|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
9.12.2010 23:06:26   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e kad se ne srusi od smjeha

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 351
10.12.2010 11:53:13   
Emmy
Gledamo mi na TV neke velike poplave, kaze moja curica mama, mama vidi upala kuca u more, uzas zivi....

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 352
12.12.2010 20:34:39   
Anoniman
evo suze su me oblile

Kupio muž tylol hot jer smo prehlađeni i ono na kutiji ima ispisano brajevim pismom "tylol hot", ja uzela pipkam te tačkice i kao čitam al nikako ne mogu skontat Y (zaboravila) pa ja to malo duže gledam kad moj mali nema više strpljenja ljutito uze kutiju, povlačeći prstić po tačkicama i kaže :"čipi" (čips)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emmy)
  Neposredna veza do poruke: 353
14.12.2010 11:25:14   
sporty mamaa
Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i nasa: Ja uzela ivu kremu nakon dugoooooooo vremena jer se nesto malo zacrvenila i kad sam je pocela mazati ona pocela galamiti na mene :" Mama sta ti je, sto mi sminkas guzicu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 354
14.12.2010 10:44:25   
bebbe RR
Baš su smiješni mališani, mogla bi se knjiga njihovih provala napisati.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 355
14.12.2010 10:45:28   
jasmina_mm
neku noc spremam malog na spavanje i govorim mu: "moj Benjo sve ti kosti ispale", a on dusa moja gleda oko sebe po krevetu i pita a gdje su mama?user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 356
14.12.2010 11:01:09   
ziki
Vraćamo se juče popodne kući i pjeva nemirko u autu kocka do kocke, i mjesto stiha "tamo drugari pružaju jedni drugima ruke" pjeva "tamo drugari ručaju jedni drugima ruke" user posted image user posted image
riješili smo misteriju ujedanjauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 357
14.12.2010 11:07:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm

neku noc spremam malog na spavanje i govorim mu: "moj Benjo sve ti kosti ispale", a on dusa moja gleda oko sebe po krevetu i pita a gdje su mama?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  oplakah od smijeha

(odgovor članu jasmina_mm)
  Neposredna veza do poruke: 358
14.12.2010 12:42:42   
Emmy
fontana - voda sto skace

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
14.12.2010 12:49:59   
smajli80
Kaže moja malena neki dan kako njen drug iz vrtića ima veeeeeeliku piuser posted image jer nije bio dobar a ona ima malu jer je ona dobra curica.
Kad sam to čula ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 360
14.12.2010 16:36:08   
leli§
jao izvala oplakah sa sminkanjem guze i poispadalim kostima... a ostale da ne nabrajam... djeca su cudo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 361
14.12.2010 17:08:52   
remzy
moja Ambera juce ugrizla ili "ujela" Fatiha dode meni u sobu i kaze meni "pojela sam Fatiha"

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 362
14.12.2010 17:31:19   
klemzi
IZVORNA PORUKA: remzy

moja Ambera juce ugrizla ili "ujela" Fatiha dode meni u sobu i kaze meni "pojela sam Fatiha"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 363
14.12.2010 22:37:36   
muby
Moj djecak (star 16 mjeseci) zavrnuo nogavicu i mojim mobitelom dira po goloj nozi i govori zzzzzzzzzzz, i sjetim se da mi je ulazio u kupatilo kad sam depilirala noge i snimio sta radim pa sad reproducira :)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 364
15.12.2010 13:12:58   
Lulu_08
Luna pjeva: zeko zeko e pa šta je ako je zeko nije lav, zeko zeko pa neka je ne boji se ko je zdrav! (zeko umjesto zima...hahah..)

Luna pjeva: dzingo bell, dzingo bell, dzingo ...... (ne znam šta iza toga brblja...njena verzija od jingle bells hahaha...)

Luna jednog dana u povratku iz vrtića prilikom ulaska u zgradu (dok 2 muškarca iz ulaza stoje na metar daljine od nas) govori dok stoji raširenih nogu: "mama hoću one gaćice za ćune..." a ja... user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 365
15.12.2010 13:36:49   
maja78 RR
haahahahaha luna je med

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 366
15.12.2010 15:13:11   
henna ze
juče  Henna zovena mobitel:
mama, pod broj 1 došla je policija
pod broj 2 došla je hitna,
pod broj 3 došli su varogasci
bila je u velikoj školi BOMBA!!!!
mi smo trčali a meni je učiteljica nosila stvari jer mi je torba stvarno bila teška...presmiješno njeno nabrajanje..
prekjuče kaže: mama, mi idemo u malu školu do 5. razreda, onda u veliku do 9.a što tek onda u srednju..valjda srednja ide izmedju velike i maleuser posted image user posted image user posted image

sinoć: mama molim te de mi reci svoju LOZNIKU na facebooku da igram farmuuser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 367
15.12.2010 16:32:39   
sirnica
Prolazili mi juče pored buvljaka i moj maleni ugleda štandove s grudnjacima , pa poče vikati: "Mama, eno sise! Kupi, mama, sise!"- i tako narednih 5 minuta. Sreća pa je bio i muž s nama. Čini mi se da bi mi bilo neugodnije da sam bila sama s njim.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 368
15.12.2010 16:35:02   
sirnica
Moj to zove " Mama buši noge", jer ga podsjeća na zvuk bušilice, koja je bila aktivna mjesec dana u novom stanu.
IZVORNA PORUKA: muby

Moj djecak (star 16 mjeseci) zavrnuo nogavicu i mojim mobitelom dira po goloj nozi i govori zzzzzzzzzzz, i sjetim se da mi je ulazio u kupatilo kad sam depilirala noge i snimio sta radim pa sad reproducira :)

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 369
16.12.2010 7:34:07   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: smajli80

Kaže moja malena neki dan kako njen drug iz vrtića ima veeeeeeliku piuser posted image jer nije bio dobar a ona ima malu jer je ona dobra curica.
Kad sam to čula ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahah

Bože pa stvarno su legende user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!

Najsmješnija mi je ta njihova percepcija razlike između dječaka i djevojčica. Eto tvoja je dobra curica jer nema veliku puser posted image  a moja hoće gaćice za ćune hahahahahahahaha..SHOW !!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 370
16.12.2010 12:32:28   
neki
Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 371
16.12.2010 12:35:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

Moram ovo napisati...Ja pravila Seadu tortu,i kora mi se raspadne,dok sam je rezala,i tu ja poludim,snuzdila se ja,ne znam sta cu,kad Sead:joooooooj mama,kako mi je zao i tebe i torteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo duse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 372
16.12.2010 12:37:11   
neki
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Jo duse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurnauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 373
16.12.2010 12:39:09   
Anoniman
Imam i ja jedan frisak.

Moja F. je u fazi kad manijakalno skuplja barbike i gdje god da krenemo, kuci se vracam s jenom barbikom vise. I tako, ja joj neki dan kazem "F. nemamo vise para za tvoje barbike, babi i mama su kupili stan i sve pare potrosili", a ona ce sva ko ovaj smajli user posted image " joj moja mama kako ce ti stan stati u auto"   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 374
16.12.2010 12:39:44   
leli§

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Kako on mamu i rastuzi i usreci u jednom momentu...Pa je kasnije,dok je jeo tortu,sve govorio,mama,kako je ukusna tortaaaaaaaa(da li je bio iskren,nisam 100% sigurnauser posted image user posted image user posted image )

srce slatko user posted image user posted image user posted image  

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prvi-drugi
smajli80

Pitanje za majke koje su imale dva ili više poroda: Koj po redu porod vam je bio teži-

Prvi (66%)

Drugi (11%)

Nema pravila-zavisi od trnutnih okolnosti (23%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *