|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
16.12.2010 12:41:39   
neki
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Imam i ja jedan frisak.

Moja F. je u fazi kad manijakalno skuplja barbike i gdje god da krenemo, kuci se vracam s jenom barbikom vise. I tako, ja joj neki dan kazem "F. nemamo vise para za tvoje barbike, babi i mama su kupili stan i sve pare potrosili", a ona ce sva ko ovaj smajli user posted image " joj moja mama kako ce ti stan stati u auto"   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E dusha slatkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
16.12.2010 13:27:37   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: neki

Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo duse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurnauser posted image user posted image user posted image )

a dusa divna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 377
16.12.2010 13:47:29   
ziki
Ma dušice male kako oni sve kontaju. I odnose(stan auto) i mamina osjećanja. Ma ljubim ja njih sve

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 378
16.12.2010 14:31:15   
neki
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo duse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurnauser posted image user posted image user posted image )

a dusa divna

A sta ce,mora me malo utjesitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 379
16.12.2010 14:42:37   
Lulu_08
Kad god ja napišem super tekst, server se odluči da će mi sve izbrisati!!!! GRRR!

Elem, stvarno su divna dječica i njihova osjećanja.

Nakon X broj puta ponavljanja "ne treba ti nova beba Luno imaš već 3 kod kuće" Luna je to prihvatila zdravo za gotovo i to je standard odgovor!

Sada ako je neko upita "hoćeš li da ti čiko/teta kupi čokladu" (naprimjer) Luna odgovara: "neću, ja to imam kod kuće!!!".

Reakcija ljudi...gledaju me jako zbunjeno i čudno, sigurno misle da sam neki psihopata koji neda djetetu ništa hahahahahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 380
16.12.2010 15:35:43   
muby

Imam i ja jedan frisak.

Moja F. je u fazi kad manijakalno skuplja barbike i gdje god da krenemo, kuci se vracam s jenom barbikom vise. I tako, ja joj neki dan kazem "F. nemamo vise para za tvoje barbike, babi i mama su kupili stan i sve pare potrosili", a ona ce sva ko ovaj smajli user posted image " joj moja mama kako ce ti stan stati u auto"   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pametnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
18.12.2010 17:08:47   
Sonja
bili kod nas gosti i ja odem u wc a adin ima obicaj da i on udje samnom
i ispuhnem ja da prostite ..kad smo izlazili adin pozurio prije mene i govori:"mama šona pude"user posted image user posted image user posted image user posted image svi su umirali od smijehauser posted image
aaa jest me bilo sramota ..par min. sam stojala u hodnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 382
22.12.2010 17:05:19   
sirnica
Sinoć sam prije spavanja pitala svog dječaka hoće li piškiti, a on meni vidljivo uvrijeđen odgovori:"Neću, piškio sam juče!"user posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 383
27.12.2010 12:33:58   
ziki
Ujutru mazimo se ja i Nemirko, pošla sam ja da ustanem on se duri i ja mu objašnjavam:
"Moram sine da te ispeglam"
"Mama, ja se ne peglam"
Pala sam sa kreveta od smijeha

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 384
27.12.2010 13:24:14   
mamina princeza
Posto najvise voli Doru i jedino nju bas pratiod svih crtica stalno je imitira i u razgovoru cesto govori Thank you mom, i sad ona svojom nekom logikom u igri cujem govori :

Thank you bab ..... ja crkla od smijeha. Reko kako se to na engleskom kaze babo ona sva vazna "pa bab" ( sa produzenim a ) kao kako ja to ne znam :))

< Poruku je uredio mamina princeza -- 27.12.2010 13:26:15 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 385
27.12.2010 14:05:19   
smajli80

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: smajli80

Kaže moja malena neki dan kako njen drug iz vrtića ima veeeeeeliku piuser posted image jer nije bio dobar a ona ima malu jer je ona dobra curica.
Kad sam to čula ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahah

Bože pa stvarno su legende user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!

Najsmješnija mi je ta njihova percepcija razlike između dječaka i djevojčica. Eto tvoja je dobra curica jer nema veliku puser posted image  a moja hoće gaćice za ćune hahahahahahahaha..SHOW !!!

Jooooj ova mi je dobra gaćice za ćune-gdje samo to iskopauser posted image user posted image user posted image
Pazite ove provale:15-tak dana nisam išla u teretanu i povedem svoju S.da pitam kako će raditi oko praznika.Čekamo mi trenera u hodniku a čovjek zaglavio u WC pa ga nema zadugo.Pita ona mene mama gdje je čiko,kažem ja čiko se presvlači a ona će meni jel gaće.???
Izađe on nekako i mi izađošmo na ulicu kad ona poče da vičeeee :moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja user posted image user posted image user posted image .

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 386
27.12.2010 14:24:59   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Djana

Kaže moja malena neki dan kako njen drug iz vrtića ima veeeeeeliku piuser posted image jer nije bio dobar a ona ima malu jer je ona dobra curica.
Kad sam to čula ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahah

Bože pa stvarno su legende user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!

Najsmješnija mi je ta njihova percepcija razlike između dječaka i djevojčica. Eto tvoja je dobra curica jer nema veliku puser posted image  a moja hoće gaćice za ćune hahahahahahahaha..SHOW !!!

Jooooj ova mi je dobra gaćice za ćune-gdje samo to iskopauser posted image user posted image user posted image
Pazite ove provale:15-tak dana nisam išla u teretanu i povedem svoju S.da pitam kako će raditi oko praznika.Čekamo mi trenera u hodniku a čovjek zaglavio u WC pa ga nema zadugo.Pita ona mene mama gdje je čiko,kažem ja čiko se presvlači a ona će meni jel gaće.???
Izađe on nekako i mi izađošmo na ulicu kad ona poče da vičeeee :moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja user posted image user posted image user posted image .

HAHAHAHAHAHA, e a stvarno je to sve tako ORIGINALNO da nemam riječi!!!!

Pa šta bi mi bez ovih malih komičara!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

A Lunina "provala" mada je više bio trik ovih dana:

Išla na dodjelu paketića, i nakon što je vidjela da sva djeca plaču i ona nije htjela sjesti Deda Mrazu u krilo. Kada sam je nagovorila da sjedne ona se okrenula prema njemu, zagrlila ga i sva u čudu rekla:

"Pa Deda Mraz me neće pojesti!!!!"  user posted image user posted image user posted image

A čovjek gleda onako čudno, hmmm hahahaha.. A poslje svega je otpjevala mu nekoliko pjesmica tj. recitacija dok je on svirao gitaru, sva happy sa paketićem ide kući i govori kako je ona NAAAAAAAAAJbolja djevojčica hahahaahaha...

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 387
27.12.2010 14:49:43   
smajli80

Kakvi su oni likovi,ne peglaju se,sa raznoraznim gaćama i bez njih,razbacanih kostiju i našminkane guze,i bez straha prlaze Deda Mrazuuser posted image user posted image user posted image

Lutke moje male, ljubim ih sve puuuuunouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 388
27.12.2010 15:00:09   
ziki

moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo mi je šou, još si dobro prošla mogla je reć i da ih je skidaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S zezam ja a kad me Nemirko negdje tako provali

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 389
27.12.2010 15:05:34   
smajli80

IZVORNA PORUKA: ziki

moja mama išla kod čike i on je oblačio gaće,ja user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo mi je šou, još si dobro prošla mogla je reć i da ih je skidaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S zezam ja a kad me Nemirko negdje tako provali

Zamisli user posted image user posted image ???;)) ,em što je to njoj super i ona to svima priča

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 390
28.12.2010 8:18:14   
Lulu_08
Najsladje u biti je to sto oni to tako veliko doživljavaju, znači mama se stidi a ona sva važna hehehehee, ma extra!!!

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 391
28.12.2010 8:48:11   
bebacha
Ja Alenu,zbog njegovi debeli nogica,stalno govotim kako je on moja krofna i moja buhtla.Sinoc ja njega raspremam i govorim "lijepe moje debele nogice" a Ajle ce njemu "ma ti si moj puding,sad cu te pojest".user posted image user posted image user posted image ona,dusa moja,kontala ja tek tako nabrajam slatkiseuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 392
28.12.2010 8:49:17   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bebacha

Ja Alenu,zbog njegovi debeli nogica,stalno govotim kako je on moja krofna i moja buhtla.Sinoc ja njega raspremam i govorim "lijepe moje debele nogice" a Ajle ce njemu "ma ti si moj puding,sad cu te pojest".user posted image user posted image user posted image ona,dusa moja,kontala ja tek tako nabrajam slatkiseuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  med

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 393
28.12.2010 8:51:30   
ziki
user posted image user posted image user posted image SAmo pazi da ga baš ne gricne, ja se tako sa Nemirkom mazim i tepam mu a onda kad dođe njegov red isto bude slatkiš i poješće me i baš me dobro ujedeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 394
28.12.2010 8:59:43   
bebacha
to ga se bas bojim i kad joj kazem da ga nesmije ugristi aona kaze da je i on njuuser posted image user posted image on jadni i nema zubi nego desna stisne a ona bi njemu da vratiuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 395
28.12.2010 22:39:13   
tekja
user posted image user posted image user posted image obavezno svracam na ovu temu da dusu razgalim...da vam budu zdravi i zivi mali ajnstajni dugo, dugouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 396
30.12.2010 14:02:05   
Lulu_08
tekja, baš si upravu! Djeca su zakon!

Lunina jučerašnja provala je to što najbližoj rodici od njene drugarice nije dala ni blizu, jer je to njena drugarica. Na kraju mi je bilo žao jer se njena drugarica rasplakala koliko je Luna vukla za rukav jer je ona njena drugarica!

A mama mijenja boje od sramote haha..katastrofa!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 397
30.12.2010 14:14:23   
mamabb
Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.

Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha

Ljubi je tetka njena...

04.12.2008.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 398
30.12.2010 14:17:52   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mamabb

Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.

Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha

Ljubi je tetka njena...

hahahahahaha dusa draga

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 399
30.12.2010 14:28:25   
Hannan
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ljubi je tetka njena...

Oplakala sam, hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image   snalazljivo dijete user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Twiter ili?
Selma.A.M

Kakva je razlika između Facebooka i Twitera ? Da li imate još negdje profil osim na FB-u ?

FB (91%)

Twiter (1%)

Nešto treće (7%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *