Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja F. je u fazi kad manijakalno skuplja barbike i gdje god da krenemo, kuci se vracam s jenom barbikom vise. I tako, ja joj neki dan kazem "F. nemamo vise para za tvoje barbike, babi i mama su kupili stan i sve pare potrosili", a ona ce sva ko ovaj smajli " joj moja mama kako ce ti stan stati u auto"
Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torte
Jo duse...
Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurna )
a dusa divna
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torte
Jo duse...
Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurna )
Moja F. je u fazi kad manijakalno skuplja barbike i gdje god da krenemo, kuci se vracam s jenom barbikom vise. I tako, ja joj neki dan kazem "F. nemamo vise para za tvoje barbike, babi i mama su kupili stan i sve pare potrosili", a ona ce sva ko ovaj smajli " joj moja mama kako ce ti stan stati u auto"
bili kod nas gosti i ja odem u wc a adin ima obicaj da i on udje samnom i ispuhnem ja da prostite ..kad smo izlazili adin pozurio prije mene i govori:"mama šona pude" svi su umirali od smijeha aaa jest me bilo sramota ..par min. sam stojala u hodniku
Ujutru mazimo se ja i Nemirko, pošla sam ja da ustanem on se duri i ja mu objašnjavam: "Moram sine da te ispeglam" "Mama, ja se ne peglam" Pala sam sa kreveta od smijeha
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Posto najvise voli Doru i jedino nju bas pratiod svih crtica stalno je imitira i u razgovoru cesto govori Thank you mom, i sad ona svojom nekom logikom u igri cujem govori :
Thank you bab ..... ja crkla od smijeha. Reko kako se to na engleskom kaze babo ona sva vazna "pa bab" ( sa produzenim a ) kao kako ja to ne znam :))
< Poruku je uredio mamina princeza -- 27.12.2010 13:26:15 >
Kaže moja malena neki dan kako njen drug iz vrtića ima veeeeeeliku pi jer nije bio dobar a ona ima malu jer je ona dobra curica. Kad sam to čula ja sam
aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahah
Bože pa stvarno su legende !!!
Najsmješnija mi je ta njihova percepcija razlike između dječaka i djevojčica. Eto tvoja je dobra curica jer nema veliku p a moja hoće gaćice za ćune hahahahahahahaha..SHOW !!!
Jooooj ova mi je dobra gaćice za ćune-gdje samo to iskopa Pazite ove provale:15-tak dana nisam išla u teretanu i povedem svoju S.da pitam kako će raditi oko praznika.Čekamo mi trenera u hodniku a čovjek zaglavio u WC pa ga nema zadugo.Pita ona mene mama gdje je čiko,kažem ja čiko se presvlači a ona će meni jel gaće.??? Izađe on nekako i mi izađošmo na ulicu kad ona poče da vičeeee :moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja .
Bože pa stvarno su legende !!!
Najsmješnija mi je ta njihova percepcija razlike između dječaka i djevojčica. Eto tvoja je dobra curica jer nema veliku p a moja hoće gaćice za ćune hahahahahahahaha..SHOW !!!
Jooooj ova mi je dobra gaćice za ćune-gdje samo to iskopa Pazite ove provale:15-tak dana nisam išla u teretanu i povedem svoju S.da pitam kako će raditi oko praznika.Čekamo mi trenera u hodniku a čovjek zaglavio u WC pa ga nema zadugo.Pita ona mene mama gdje je čiko,kažem ja čiko se presvlači a ona će meni jel gaće.??? Izađe on nekako i mi izađošmo na ulicu kad ona poče da vičeeee :moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja .
HAHAHAHAHAHA, e a stvarno je to sve tako ORIGINALNO da nemam riječi!!!!
Pa šta bi mi bez ovih malih komičara!!!!!!!
A Lunina "provala" mada je više bio trik ovih dana:
Išla na dodjelu paketića, i nakon što je vidjela da sva djeca plaču i ona nije htjela sjesti Deda Mrazu u krilo. Kada sam je nagovorila da sjedne ona se okrenula prema njemu, zagrlila ga i sva u čudu rekla:
"Pa Deda Mraz me neće pojesti!!!!"
A čovjek gleda onako čudno, hmmm hahahaha.. A poslje svega je otpjevala mu nekoliko pjesmica tj. recitacija dok je on svirao gitaru, sva happy sa paketićem ide kući i govori kako je ona NAAAAAAAAAJbolja djevojčica hahahaahaha...
Ja Alenu,zbog njegovi debeli nogica,stalno govotim kako je on moja krofna i moja buhtla.Sinoc ja njega raspremam i govorim "lijepe moje debele nogice" a Ajle ce njemu "ma ti si moj puding,sad cu te pojest". ona,dusa moja,kontala ja tek tako nabrajam slatkise
Ja Alenu,zbog njegovi debeli nogica,stalno govotim kako je on moja krofna i moja buhtla.Sinoc ja njega raspremam i govorim "lijepe moje debele nogice" a Ajle ce njemu "ma ti si moj puding,sad cu te pojest". ona,dusa moja,kontala ja tek tako nabrajam slatkise
med
Lunina jučerašnja provala je to što najbližoj rodici od njene drugarice nije dala ni blizu, jer je to njena drugarica. Na kraju mi je bilo žao jer se njena drugarica rasplakala koliko je Luna vukla za rukav jer je ona njena drugarica!
A mama mijenja boje od sramote haha..katastrofa!
Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.
Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha
Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.
Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha
Ljubi je tetka njena...
hahahahahaha dusa draga