|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
24.1.2011 16:46:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

evo nase nove:

Imamo neku plasticnu kravu koja ima vime i dz. stalno pita sta je sta je to? i neko joj je rekao vime.

i sad ja je prala i pobjeze ona meni gola i sve sedira dole i jaje ruzim rekoh ne diraj ese vise kaze ona morma da vidim... i sta cu jaje pustila djete istrazuje i gleda dole i kaze pa vidi mama imam i ja vime u koki:)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 476
24.1.2011 16:46:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Moja Esma poslije Kurban Bajrama gleda crtani leteci medvjedici i oni kao skupljaju sumske plodove i lete sa onim korpicama a ona se sva radosna pode derati

Nano vidi medvjedici dijele kurbane user posted image

user posted image user posted image user posted image oplakah!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 477
24.1.2011 19:14:16   
malena sharena
Moj maleni ima 17 mjeseci i jos uvijek ne govori, ali ima svojih folova.

MM tako jednom izasao iz kupatila i imao samo donji dio trenerke na sebi, ima tome i nekoliko mjeseci. Joj kad je ovaj mali skuzio njegove bradavice! Odmah poceo rukom pokazivati i govoriti oooo (inace kad nesto hoce pokaze rukom i kaze oooo). MM cucnuo ispred njega, a on kaziprstom dira jednu, pa drugu , sav odusevljenuser posted image . Kaze mu MM - To je siki-miki, a on kako to cu, krenu da ga podoji, pa se zgadi. Ali od tad redovno kad ga ugleda bez potkosulje trazi da mu ovaj pridje da mu dira sike user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 478
24.1.2011 19:20:05   
malena sharena
A ovo je od sinoc. Ostala meni fascikla sa knjigama iz kojih spremam ispite u hodniku. Ja u kupatilu i cujem ovaj govori ooooo, oooooo, oooooo. Inace, to je mu je sve sto znaci reci i govori to kad nesto hoce da mu damo, kad je sretan, kad se necemu cudi, kad pjeva i tak. Izadjem ja iz kupatila i vidim njega, sjeo na pod i uzeo knjigu, jedan list u jednoj ruci, drugi u drugoj i lafo cita on prvo jedan pa drugi list, slozio ozbiljnu facu i govori ooooo, ooooo,ooooo user posted image . Reko, hocel to krivicno pravo, a mali, a on sav ozbiljan user posted image .

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 479
24.1.2011 19:38:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: malena sharena

A ovo je od sinoc. Ostala meni fascikla sa knjigama iz kojih spremam ispite u hodniku. Ja u kupatilu i cujem ovaj govori ooooo, oooooo, oooooo. Inace, to je mu je sve sto znaci reci i govori to kad nesto hoce da mu damo, kad je sretan, kad se necemu cudi, kad pjeva i tak. Izadjem ja iz kupatila i vidim njega, sjeo na pod i uzeo knjigu, jedan list u jednoj ruci, drugi u drugoj i lafo cita on prvo jedan pa drugi list, slozio ozbiljnu facu i govori ooooo, ooooo,ooooo user posted image . Reko, hocel to krivicno pravo, a mali, a on sav ozbiljan user posted image .

a kod moje je tako sve eeeee eeeeeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 480
24.1.2011 19:57:25   
malena sharena
user posted image  duse drage. Jedva cekam da progovori aBd. Ja kazem: fuj vjestice kako si zla, bjezi tamo (plasio se igracke vjestice koju ima moja sestra), a on ponavlja za mnom fe, fe. Ne zna reci fuj niti bilo sta drugo user posted image .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 481
24.1.2011 21:22:04   
Lulu_08
E ljudi ja sam u soku!! Haha, Luna kako ima drugara iz vrtica koji pravo psuje ubacuje i sama po neku bljak rijec i onda se odvali smijati.

Kaze danas igrajuci se (za vrijeme kada smo skinuli temperaturu, znaci nije buncala hehe) uzela je lego kockicu i pravi se da je telefon i prica "Djede? P..ka! I tacka!"

A ja nit da se smijem nit da je grdim, ma ne znam ni sama sta cu!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 482
24.1.2011 22:36:05   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: malena sharena

Moj maleni ima 17 mjeseci i jos uvijek ne govori, ali ima svojih folova.

MM tako jednom izasao iz kupatila i imao samo donji dio trenerke na sebi, ima tome i nekoliko mjeseci. Joj kad je ovaj mali skuzio njegove bradavice! Odmah poceo rukom pokazivati i govoriti oooo (inace kad nesto hoce pokaze rukom i kaze oooo). MM cucnuo ispred njega, a on kaziprstom dira jednu, pa drugu , sav odusevljenuser posted image . Kaze mu MM - To je siki-miki, a on kako to cu, krenu da ga podoji, pa se zgadi. Ali od tad redovno kad ga ugleda bez potkosulje trazi da mu ovaj pridje da mu dira sike user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 483
24.1.2011 22:38:43   
esmina i bebina mam
Kaze moja Esma sinoc hajde mama da gledamo knjigu(enciklopediju) i nademo planete kaze ona evo mama planeta (pokazuje na Zemlju) a ja sva bitna slomi se objasnjavajuci to je nasa planeta ljudi tu zive a ona me sa zanimanjem gleda.
I sad ja za minutu pitam i Esma na kojoj planeti mi zivimo a ona ce meni mi zivimo na planeti Kakanj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 484
25.1.2011 0:07:13   
Hannan
Jaoj planeta Kakanj hahaha. Dusice mile kako covjeka nasmiju.user posted image user posted image user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

Neposredna veza do poruke: 485
25.1.2011 8:46:47   
smajli80
Tuširam se ja neki dan i moja djevojčica *upade*u kupatilo i začuđeno pita *mamaaaa kad ti je narasla kosa na piuser posted image ..user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 486
25.1.2011 9:55:31   
mamin cvjetić
Kad je moja emica imala nekih možda 4-5 mi namoru a žena se sunča u toplesu a od nje ori plaža djete govori bai babo vide ova teta u cicama cjela plaža se uplakalauser posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 487
25.1.2011 9:57:02   
mamin cvjetić
I sad ja za minutu pitam i Esma na kojoj planeti mi zivimo a ona ce meni mi zivimo na planeti Kakanj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 488
25.1.2011 9:58:15   
mamin cvjetić
Tuširam se ja neki dan i moja djevojčica *upade*u kupatilo i začuđeno pita *mamaaaa kad ti je narasla kosa na pi .. Ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj žene uplakah se sva

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 489
31.1.2011 0:51:03   
Hanady RR
Eh moje dvije curice danas su se išetale na nama najbližu ''Bjelašnicu'' tj barice na sankanje...i stavrno divno nim bilo al Fraha u svom elmentu bez elementa...
uglavnom odemo ja i ona da sjedemo da ja kafu popijem a ona da sjedi na stolu ispred mene i pije fol kafu sa mnom...
I tako tamani ona smoki, sok i samo nek se jede...prođe jedan čiko-komšija i da joj čokoladicu onu malu Kandit...
i jede ona polako, pomalo, uživa...i došla do pola kad okrenu se vidi ide joj seka i babo do nas...ja kad brzinom svjetlosti strap sve u usta i kaže ''mema seki, mema'' sva fol tužna...

jedva je ona sažvakala onu polovinu al cilje je postigla spucala je sama bez sekeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 490
31.1.2011 7:28:08   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image

tako i A. ako nesto jede sto voli (citaj slatko) ako kazemo daj meni malo istog trena strpa sve u usta i kaze nema

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 491
31.1.2011 9:36:24   
Lulu_08
Hehe sjetile ste me na jedan "baby" vic...

Leze dvije bebice u porodilištu, jedna pored druge.

Pita jedna drugu "Pavas li?"

Ova odgovara "Ne pavam."

Prva opet pita "Pa ta ladis?"

Ova opet odgovara "Pa jedem keks.."

Prva opet pita "Daj i meni majo..?"

A druga odgovara "Pavam, pavam!!!"

user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 492
31.1.2011 9:50:33   
Nedi
Pričam malenom priču...i tako je zločesta vještica odvela princezu u visoki toranj i čarolijom sklonila stepenice, tako da princeza nije mogla nikako sići i bila je tužna.
N. na to govori:" A zašto ne siđe sa liftom? user posted image  

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 493
31.1.2011 10:00:15   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image Ko joj je kriv kad ne prati nova čuda tehnike

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 494
31.1.2011 10:01:56   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e čuj što ne ide liftomuser posted image user posted image user posted image user posted image

legenda je teška Nuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 495
31.1.2011 10:33:48   
leli§
ovo je def najbolja tema user posted image user posted image user posted image  preslatki suuser posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 496
31.1.2011 16:39:41   
jasmin
Bila sam preksinoc s djecom na nasem dvosedmicnom druzenju.Prvo klanjamo aksam,nakon toga domacica pripremi neko prigodno obracanje,zatim vecera,kolaci,kafa,druzenje.I domacica je naravno pocela svoj govor,nakon 15 min.dosla je njena curica da doji,pa je ona malo stala s govorom...a moja hanumica na sav glas:I ....hocemo l` sad jesti???
Ne moram pisati kakav je to zarazan prolom smijeha nastupio.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 497
31.1.2011 17:04:37   
Hannan
Hahahaha nek se samo jede :):)

Jaoj lift je zakon :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 498
31.1.2011 20:14:50   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Nedi

Pričam malenom priču...i tako je zločesta vještica odvela princezu u visoki toranj i čarolijom sklonila stepenice, tako da princeza nije mogla nikako sići i bila je tužna.
N. na to govori:" A zašto ne siđe sa liftom? user posted image  

sta ces dijete bi se snaslo  user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 499
31.1.2011 23:27:51   
Dida79

Sjedimo u kaficu i nas dvoje jedemo sladoled a muz pije kafu..Govorim ja muzu hajde probaj sladoled znas kako je dobar,kaze ma necu pijem kafuuser posted image U tom Vildan babi sto neces sladoled.
MM govori necu nije mi dalauser posted image user posted image
A Vildan ne prestaje ma kako nije jeste baba hajde uzmi probajuser posted image user posted image A onaj moj opet necu od nje nista nije mi dalauser posted image user posted image I zavali se od smjeha
Djete osta svo zbunjeno okrenu se prema meni i govori
Mama sto nisi babi dala
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

papa
bebaa

podržavate li postavljanje spomenika papi Ivanu ispred katedrale

da (36%)

svejedno mi (46%)

ne (18%)

Broj svih glasova: 56

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *