|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
10.1.2011 20:30:05   
tekja
user posted image user posted image user posted image

Jucer mala od mog brata (2,5): Je l' to ti tetka sad jedes da ti se napuni sika? Njena logika, posto je V. malo prije rucka dojiouser posted image  

Nakon rucka jedu monte oboje, ne zna se koje je vise navalilo, kad ce ona: Eto ga tetka nece on, vidis da nece, ostavi ja cu...user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 426
10.1.2011 23:10:57   
zvecka
Neki dan moja curica zove mene:Mama mijn gace zit niet goed op mijn guza,,,,(kaze moje gace ne stoje dobro na mojoj guzi),,ja sad kontam sta joj je sa gacama a ona je sama sebi oblacila gace male i ono sto je izmedu nogu kod nje je stajalo na strani(kuku)i naravno sve uletilo u guzuuser posted image user posted image user posted image a ona je tako spavala i tek sutra ujutro mi to prijavilauser posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 427
10.1.2011 23:54:14   
Medić*
Ah duse malene, najvise volim doci na ovu temu, definitivno odmah nekako napunim baterije.... djeco draga, buducnosti nasa tako ste mila i iskrena....user posted image

Kad smo vec kod gaca user posted image , probudio se nas maleni prije nas i grohotom se smije i govori mami, mami punio sam gace vidi, vidi  drzi se za guzu i cupa pampers user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 428
11.1.2011 0:32:08   
veeseelaa
moja malena imitira Ekrema Jevrića, sva se iskrivi ko on i zavija poso - kuća
Nevjerovatno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 429
12.1.2011 14:48:39   
Hannan
Hoces ti Vesela da slusas pred djetetom svasta :):)

Trazio M od sveki vode i ona mu dala, ali drzala casu dok je on pio i polili su majcu, gleda M. uz sebe niz sebe" joj draga neno jesi ti smotana, svu majcu si mi polila".

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 430
12.1.2011 14:52:18   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hannan

Hoces ti Vesela da slusas pred djetetom svasta :):)

Trazio M od sveki vode i ona mu dala, ali drzala casu dok je on pio i polili su majcu, gleda M. uz sebe niz sebe" joj draga neno jesi ti smotana, svu majcu si mi polila".

Dobar je.Napad je najbolja odbrana.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 431
13.1.2011 9:14:26   
Hanady RR
evo jedne naše jutrošnje, svježeuser posted image

Pošli mi na posao, mama ih ovdje pazi danas....
i naravno svi ustali...
Farah kad je skontala da mi idemo a one ostaju gura nanu prem avratima i govori idemo idemo...ko biva idi nano kući da i mene vode iz kućeuser posted image user posted image user posted image

i naravno počinje napad suza...i zove mama, babaoo, mama, babo......

Kad moja starija kaže meni u predulazu...
''stavrno si čudna žena, jutros rano dijete ti plače...pa idi više vidi kako MI dijete plače''user posted image user posted image user posted image

i onda fino uđe i kaže...

''dođi ti Farah seki, ona je grozna samo plačeš radi nje...neda tebe seka'' i ova joj ode u krilo i kaže ''nano kući''user posted image user posted image user posted image

One bi haman same da ostanu ako već ne mogu sa nama na posaouser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 432
13.1.2011 9:41:12   
veeseelaa
došle meni kući neki dan prijateljice, kupile Ajši poklone i ja sad govorim idu poljubi Azru i reci hvala.... malena me posluša, kažem e sad poljubi Medu, Ajša ode i zarovi se u igračke, kontam šta joj bi, nadje medu i poljubi ga hahhaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 433
13.1.2011 9:44:23   
Skvo RR
Vi za vi Hanady-ine price....

Uma kada mi dodjemo kuci...nosi tasnu teti...gura je prema vratima, otvori joj vrata i dok se zena oblaci ona govori "ajde vise" i  "idi kuci, papa."user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 434
13.1.2011 9:46:38   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

došle meni kući neki dan prijateljice, kupile Ajši poklone i ja sad govorim idu poljubi Azru i reci hvala.... malena me posluša, kažem e sad poljubi Medu, Ajša ode i zarovi se u igračke, kontam šta joj bi, nadje medu i poljubi ga hahhaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa što zbunjuješ dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kraljica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 435
13.1.2011 9:48:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Vi za vi Hanady-ine price....

Uma kada mi dodjemo kuci...nosi tasnu teti...gura je prema vratima, otvori joj vrata i dok se zena oblaci ona govori "ajde vise" i  "idi kuci, papa."user posted image user posted image

moja farah opet i ovo malo komšija koje nam u kuću u rijetkim trenutcima uđu nakon 5 minuta počne isparaćati....
otvori vrata i daje puse i govori papa, ćao i sve trepće okicamauser posted image user posted image user posted image user posted image
mamino dijeteuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 436
13.1.2011 10:00:38   
ziki
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image pa medo je medouser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 437
13.1.2011 10:33:16   
sporty mamaa
Mi otkako vodimo curicu na injekcije non stop su neke provale kad dodemo u Dom zdravlja... Tako sinoc ja i mm je vodimo, i kazemo joj da idemo u prodavnicu... Ona jadna kad je vidila gdje smo dosli pocela galamiti po Domu zdravlja, tata, mama, u drugu cu pondancu(tako ona zove prodavnicu)user posted image user posted image user posted image user posted image
I kako ona neda prici guzi, cak ni Ivu kremu joj ne mogu stavit, jer misli da nisam normalna, kaze nemoj sminkat guzu... I tako sinoc svada se sa jednom medicinskom sestrom, svasta joj se nagovorila, izmedu ostalog" Idi kuci, Neces mi sminkat guzu"user posted image user posted image Ne moram ni reci kako su se svi roditelji smijali, to je bila svada i po.... A jadnica jutros kad smo posli na injekciju, ja zakljucajem kucu, a ona ponavlja "necu u dotoja, necu u dotoja"....

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 13.1.2011 10:35:10 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 438
13.1.2011 10:57:57   
Lejla Ka
Moj sin melje ko mlin, a u tome ubaci i po koju razumljivu riječ. Sinoć sjeli u kafiću da popijemu kafu i prilazi konobar, a on (ima 2 godine) sjeo sav ozbiljan, skupio nogice, rukice na koljenima, leđa prava ko svijeća i gleda u konobara, te mu sasu "naruđbu" od 200 šuškavih riječi, u kojoj je jedina razumljiva bila sok user posted image  

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 439
13.1.2011 11:58:39   
Ilhana RR
Neki dan nasla Lamija kajis jedan i govori... "joj mama kako cu ja da isibam onog Ten Bena sto je diro Hello Kitty"...

Neznam joj kao prvo odkud njoj da zna za ben10-a a jos ta ideja da je on diro hello kitty hahahha

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 440
13.1.2011 14:54:13   
emma.L
Sjedimo i pijemo kavu MM, moj tata i ja, a Ema donijela svoje sudiće i sjela s nama i jede kekse i pita: Mama, hoćeš ti jedan keks?
Ne mogu, Emily, hvala ti, samo ti jedi.
Mama, hhoćeš li jedan keks?
Ne mogu, sita sam, evo ja pijem kavu.
Mama, hoćeš li jedan keks?
Ne mogu ja, Ema, pitaj dedu.
Dedo, hoće li mama jedan keks?
user posted image  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 441
13.1.2011 20:32:30   
taurus
moj R je u svojoj glavi skontao da su crnci ljudi od čokolade, i pored mog objašnjavanja on svaki put kad vidi crnca kaže: eno čokolade

i gledamo mi tv, neka utakmica i fudbaler crnac, kad će on: mama, eno čokoladni džeko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio taurus -- 13.1.2011 20:45:30 >

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 442
13.1.2011 20:42:56   
marinčii
IZVORNA PORUKA: taurus

moj R je u svojoj glavi skontao da su crnci ljudi od čokolade, i pored mog objašnjavanja on svaki put kad vidi crnca kaže: eno čokolade

i gledamo mi tv, neka utakmica i fudbaler crnac, kad će on: mama, eno čokoladni đžeko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe baš me nasmija

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 443
14.1.2011 10:35:19   
Lulu_08
HAHAHAHAHHAHAHAHA user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVOOO dječicee!!! Vi ste biserčići maleni!!! Nasmijete me sa svojim komentarima ama baš UVIJEK!!!

Luna kod rodice, igraju se i sve je super. Odjednom počinje funta.

Luna galami: "UBICU TE!!! Neću ti više nikad doći. Moja mama će te ubiti! (mama je nikad nije "ubila" niti to rekla haha..) Nećeš više ići u obdanište! (rodica joj nikad nije ni išla u obdanište) i TAČKA!"

Na to će ti rodica "P..M.. MOJA MAMA će tebe ubiti!!! I NIJE TAČKA!!!!"

I tako su se derale, galamile, tukle. I onda sjele praviti jedna drugoj frizuru. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 444
16.1.2011 22:09:41   
Romali
P'ace mama....
Tata, pop'avi mamu 'cigejom!

( Place mama. Tata, popravi mamu sarafcigerom! user posted image )
Jadna ja, kakva bih bila nakon tog popravka...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 445
16.1.2011 22:39:03   
Lulu_08
Hahahaha, legendarno!! Vidim 2 dana prije moje L. se rodio? :-) Pametne glavice hahahahah...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 446
19.1.2011 11:05:08   
ziki
Juče se nemirko igra sa mm i sav se uzbudio, brišti od sreće i u toj euforiji grli mm i kaže: "Baba ti si konj"user posted image user posted image user posted image ( Ovo je inače najveći kompliment koji on trenutno može da udijeli jer je konj=superman.)

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 447
19.1.2011 11:27:22   
R&T@
Zovem ja moga tatu, a moja curica (21 mjesec): "Nije tata, deda"user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 448
19.1.2011 11:28:55   
jasmin
Nemirko je kralj ove teme hehehehe...
Posprema moja curica svoje igracke i kad je zavrsila ponosno kaze:Eh mama,hvala ti sto sam ti pokupila igracke!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 449
19.1.2011 11:31:51   
emi7908
Joj ovo mi popravi dan user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

posjeta Psihologu....
milkicc

Da li ste nekad posjetile psihologa,ili čak imale želju ili potrbu da odete...ako jeste kakvi su efekti nj.odlasku?

DA (58%)

NE (42%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *