|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
22.10.2010 23:13:40   
milenium

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Moj Ahmo malo prije obuo pape koje su mu male, mm govori nemoj te, male su ti ubiće te(u smislu nažuljaće ga) a on će njemu, pa kako će babo, one nemaju pištolj user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 276
22.10.2010 23:19:31   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Budući da je mama alma favorit na temi Vaš blam, evo i krećer mi ide ka vrhu, haha, noćas mi išli na babine i vidjela kako presvlaće bebu, dečkića i u autu razgovor, a joj mama on ima jezik na guzi, hahahahaha, oplakala sam, od testisa mislila da je jezik, pa onda nastavak nemoj ti rađati bebu da mi plaće, šta će mi Bogati da se prepadnem od one štipaljke, predobra je, ali jezik je apsolutni pobjednik

hahahhaha a kakve bona stipaljke pupka ?????????

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 277
22.10.2010 23:21:33   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Ja sam se juče do suza nasmijala malcu od moje prijateljice.
Išla joj juče na babine,i pitam ja njega (njemu ima 5 god) jel ti lijepa bebica,jel' da kako je slatka,kaže on pa nije loša...pa rekoh kako nije loša,baš je medena,kaže on pa jest,samo što ima malo funkcija user posted image user posted image samo plače,jede i spava,ponekad se upiški i to je sve.  user posted image user posted image user posted image

ovo nije provala bas sam se iznenadila da dijete od pet godina daje takav odgovor :))) svaka cast malcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ovo ne bih ni velikom naumpalo malo funkcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 278
22.10.2010 23:25:53   
sporty mamaa
Mama Alma dobra je skroz.... Moja svaki dan nesto provali, majke mi cu pocet pisat... Neki dan recimo bili u kaficu i jedno sto puta mi je rekla "mama popravi cune, mama daj cune"... Da bi mi na kraju dosla jedna zena(sreca pa se znamo jer cesto sjeda na kavu gdje i ja) i kaze mi "sta su joj ćune"user posted image user posted image user posted image user posted image Ja joj kazem "Nemam pojma majke mi"... Tek danas skontala sta su joj ćune, racuniuser posted image user posted image user posted image Vidjela kako konobar nosi racune, a mama nije skontala sta hoce, kaze meni svekrva: "A na sta si ti pomislila haha"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 279
22.10.2010 23:30:39   
Medić*
user posted image  user posted image  user posted image  ja prvo pomislih na cunu user posted image ,
a kad smo kod racuna, moj maleni sinoc u merkuru napunio dzepove kesicama secera za kafu, otisao do sanka i kaze nam konobar dosao mali i veli patim kafu babi user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 280
22.10.2010 23:33:03   
Honey3
evo jedne provale i od mojih:prije par jutara oprala ja Esmu,(posto obavezno ujutro obavi veliku nuzdu) i obucem joj samo gace da malo odmori od pelene,ja nesto radila u kuhinji a ovaj stariji malac je cuvao kad ja vidim ona nesto drzi u ruci a ja zagalamim "sta joj je to u ruci pojest ce"(sad faza kad sve stavlja u usta)mali se prepade uze joj iz ruke i gleda,pitam "sta je" kaze on "mislim da je zvaka" a sad neke velike zvake u bojama u fazonu,ja im pridjem kad ono da izvinete njeno govno,ispadalo iz gaca kako je hodala a potvrda joj stolica,ja legla na pod od smijeha,a malom hoce nesto da bude kolko mu se zgadilo sto je g....drzao u ruciuser posted image user posted image kad god se sjetim nemogu smijeh obuzdati

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 281
22.10.2010 23:37:36   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: zaha

evo jedne provale i od mojih:prije par jutara oprala ja Esmu,(posto obavezno ujutro obavi veliku nuzdu) i obucem joj samo gace da malo odmori od pelene,ja nesto radila u kuhinji a ovaj stariji malac je cuvao kad ja vidim ona nesto drzi u ruci a ja zagalamim "sta joj je to u ruci pojest ce"(sad faza kad sve stavlja u usta)mali se prepade uze joj iz ruke i gleda,pitam "sta je" kaze on "mislim da je zvaka" a sad neke velike zvake u bojama u fazonu,ja im pridjem kad ono da izvinete njeno govno,ispadalo iz gaca kako je hodala a potvrda joj stolica,ja legla na pod od smijeha,a malom hoce nesto da bude kolko mu se zgadilo sto je g....drzao u ruciuser posted image user posted image kad god se sjetim nemogu smijeh obuzdati

Ova je najboljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 282
22.10.2010 23:39:21   
myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 283
22.10.2010 23:42:29   
milenium
IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a jadniak maliuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 284
22.10.2010 23:44:53   
Honey3
nemojte mu samo reci da sam vam ispricalauser posted image naljutio bi se na mene pravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 285
22.10.2010 23:47:10   
milenium
ma nećemo mu mi ništa reći,dont sikirikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 286
22.10.2010 23:48:10   
Honey3
IZVORNA PORUKA: milenium

ma nećemo mu mi ništa reći,dont sikirikiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 287
23.10.2010 13:18:47   
koka i po
Eh dragemoje ja u kuci imam pravo malo vrijedno bebe.
Sinoc mu pravim flasicu i cujem negdje voda klokce.
Mislim...garant se opet poljeva vodom po glavi ..a ono...
Moj Sejo otvorio kupatilo digao poklopac sa Wc skoljke i pere li pere soljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ha na mamu svoju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 288
24.10.2010 13:26:06   
ziki
Juce si igrali Nemirko i mm, i ovaj mu se obrati Muzu, mm se zacudio i pita ga ciji sam ja muz a nemirko sav vazan odgovara moj i maminuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 289
24.10.2010 16:46:18   
sporty mamaa
Meni malena maloprije donosi barbiku kojoj je predhodno skinula haljinu i govori sva zacudena "Mama, mama đej đej (tako ona zove barbiku jer je podsjeca na onaj spot djeciji gdje djevojke plesu uz neku pjesmu i pjevaju đej đejuser posted image ) ima Guzicuuser posted image user posted image user posted image Ja otkricauser posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 290
26.10.2010 9:41:15   
mamabb
Juče idemo mi u vrtić pješike, blizu nam, i prolazimo pored objekta u izgradnji,lokal šta li je,  otvorena vrata i čuje se kako čovjek unutra kašlje a moja Leila stala i sluša, govorim joj hajd zakasnićemo čiko kašlje a ona navalila ''''''''ihhaa kon ćuje, mama kon ćuje'''''''' nikako prestati a tiha mašala sve ori i sve hoće da ide da vidi. Skontao čiko i izlazi, mene stid,a ona i dalje zagleda se iza njega čeka kad će konj izaći user posted image jo govori''''de kon?''''

< Poruku je uredio mamabb -- 26.10.2010 9:42:44 >

04.12.2008.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 291
27.10.2010 10:37:35   
ziki
Vozi muž rano kola na tehnički a onda došao po nas da nas razveze obdanište, posao i priča kako je prošao ja pitam gdje je išao i on kaže kod Siska a Nemirko se ubaci sav ljut:" vas dvoje ste bezobrazni, to se nakže tako"user posted image pristojno moje dijeteuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 292
27.10.2010 15:43:04   
jasmin
Ucim ja malenu kroz igru da izgovara arapska slova.Qaf je malo zahmetli,ali ja se vec salim s njom:Hajde kazi qaf,qaf...ona me blijedo gleda.Reko hajde qaf,q,q,q...kad ona meni dosjetljivo:E to!!!

< Poruku je uredio jasmin -- 27.10.2010 15:44:14 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 293
27.10.2010 15:45:51   
maja78 RR
djeca su cudo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 294
27.10.2010 15:59:33   
muby
IZVORNA PORUKA: mamabb

Juče idemo mi u vrtić pješike, blizu nam, i prolazimo pored objekta u izgradnji,lokal šta li je,  otvorena vrata i čuje se kako čovjek unutra kašlje a moja Leila stala i sluša, govorim joj hajd zakasnićemo čiko kašlje a ona navalila ''''''''ihhaa kon ćuje, mama kon ćuje'''''''' nikako prestati a tiha mašala sve ori i sve hoće da ide da vidi. Skontao čiko i izlazi, mene stid,a ona i dalje zagleda se iza njega čeka kad će konj izaći user posted image jo govori''''de kon?''''

prejako
evo valjam se po stolu :)

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 295
27.10.2010 16:07:38   
Medić*
upravo svom malenom kazem: hajde Fatih dosta si gledao Bumbalu, a on kao iz topa meni ljutito: tisina i glavu na drugu stranu user posted image  user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 296
27.10.2010 16:31:19   
lavić Simba

IZVORNA PORUKA: medic slatki

user posted image  user posted image  user posted image  ja prvo pomislih na cunu user posted image ,
a kad smo kod racuna, moj maleni sinoc u merkuru napunio dzepove kesicama secera za kafu, otisao do sanka i kaze nam konobar dosao mali i veli patim kafu babi user posted image

hahahahauser posted image  legendauser posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 297
27.10.2010 16:39:23   
lavić Simba
Kaze moja sestra svojoj curici,hajd sine uradi mami nesto,kaze ona nemogu i sad je sestra ubjedjuje i kaze joj na kraju...pa poslusaj mamu,mama te rodila...a mala ce ljutito...nemoj da si me ikad vise rodila jesi li culauser posted image user posted image user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 298
28.10.2010 12:41:38   
neki
Citam i valjam se od segeuser posted image user posted image user posted image

Neka su vam zivi i zdravi vasi mali pametni slatkisiuser posted image user posted image user posted image
Kako mi je drago sto ova tema cvjetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 299
31.10.2010 0:51:06   
Sonja
neki dan se adin popeo na krevet i fino se namjestio kao da ce puzati i navalio napred nazad kao da ...user posted image
i mi se smijemo kad pita njega sveki .sine ko to tako radi a on ce ko iz topa MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi crkle od smijjeha a boga mi me nikad nije vidiouser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *