|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
31.10.2010 0:53:05   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Sonja

neki dan se adin popeo na krevet i fino se namjestio kao da ce puzati i navalio napred nazad kao da ...user posted image
i mi se smijemo kad pita njega sveki .sine ko to tako radi a on ce ko iz topa MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi crkle od smijjeha a boga mi me nikad nije vidiouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 301
31.10.2010 2:38:30   
frenkoza
otisli mi kod moje prijateljice, ima sincica 2.5 godine...sad je u fazi - ovo je moje... sve je moje... vrati mi moje...
i ima on neki autic veliki i moj abdulah hoce da vrti tockove i da se penje.... kad on njemu: nemoj nemoj.... ne do bog udaris se.... nemoj nemoj... user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 302
31.10.2010 10:24:12   
jasmin
hehehe bisercica malih.

Juce su se,pred polazak u skolu,kcerkica i njen babuka malo zamjerili.Muz joj kao ljutito kaze da je nece voziti u vrtic...Nista,mi smo se obuli i silazimo niz stepeniste,a ona meni komentarise:A sto nece babo da nas vozi?Ja joj kazem da hoce.Cuti ona i osjecam da o necemu razmislja...Sljedeci komentar je:...ako `oce,ako nece!!!
Jao,bas sam se na to smijala sve do auta.Domisljatosti!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 303
31.10.2010 11:50:50   
acudesa
-Mama, kad cemo napolje?
-Kad ozdraviš, ako Bog da.
-Ako Bog da, ja hoću odmah!user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 304
3.11.2010 9:08:12   
Dida79
Jutros ja spavam i cujem da negdje tece vodauser posted image
Ustanem kad moja malac stoji pored masine i sav vazan govori sto nisi oprala ovo sudjeuser posted image Zato sam je ja ukljucio sav vazan govoriuser posted image user posted image

Kako sam sinoc imala sjelo do kasno ukljucim masinu i legnem da spavam reko ujutru cu da ga slozim kad jeste vraga eno je sada jadna opet pere ali ovaj put bez tablete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 305
3.11.2010 9:11:51   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image dobar je, svekrva mala, mene moj uči kako da peglam, ne tako ovako se peglauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 306
3.11.2010 13:18:50   
ziki
Sinoć se spremamo za spavanje ja i nemirko, ja se okrenem skinem brus i nastavljam a on je primjetio da sam ja nešto ostavila i sakrila od njega. Dođe frajer, uzme brus i pita me sav zbunjen šta je ovo? Pričam ja da je to nešto što mame nose a on sav zamišljen gleda i onda kreće šou, mali pokušava kako zna i umije da obuče brus. Ne ide nikako, taman na jednu ruku postavi sa ruge spadne i kad mu je dosadilo onda je mene molio da mu obučem pa sav ponosan trčao babi da pokaže šta je obukouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 307
5.11.2010 22:14:42   
joni
kad sam bila trudna pita mene ćerkica otkud beba u stomaku ja lijepo upakovano kažem pa me pita kako i odakle izlazi i ja kažem a ona pita a jesam li i ja tu izašla ja kažem jesi a ona na to fuuuuuujuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 308
5.11.2010 22:51:45   
Medić*
sinoc imali goste, ja se malenom iskrala i otisla u kupatilo sto je nemoguce bez njega,

on primjetio da me nema, evo ga kuca i zove,  a ja sutim, mm ga zove a on ulazi u sobu i pred punom kucom gostiju kaze

babi mama kaki user posted image  ja ga cujem, nekoliko minuta cekala sam da prodje bilo me stid uci u sobu jer znam da ce to opet predamnom ponoviti user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 309
5.11.2010 23:33:48   
Hannan
Hehehe  medic ti si jos dobro prosla.
Mm je nekad otisao do nekod covjeka i pred kucom se igrao njegav djecak, i mm ga pita gdje ti je babo, a mali "eno ga u hali (wc) sere" ja  sam oplakala.

Meni danas naumpade biser ovog moj, negdje uz Ramazan odemo mi  svekrvi da kupimo sir i kajmak kod neke zene, i uz to mi rekla d akupim onu Sky  (orange)fantu. i dosli nas dvoje do zene, i ja njoj tako zdjele dam za sir i kajmak krenu  zena u kucu da to spakuje a mali " mama i skaj fantu, i fantu" pokusavam mu objasniti da cu to u prodavnici kupiti, ma jok ne cuje on mene nena je rekla i tacka, vraca se zena, kaze on "rekla je nena i skaj fantu".

Veceras ja spremala Begovu corbu, i poslije perem sudje, M. uzeo figuru kuhara koji mi sluzi kao stalak za drvene kasike i do nekog vremena cujem ja njih dvojca se raspricali:
M: kako se ti zoves?
K: ja se zovem begova corba.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 310
6.11.2010 9:58:53   
ziki
Zlatokosa
Nemirko: Zlatokosa je jedna bezobrazna devojcica koja je pokvarila stolicu malom meduuser posted image  cica mica gotova prica

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 311
6.11.2010 12:25:33   
MaminaBeba
Ima li veće radosti na svijetu od dječice. Definitivno najslađa tema na forumu. Ljubite vaše biserčiće, ja jedva čekam da moj biser progovori akoBogda!user posted image

Ja imam brata mlađeg 14 godina, i kad je bio mali, sjedimo mi jedne prilike kući i sad u vrtiću su kazali da mora naučiti abecedu, ja se trudim, crkla od muke da ga naučim, a on: A B C D B A B V... Veze sa vezom nema (4 godine je imao), od neke muke ja da ustanem sa stolice i slučajno da izvinete omakne mi se i ispustim vjetar, a on će sav u čudu: " A seko, Bože sačuvaj, pa ja nisam imao pojma da to žene rade, to se ne smije ššššššššššššššššš!" Sav ozbiljan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja se prošle godine udala, prošlo možda mjesec dana i kući sjede moji roditelji, brat, svekrva svekar zaove, muž i sad moja mama prepričava kako su ona i Rijad (moj brat) popili ćurekotovo ulje, pa im bilo loše, kad Rijad ozbiljan k'o iz topa:
"Ma mama mi dala neko ulje i prdi ona, prdim ja!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 312
6.11.2010 12:35:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Sonja

neki dan se adin popeo na krevet i fino se namjestio kao da ce puzati i navalio napred nazad kao da ...user posted image
i mi se smijemo kad pita njega sveki .sine ko to tako radi a on ce ko iz topa MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi crkle od smijjeha a boga mi me nikad nije vidiouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahhaha dobar je dusa draga vidi ti njega mama radi,ma ma lopove jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 313
6.11.2010 23:15:39   
DM
Kako smo u fazonu učenja na tutu ovog mlađeg, ja i stariji mu uvijek kad uspješno obavi posao u tutu- plješćemo i govorimo bravo...
Ukako se on u pelenu i ja ga skidam, a on plješće rukicama i govori bavo..

A S prošle godine(inače voli orašaste plodove i kad sam jela bademe zbog mučnine, govorio je -babo kupi bademe, nestalo meni i mami) tamanio orahe koje je svekrva bila oprala i sušila na trpezarijskom stolu!
I nema njega izvjesno vrijeme u vidokrugu i doziva ga ona-on se javlja!
Pita ga ona gdje si S?
Evo me na orahu(na trpezarijskom stolu-jede oraheuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
6.11.2010 23:18:50   
Apotekarka
Veceras  mi bila prijateljica i Antonio se uneereddio tj.ukakao,i kako ce brzo na spavanje reko da ga malo operem,umrli smo od smjeha gospodin sjeo u lavor i ugledao svojhu cunu i veli nama nona,nona i dira je....user posted image
A znam slucaj gdje tata pretrcao gol iz kupatila u sobu po peskir,zaboravio ga naravno,i sutra dan punica veli kcerki pazite kakvi hodate po kuci,dosla jucer mala i veli joj dedo da vidis kolika je u mog tate cuna

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 315
8.11.2010 16:53:38   
bebacha
evo i nas jedan biser.
probudila se Ajla u pola noci i dosla u nas krevet,place i tjera mm da ide u dnevno i da nebi probudili i Alena jadni mm se pokupi i u dnevno,ona nastavi spavat na njegovom mjestu.
sutradan Ajla prica mom ocu kako je ona otjerala tajo u dnevnu jer je bezobrazan.na pitanje mog oca zasto je tajo bezobrazan,ona je rekla:"zato sto je lego kod mame"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 316
8.11.2010 16:55:27   
bebacha
o jos jedan na temu cuneuser posted image user posted image user posted image nije Ajlin biser,nego od jedne curice.Tata se kupao i zaboravio zakljucat vrata,curica usla i jos brze izasla a mami rekla da tata ima surluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko slon

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 317
9.11.2010 12:31:48   
manuela RR
Moj mali u posljednje vrijeme kad šetamo po gradu kad god neki momak naiđe on ga zove tatom,kako koji momak nam ide u susret a on u sav glas TATA,user posted image TATAaaaaaaaa

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 318
9.11.2010 12:39:09   
w.pooh
Sinoć nam bili gosti, i negdje oko 21:30-22:00 unervozio se on spava mu se i kaže on meni: "Mama amo kući." I kažem ja njemu ne možemo kući mi smo kod kuće i gleda on u mene pa u tu gošću i kaže: "Mama ide M... kući" user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 319
9.11.2010 13:31:13   
henna ze
sinoć Henna kaže..mama jutros sam gledala teleshop...ima nešto zove se slim fit...kaže to lijepo obučeš do sika i izgledaš mršavije...ja sam sve gledala ali nema ništa za tebe da izgledaš deblje :)

isto sinoć mama znaš li ti da sam vegetarijanac...reko čuj nemam pojma..to su ti ljudi koji ne jedu meso...pa reko ti jedeš ćevape..pa ja samo ćevape, teletinu i pleće filete..vidiš da sam vegetarijanac:)

isto što se tiče radjanja...mama ja sam izašla kroz stomak to vidim..a ti kažeš da se teta Vanja porodila prirodno kako to? pa dobro Henna ti si velika curica pa ću ti reći..izašla joj beba na "malu guzu"...a jooooooooooj bljaak..sreća je pa ja nisam :)

imala je oko 4 godine..mama kako nastane beba..pa reko mama i babo se vole i požele da imaju bebu i napravi se u maminom stomaku..i tu raste i onda na kraju čiko uspava mamu i izvadi je iz stomaka...ona razmišlja ,razmišlja pa kaže..sve je to meni jasno ali kako sam ja ušla tamo????user posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 320
10.11.2010 8:56:29   
bebacha
Ajla i tajo pili mlijeko i on kaze :"nemogu ja vise,crknut cu" a Ajlu njemu :"daj meni jos,da i ja crknem"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 321
10.11.2010 9:08:22   
leli§
IZVORNA PORUKA: henna ze

isto što se tiče radjanja...mama ja sam izašla kroz stomak to vidim..a ti kažeš da se teta Vanja porodila prirodno kako to? pa dobro Henna ti si velika curica pa ću ti reći..izašla joj beba na "malu guzu"...a jooooooooooj bljaak..sreća je pa ja nisam :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jao dobra je user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 322
10.11.2010 9:09:01   
leli§
IZVORNA PORUKA: w.pooh

Sinoć nam bili gosti, i negdje oko 21:30-22:00 unervozio se on spava mu se i kaže on meni: "Mama amo kući." I kažem ja njemu ne možemo kući mi smo kod kuće i gleda on u mene pa u tu gošću i kaže: "Mama ide M... kući" user posted image user posted image

pametno dijete user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 323
10.11.2010 9:42:19   
muby
IZVORNA PORUKA: bebacha

Ajla i tajo pili mlijeko i on kaze :"nemogu ja vise,crknut cu" a Ajlu njemu :"daj meni jos,da i ja crknem"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 324
10.11.2010 10:12:18   
Lulu_08
Priremam djevojcicu da ce nekad u buducnosti (planiramo sljedece godine raditi na tome) imati bracu ili seku jer je pokazala otpor i odbijanje vec par puta. Prilikom setnje ugledamo malo stene, nakon mog objasnjenja kako on ima male brace ili seke ona kaze:

"MAMA! Ti ces roditi bebu, a ja cu roditi cuku! Ja cu ga nosit' ovdje u stomaku! Ti ces setati bebu u kolicima a ja cuku u kolicima!"

Eh pa stvarno, masta radi svasta!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

CupCorn :)
Rabi

Da li ste probali CupCorn kukuruz u BBI centru? Sta mislite o ovoj zdravoj hrani? Ako vam se svidja ili ne, molim za komentar:))

DA, probala sam (39%)

NE, ne znam o cemu se radi (44%)

Svidja mi se (12%)

Ne svidja mi se (5%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *