|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.11.2010 23:06:21   
sabinos
moj hairlija je jos mali ali se sjecam provale kod moje kolegice
sprema se moja kolegica da idemo na kafu i kaze njoj njena kcerka:mama ti si stvarno lijepa ali si malo celulitna(valjda zbog reklama za kreme protiv celulita)
Ja kad nisam umrla od smijeha..user posted image user posted image user posted image
ili ova od curice moje zaove:
oni inace zive u spaniji i dosli kod nas na nekoliko dana i kaze mojoj zaovi njena curica onako0 sva zbunjena:a mama zna li Bog u spaniji da smo mi muslimaniuser posted image
mi ostali zapanjeni...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 326
12.11.2010 8:37:01   
mama_debeljuca
Pita neka teta mog Ahmu, a gdje ti živiš? Kaže: " U začaranoj ulici", misleći pri tom na slijepu ulicu user posted image

:-)

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 327
17.11.2010 13:40:46   
ziki
Djeca su šou, i upijaju sve živo, osluškuju svaku riječ bez obzira što nama izgleda da ne obraćaju pažnju na nas.
Nemirkova najnjovija, jedemo mandarinu i dajem mu kriščicu a dijete krenu da trlja čelo.
Ja:"Šta radiš to Tarik?"
Nemirko:"Trljam čelo da mi se ne iskrivi?"user posted image user posted image user posted image
Boji se dijete bora i višestruko koristi voćeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 328
17.11.2010 13:57:29   
Sonja
moj djever se igrao sa Adinom tako sto sakrije lopticu u ruku i A pogadja u kojoj je ruci.i plufora Adin a njemu ce djever Promasio si a A oith da ponovi pa rece POPUSIuser posted image user posted image user posted image mi umrli od smijeha
i dosao nam jedan prijatelj i igra se sa A a adin ce njemu POPUSI(misleci da hoce da se igra one igre)user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 329
17.11.2010 21:56:36   
mala86
L.je jos mali,ali evo par provalica malca od nasih prijatelja

-stavio mu tata kokice u mikrovalnu,i stoji on i gleda kad odjednom okrenu se i kaze-tata jesi ti ovo stavio kokice na centrifugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-sjedio sa L.na fotelji i L.se istrese par stapica na prekrivac,uzima L.sa prekrivaca,a mali skoci i govori -nedajte mu jede sa prekrivaca,govori mu mm nema veze nije na podu,kad on-ali mi taj prekrivac nikad nismo prali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 330
18.11.2010 16:16:06   
sporty mamaa
Imamo dvije za danasuser posted image E ovako moja malena stalno po kuci pjeva pjesmu koju ju je naucia moja baka, ide ovako "vodim baku na pazar da je prodam za dinar"user posted image
I sad nakon sto se pocela kakiti u gace, ja i muz joj stalno govorimo, u tutu se kaki, ne u gace... I pitam ja nju "N. kad trebas kakit gdje kazes mami da te vodi"??? Kaze ona meni : Na pazaruser posted image user posted image user posted image Ja umrla od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze mm ti si kriva sto se smijes a stvarno nisam mogla izdrzatuser posted image

Druga je danasnja : Maloprije na tv Pink bio dnevnik i pricaju Tihic, Lagumdija i kompanija... I kako koji uzima mikrofon ona se svada s njjim i odgovara mu... Tihic : Bit ce promjena! Ona : nece bit pomena, nemoj goviti(govoriti), suti ciko, makni se, Pi... matejnuuser posted image user posted image user posted image Ja i mm legliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 331
24.11.2010 9:46:45   
smajli80
Ima ih jako puno ali pokušaću da izdvojim njih par:

Onda ide ulicom i galami-moja mama ima velike cice!!!!

ostalo sam prebacila na temu jezicke pogreske LP

< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.11.2010 9:49:10 >

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 332
24.11.2010 10:01:12   
henna ze
preksinoć puna čekaonica u dispanzeru..ja rovim po torbi da nadjem mobitel..a henna na sav glasa...joj draga mama kod tebe tu nema čega nema..najviše nekih papira..ko da je smeće...a ja se crveeeeeeeeenim..ma nije sine...
a fakat da neko otvori nema čega nema..i čokolada..i šminke..i kesica sa rezervnima gaćicama....a joooooooooooooj

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 333
24.11.2010 10:03:24   
henna ze
mama  znaš li  ko je Tarzanu mama? nemam pojma
njemu je Gorila mama, ona je njega OSVOJILA..kako je ona to ozbiljno rekla..ja pala sa stolice

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 334
30.11.2010 17:15:40   
maja78 RR
danas mu moja mama dala bombonu i cucla on i kaze ona njemu nemoj da trcis sa bombonom u ustima samo hodaj, on je svo vrijeme dok je cuclao bombonnu hodao, nije htjeo da sjedne, shvatilo dijete da mora hodati dok pojede bombonu, mi ga nagovarale da sjedne nije htjeo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 335
9.12.2010 8:58:36   
maja78 RR
sta je ovo samo ja ovdje pisem, jos i ne pisem koliko ima

neki dan dosla ja do drugarice sa Andrejem i pita ona njega u jednom momentu a kako se ti zoves kaze on Dejan a koliko imas godina kaze tri (ima dvije) meni user posted image  i onda skontam da djecak Dejan zivi iznad nas i da ga a voli pravo, a i poceo je da lagi malo :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 336
9.12.2010 9:07:09   
ziki
Uvalio nam jedan investitor neke bonove, još nas ograničio i sa rokom do kad se trebaju potrošit i pričamo ja i mm šta sad sa tim, ja mu predlažem da uzme neku bušilicu boshovu a nemirko ko fol kunja nije se naspavo i na taj prijedlog je skočio sav razbuđen:" ja hoću skupu igračku onu lego farmu i lego zoološki.user posted image "

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 337
9.12.2010 11:07:30   
henna ze
gledamo nas dviije reklamu za film nešto zebra trkačica  subotu...i ide ona pjesma crno- bjeli svijet, crno- bijeli svijet...
a Hena pjeva crno- bijeli zeeeeeeeeeeec

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 338
9.12.2010 11:19:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze

gledamo nas dviije reklamu za film nešto zebra trkačica  subotu...i ide ona pjesma crno- bjeli svijet, crno- bijeli svijet...
a Hena pjeva crno- bijeli zeeeeeeeeeeec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra je hahahhaha

(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 339
9.12.2010 11:43:43   
veeseelaa
moja malena sinoć kod mame slučajno prospe kafu, rukicom je potkačila
Bojeći se za svoju guzicu okrene se meni i kaže mi : nisi kriva, nisi user posted image user posted image
zamislite hoće da svali na mene user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 340
9.12.2010 11:45:33   
muby
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Bojeći se za svoju guzicu okrene se meni i kaže mi : nisi kriva, nisi user posted image user posted image
zamislite hoće da svali na mene user posted image user posted image user posted image

najs

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 341
9.12.2010 11:46:59   
jasmin
hehehe pametnice masaallah!

Mi smo skoro pricali sa svekijima na msn i doslo je vrijeme da prekinemo.Svekrva govori muzu ljubim te sine,ljubim snahu i djecu,a moja djevojcica njoj gotovo pa ostro kaze:Ne moze,on je musko!!!
Mala je ocito shvatila da se babo ne ljubi s drugim zenama,ali s obzirom da je familija daleko,nije povezala da s mamom moze :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 342
9.12.2010 11:55:52   
Emmy
Moja curica kada je imala nekih 15-ak mjeseci kada je vidjela crnca u jednom casopisu kaze mama vidi mrak (valjda gdje je covjek taman) user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 343
9.12.2010 12:01:50   
maja78 RR
ja emmy me podsjeti, moj A cokoladu zove gadana, a ciku kito

i na tv-u neki film i crnac a on kaze kito gadana

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 344
9.12.2010 12:03:36   
Emmy
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Bas sam se slatko naglas nasmijala, ubjedljivo najboljeuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 345
9.12.2010 12:07:15   
many
IZVORNA PORUKA: sabinos

moj hairlija je jos mali ali se sjecam provale kod moje kolegice
sprema se moja kolegica da idemo na kafu i kaze njoj njena kcerka:mama ti si stvarno lijepa ali si malo celulitna(valjda zbog reklama za kreme protiv celulita)
Ja kad nisam umrla od smijeha..user posted image user posted image user posted image
ili ova od curice moje zaove:
oni inace zive u spaniji i dosli kod nas na nekoliko dana i kaze mojoj zaovi njena curica onako0 sva zbunjena:a mama zna li Bog u spaniji da smo mi muslimaniuser posted image
mi ostali zapanjeni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj  jest dobra....

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 346
9.12.2010 12:08:00   
many

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 347
9.12.2010 12:26:22   
ziki
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobar je pravo

Neposredna veza do poruke: 348
9.12.2010 16:01:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: many

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e jesi mama neka u sta gledas pa kafu da prospesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj,dobra je zna se ona snacuser posted image svaka cast

(odgovor članu many)
  Neposredna veza do poruke: 349
9.12.2010 23:05:05   
Hannan
Moj M. vecinom za praznike ima problema sa tvrdom stolicom jer se otme kontroli i velike kolicine cokolade ucine svoje, i sad za Bajram je isto bilo i danima poslije radimo samo da stolicu dovedemo  ured, i kad je konacno bila ono bebece zlatno zuta pita on mene"mama jel ti ovakvu kaku najvise volis".
Sta covjek da mu odgovori  user posted image user posted image user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sa bebom po lošem vremenu.
пеперутка16

U zimskom periodu, koliko vaša beba provodi vremena napolju u toku dana?

Ne idemo napolje. (0%)

Pola sata, sat. (0%)

Nekoliko sati. (0%)

Više od tri sata. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *