jako teska na hrani, mama necu u taj tanjir, sto si mi isjeckala, hocu prvo malo vode, nek' me tetka hrani, daj mi drugu kasiku...kaze snaha: Joj jesi pegla...sekundu poslije: a ti si fen ...
Sta ti je djecija logika...Mala od mog brata(2,5), inace jako teska na hrani, mama necu u taj tanjir, sto si mi isjeckala, hocu prvo malo vode, nek' me tetka hrani, daj mi drugu kasiku...kaze snaha: Joj jesi pegla...sekundu poslije: a ti si fen ...
i moj Emin je koma...danas trenira kucnu pomocnicu,zove je sa stepenista MAAAA(ona se zove Esma) kada mu se javi kaze joj taji(ar. tali-dodji)ona naravno mora doci jer je on dosadan i onda je vodi do korpe sa igrackama da se igra sa njim i neda joj ustati
Moja malena ljepotica je ocito primjetila da,kada se malo naljutim na njenog babuku,govorim nesto tipa: Idi,caca ce ti... i sl...uglavnom koristim umjesto babo-caca...heheh. I ona se naljutila jucer na svog babu,odnosno nesto joj nije ispunio pa je dosla da mi se pozali.Kaze:Mama,on mi se naljutio- i pravi tuzan izraz lica.....zatim cuti...zatim kaze ljutito:Caca jedan!!!
Moja malena ljepotica je ocito primjetila da,kada se malo naljutim na njenog babuku,govorim nesto tipa: Idi,caca ce ti... i sl...uglavnom koristim umjesto babo-caca...heheh. I ona se naljutila jucer na svog babu,odnosno nesto joj nije ispunio pa je dosla da mi se pozali.Kaze:Mama,on mi se naljutio- i pravi tuzan izraz lica.....zatim cuti...zatim kaze ljutito:Caca jedan!!!
Mi Ajli stalno pricamo kako nevalja psovat i govorit ruzne rjeci.Jednom nju moj brat vozi u autu i ispred bio kamion i brat se nesto naljutio i reko "*ebo te kamion"i njoj to bilo smjesno i posla ponavljat,ubjedili smo je da to nevalja i ona prestala.nakon par dana se igrala sa stolicom i stolica se prevrne i udari je.ona se naljutili i poce govorit"kamion,kamion,eto sad sam ti rekla kamion" jadno djete zivilo u zabludi da je to ruzna rjec
Mi Ajli stalno pricamo kako nevalja psovat i govorit ruzne rjeci.Jednom nju moj brat vozi u autu i ispred bio kamion i brat se nesto naljutio i reko "*ebo te kamion"i njoj to bilo smjesno i posla ponavljat,ubjedili smo je da to nevalja i ona prestala.nakon par dana se igrala sa stolicom i stolica se prevrne i udari je.ona se naljutili i poce govorit"kamion,kamion,eto sad sam ti rekla kamion" jadno djete zivilo u zabludi da je to ruzna rjec
ne mogu vjerovati, e što ti je čista dječija duša niej skontala koja je riječ ružna
Ma kako oni povezuju to je šou. I ti Jasmin "sramotiš" njenjog babicu( ovako je od koleginice mala rekla njenjo nani kad joj je oca nazvala "ćaća". ) Slušo je nemirko od Bijelog dugmeta neke pjesme i između ostalih i onu "Da sam pekar" i juče sedim ja on se zavuko iza mene i okačio mi se za vrat i u tom ritmu pjeva "Điham mamu čitv dan, čitav dan"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
kaže henna preksinoć..hoda dijete i ponavlja..prosjeben...i tako..ja u čudu čujem samo ono sa j...nikad u životu od nas to nije čula..ma henna šta to pričaš..ništa kanal je ovaj dobar PROSIEBEN....hahaha..muž i ja pali od smijeha...