|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
3.5.2011 7:09:15   
joni
Kad je moja ćerkica bila mala, igrala se na polju i ulazi u kuću trlja oko nešto joj upalo i onako ljuta kaže: Gdje tata kad me plavio nije mi doblo oko naplavio, ajd ga zovi da ga poplaviuser posted image user posted image

A starija isto kad je bila mala dolazi meni (imamo kumove prezivaju se Bjelić imaju curicu Laru) isto jako ljuta i kaže:Zašto se Lara preziva kao Snješko, a ja kao krema za guzu(Pavlović)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 751
3.5.2011 7:17:11   
sirnica

IZVORNA PORUKA: joni

Kad je moja ćerkica bila mala, igrala se na polju i ulazi u kuću trlja oko nešto joj upalo i onako ljuta kaže: Gdje tata kad me plavio nije mi doblo oko naplavio, ajd ga zovi da ga poplaviuser posted image user posted image

A starija isto kad je bila mala dolazi meni (imamo kumove prezivaju se Bjelić imaju curicu Laru) isto jako ljuta i kaže:Zašto se Lara preziva kao Snješko, a ja kao krema za guzu(Pavlović)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 752
3.5.2011 7:52:16   
mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 753
3.5.2011 10:06:07   
Selma.A.M
Za prvi maj igrao se moj Amar sa cukom (haskijem) pa je on i veliki ali je umiljat...Tokom vremne dodijalo je mom malcu da se igra sa cukim pa je otišao da puše balončiće,a  cuko je jedno vrijeme ležao i samo posmatrao i odjednom je naglo ustao i podigao se na zadnje noge da bi došao da malog....
A ovaj moj se baš prepao i počeo plakati i kako plače tako i govori :

Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 754
3.5.2011 10:09:34   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Za prvi maj igrao se moj Amar sa cukom (haskijem) pa je on i veliki ali je umiljat...Tokom vremne dodijalo je mom malcu da se igra sa cukim pa je otišao da puše balončiće,a  cuko je jedno vrijeme ležao i samo posmatrao i odjednom je naglo ustao i podigao se na zadnje noge da bi došao da malog....
A ovaj moj se baš prepao i počeo plakati i kako plače tako i govori :

Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa slatka

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 755
3.5.2011 16:40:17   
Hannica
Mene je za 1.Maj djevojcica od jetrve nasmijala,kad je vidjela janje na raznju pitala mamu "Mama,jel ono zmaj?"user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 756
3.5.2011 16:41:57   
klemzi
Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 757
3.5.2011 22:18:37   
myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 758
3.5.2011 22:19:00   
myb@by

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 759
   [Obrisana poruka]
3.5.2011 22:22:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 760
3.5.2011 22:24:54   
emma.L
Oplakah ja i zmaja i cuku i snješka user posted image user posted image user posted image . Ludi su skroz!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 761
4.5.2011 0:41:23   
milenium

(imamo kumove prezivaju se Bjelić imaju curicu Laru) isto jako ljuta i kaže:Zašto se Lara preziva kao Snješko, a ja kao krema za guzu(Pavlović)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 762
4.5.2011 0:42:03   
milenium

IZVORNA PORUKA: Hannica

Mene je za 1.Maj djevojcica od jetrve nasmijala,kad je vidjela janje na raznju pitala mamu "Mama,jel ono zmaj?"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

i za ono ''ja se ne jedem''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 763
4.5.2011 0:46:58   
Honey3
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 764
4.5.2011 0:57:20   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ovo je meni smijesno pravouser posted image user posted image user posted image user posted image Podsjeti me na malog rodaka... Jednog Bozica ispekli prase i kako ga covjek unosi na balkon, mali gledi li gledi... Nakon pola sata dolazi na balkon i govori "A vidi cuke, ispeko se mali cuko"... Ja kad se toga sjetim suze mi od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 4.5.2011 1:00:31 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 765
5.5.2011 22:05:46   
emma.L
Spremila ja Emu i tjeram je da doručkuje jer dolazi njen omiljeni ujko i vodi nas u Pionirsku dolinu. I ona gnjavi i tersa i divlja i ja kažem da bi mogla biti u kazni zbog takvog ponašanja. A ona pita 'mama, a hoćemo li ipak ići u...u...' misli, misli i izvali 'dobrinjsku violinu' user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 766
6.5.2011 8:25:10   
ziki
dobrinjska violinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mali uvod: jedino što pratimo na tv-u kad je budan Nemirko je Ezel na RTL-u, i to mm a ja se igram sa Nemirkom. Sinoć mm došao kasno sa posla tek oko 20:20 i pali tv da odgleda do kraja mada smo nas dvoje gledali neku emisiju na Animal planetu i kreće vriska, ok prebaci se mm u spavaću da odgleda. Ja za njim da pitam jesu li sve stigli da odrade jer ujutru mora projekat da ide a Nemirko brže bolje zamnom:"Nemoj da gledaš Ezela, to je opasna serija, ona je za muškarce. Tamo je jedna fina emisija za male dječake i žene, dođi da gledamo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 767
6.5.2011 11:04:56   
Anoniman
moj srednji sin juce , ne moze da popamti imena sve dece  sa kim se igrao a imalo ih je 7  , muci se on da ih pogodi kad na kraju poce on sa "dijete"  "dijete" da ih zove i tako svu po redu da him se obraca user posted image user posted image user posted image user posted image   meni bilo smijesno gde se seti  toga pametno da se ne muciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 768
11.5.2011 8:43:17   
esmina i bebina mam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam ko mi je smjesniji
Sinoc moja sestra bila kod mene kaze Esmi odoh ja a Esma igra sa MM-om igrica kaze ,Hajde cao pozdravi sve svoje;(ona se tako stalno  sali igraju se u vrticu )
Kaze njoj moja sestra hocu pozdravi i ti svoje a Esma ce ,Moji su svi ovdje; .user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 769
11.5.2011 9:03:01   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametnice, kako se u sekundi snađu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 770
11.5.2011 12:08:42   
salmy
Tata kupi mi auto,a moj user posted image kaze: ta bi brn.....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 771
11.5.2011 15:45:47   
10 mart 2009
U gostima kod prijatelja igraju se djeca Una i Tarik, 3,5 i 4 godine. Tarik kao jači prigrabio velikog cuku i to mu je konj...Una sićušna i nema konja, a igraju se konja i jahača... Ulazi Unin tata, a ona tužno pita: "Tajo, hoćeš li ti biti Unin kon"?, kaže Tarik: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neću se iglati koliki je kod tebe konj... Kaže Unin tata, a što me djeca počastiše user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 772
11.5.2011 15:50:57   
ziki
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009

U gostima kod prijatelja igraju se djeca Una i Tarik, 3,5 i 4 godine. Tarik kao jači prigrabio velikog cuku i to mu je konj...Una sićušna i nema konja, a igraju se konja i jahača... Ulazi Unin tata, a ona tužno pita: "Tajo, hoćeš li ti biti Unin kon"?, kaže Tarik: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neću se iglati koliki je kod tebe konj... Kaže Unin tata, a što me djeca počastiše user posted image user posted image

pa to je kompliment bar kod mog sinauser posted image

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 773
11.5.2011 16:37:28   
Anoniman
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neću se iglati koliki je kod tebe konj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 774
11.5.2011 16:58:42   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *