|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
14.4.2011 13:59:40   
esmina i bebina mam
Esma kad pere zube kaze ,De mi malo natisni kaladonta,user posted image
A pumpicu za izdajanje mlijeka hoce da uzme kaze to mi je kis ono za operacijuuser posted image
Dosla meni drugarica koja je katolkinja kaze njoj Esma hajde da ti procitam slikovnicu,kaze njoj ova hajde koja je ........Esma rovi ,rovi a ja perem sude ...........kad ona rece Hidzra.......kaze njoj moja prijateljica.......pa kako hajde sad......
E vidis ovu pecinu .......tu se sklonio Muhamed alejkumu selamuser posted image ja oplakala ona isprica citavu pricu

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 726
15.4.2011 10:02:11   
ziki
Juče sjeo Nemirko u moje krilo, mazi se i odjednom poče da mi razvlači maicu i pomjera brus. "Daj da ti vidim sis, neto ti se začepilo tu pa da ti odčepim"user posted image user posted image user posted image user posted image on je čuo jedan razgovor o dojenju i pločama u grudimauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 727
16.4.2011 10:42:35   
Sonja
juce Adin :) Mamaaaa idi taja ima mudauser posted image user posted image user posted image user posted image
krava ima mudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 728
16.4.2011 18:16:42   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Sonja

juce Adin :) Mamaaaa idi taja ima mudauser posted image user posted image user posted image user posted image
krava ima mudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Moja kaze meni "Mama stavi mi svoje sise"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 729
16.4.2011 21:49:36   
Medić*
Danas maleni hoce da mu ukljucim racunar da gleda crtani, medjutim nema konekcije i ja mu govorim vidis da ne radi kasnije ce babi napraviti pa ces gledati a on mi kaze mama, jestajtuj tuter user posted image , cuj molim te,  restartuj kompjuter user posted image  user posted image  ma ja se zijanila...

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 730
17.4.2011 11:51:22   
gvendolina
otisao mm maloprije da mi kupi antibiotike,jer mi je grlo upaljeno .I nazvao me da se kosultujemo a ja ne mogu da pricam promukla,ma jedva i sapcem.Pokusavam da sapcem sto glasnije kako bi me  cuo ,kad Ajdin govori "mama sto se deres"user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 731
17.4.2011 11:53:14   
new mama
Gled juce A slike sa mm kad je ona bila beba i sad jedna slika,ona skroz mala,lezi na krevetu i pokrivena dekicom,kaze A vidi ove male bebe sto se pokrila mojom dekicomuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 732
17.4.2011 15:31:15   
Selma.A.M
Prije par dana šetamo A I ja kroz grad,kad će on meni mama pušti mi luku idu neke cule ( mama pusti mi ruku idu neke cure) user posted image user posted image ..Kad ja ono u susret nam ide žena i vodi dvije curice za ruku a  malene u teksas haljinicama i bijelim štramplicama....
Avrhunac svega toga je bio kada je stao i pomjerio se u stranu da bi one prošle i onda sav važan nastavio dalje ....
A i samo dan napomenem da ima 4 godine i da mu tata nije takav kavaljer user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 733
17.4.2011 22:49:30   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Prije par dana šetamo A I ja kroz grad,kad će on meni mama pušti mi luku idu neke cule ( mama pusti mi ruku idu neke cure) user posted image user posted image ..Kad ja ono u susret nam ide žena i vodi dvije curice za ruku a  malene u teksas haljinicama i bijelim štramplicama....
Avrhunac svega toga je bio kada je stao i pomjerio se u stranu da bi one prošle i onda sav važan nastavio dalje ....
A i samo dan napomenem da ima 4 godine i da mu tata nije takav kavaljer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 734
17.4.2011 22:58:59   
InLove
Prica mm nasoj starijoj kcerkici kako joj Adzo ima janjke,piladi,mace,cuku itd. Kad ce ti ona meni nakon sat,dva "Mama ,hocemo li i mi nama roditi janjke,pilke,mace,cuke"? Ja legla od smjeha..

Jutros zove moja mama, ona se javlja na telefon i odmah kao iz topa;" Sta me zoves,p
rekini treba adzo da me nazove, sta si me sad nazvala , nece ni mama da prica" Hahahha pobojalo se djete uzecu joj telefon.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 735
18.4.2011 7:52:24   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

HAHAHAHA...Bravooo!!! Glasam za nove generacije džentlmena hihihihihi... user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 736
21.4.2011 9:08:33   
emma.L
Jučer Ema i ja krenule na neki rođendan i vodim je ja za rukicu, a ona svakih 20 m, posrne i ja je ono "isteglim" za ruku da ne padne. I nakon trećeg puta pitam je: "Ema, draga, šta ti je, zašto stalno padaš?" Kaže ona ljuta: "Zato što mi nešto nije u ledu s nogama, eto zašto user posted image ." I nakon 20 m, opet Ema poleti i ja je dignem i već mi smiješno, ništa joj ne govorim, vidim da joj je muka, a ona se razdera sva frustrirana: "Jesam ti lekla da mi nešto nije u ledu s nogama!"
I govori mi da i ona ima bebu u stomaku i kaže: "Čekaj da ti jednom mahne beba, da vidiš", i počne otkopčavati kaputić da ja kao vidim mahanje user posted image .  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 737
21.4.2011 9:15:41   
teacher75
kada lani nacrtam cvijet ona se buni i hoce da ga "ubere" sa papirauser posted image kad crtam nesto drugo valjda konta da nije pravo, mada je nekidan htjela auto uzetiuser posted image user posted image user posted image nisam ni znala da tako zivopisno crtamuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 738
21.4.2011 14:33:44   
ziki
Pričamo juče ja i mm oko plate, šta sve treba da uzmemo....ne sluša Nemirko šta mi pričamo fino se igra dizalicom koju je ipak dobio pošto je stojički podnio činjenicu da neko vrijeme nema igrački. Zove moja sestra i on joj priča kako i on mora na posao treba i on da zaradi pare. Pita ga ona hoćel doć kod nje u apoteku da radi hoće a šta će radit:" Kad mi neko kaže da kiše ja mu dam sirup sa slonom(rinostop), kad kaže da kašlje dam mu sirup sa medom(propolaid) a kad kaže da ga boli guza daću mu Portolakuser posted image i normalno tražio je platu od 100 maraka.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 739
21.4.2011 21:19:42   
Sonja
super je on.
moj adin je trazio od djeda dnevnicu "poja majte"user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 740
22.4.2011 10:26:55   
chuci
vozimo se mi i ja sjedim naprijed, mm vozi, a tetka je s ajšom pozadi.
ajša po običaju traži da joj ja dam ruku da čuva. ja joj ne zam reko ne može boliće mamu ruka ako ti je nazad dam. ona počinje plakati naravno, odmah potok suza, daj mama tuku ajši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaže joj mm, šta to radiš ajša, hajde se lijepo ponašaj. a ona njemu kroz plač:
nemooooj babo ajšu, ašja šuša (sluša). ma reko vidiš da plačeš pa ne slušaš. kaže joj tetka hajde vidi kod tetke prstenje na ruci ko da se malo zabavi. kaže ona njoj: neka tetka,user posted image user posted image ajša sad šuša i nastavlja plakati.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 741
22.4.2011 10:37:50   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Prica mm nasoj starijoj kcerkici kako joj Adzo ima janjke,piladi,mace,cuku itd. Kad ce ti ona meni nakon sat,dva "Mama ,hocemo li i mi nama roditi janjke,pilke,mace,cuke"? Ja legla od smjeha..

Jutros zove moja mama, ona se javlja na telefon i odmah kao iz topa;" Sta me zoves,p
rekini treba adzo da me nazove, sta si me sad nazvala , nece ni mama da prica" Hahahha pobojalo se djete uzecu joj telefon.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 742
22.4.2011 10:38:06   
vila_7
IZVORNA PORUKA: emma.L

Jučer Ema i ja krenule na neki rođendan i vodim je ja za rukicu, a ona svakih 20 m, posrne i ja je ono "isteglim" za ruku da ne padne. I nakon trećeg puta pitam je: "Ema, draga, šta ti je, zašto stalno padaš?" Kaže ona ljuta: "Zato što mi nešto nije u ledu s nogama, eto zašto user posted image ." I nakon 20 m, opet Ema poleti i ja je dignem i već mi smiješno, ništa joj ne govorim, vidim da joj je muka, a ona se razdera sva frustrirana: "Jesam ti lekla da mi nešto nije u ledu s nogama!"
I govori mi da i ona ima bebu u stomaku i kaže: "Čekaj da ti jednom mahne beba, da vidiš", i počne otkopčavati kaputić da ja kao vidim mahanje user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 743
22.4.2011 10:40:06   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ziki

Juče sjeo Nemirko u moje krilo, mazi se i odjednom poče da mi razvlači maicu i pomjera brus. "Daj da ti vidim sis, neto ti se začepilo tu pa da ti odčepim"user posted image user posted image user posted image user posted image on je čuo jedan razgovor o dojenju i pločama u grudimauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 744
25.4.2011 22:18:24   
zvecka
Prije dva dana se desilo,,:Spremali se mi na rodendan da idemo i iz kuce izisao moj muz i za njim starija cerkica Lejla(4,5god),,,ostavili ulazna vrata otvorena ispred kojih imamo dvije stepenice i poplocani ulaz,,,,ja u kuhinji i vidim kako mi moja curica od 15 mjeseci leti niz te stepenice i pada ,,,zamrla od straha,,utrcava Lejla u kucu i dere se i govori mi":Ónaj tata nije normalan sto je ostavio vrata otvorena"user posted image user posted image user posted image
Al moram da napisem i da malecka se srecom nije udarila,,,Valjda je dragi bog sacuvao pa je nekako dobro pala.user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 745
27.4.2011 16:34:35   
emma.L
Sinoć se Ema zamislila i zatačkala u zid i kao u transu govori:

mama, šta misliš da...
ma ništa ti ne misliš...
ti si poludila malo...
ma ništa ti ne znaš...

Iskreno, koliko god je vrtić dobar, svakakve gluspoti pokupe od djece user posted image , jer ovo od nas doma nije čula sigurno.

A sinoć me napade kako se u džamiji pjeva a u crkvi se zvoni i ispade moj tata koji pjeva u crkvenom zboru zvonar user posted image . (valjda u Notre Dame user posted image )

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 746
27.4.2011 16:38:30   
reallove

IZVORNA PORUKA: emma.L

Sinoć se Ema zamislila i zatačkala u zid i kao u transu govori:

mama, šta misliš da...
ma ništa ti ne misliš...
ti si poludila malo...
ma ništa ti ne znaš...

Iskreno, koliko god je vrtić dobar, svakakve gluspoti pokupe od djece user posted image , jer ovo od nas doma nije čula sigurno.

A sinoć me napade kako se u džamiji pjeva a u crkvi se zvoni i ispade moj tata koji pjeva u crkvenom zboru zvonar user posted image . (valjda u Notre Dame user posted image )

joj Ema je glavna na ovoj temi,kako sam ja upratila,kraljicauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 747
30.4.2011 21:14:54   
amdi
Izjava moje N. danas: mene su majstori napravili....user posted image - iz cista mira

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 748
30.4.2011 23:01:17   
Ilhana RR
Moju Lamiju njen babo nonstop uci da govori da ju je on rodio i prije mozda mjesec dana ja ti dosla sa posla i sjedimo jedemo i govori on njoj ko te je rodio kaze ona "Babo" reko e nije nego mama a babo te je pravio... i proslo par dana prica ona sa nanom (sveki) i kaze ona njoj "Mene je mama rodila a babo me je kuco" hihihihi

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 749
30.4.2011 23:56:56   
Selma.A.M
Govorim ja svom Amaru da obuče patike,on zapeo za neke koje su mu već okraćale,ali njih najviše voli jer kada smo trebali kupiti te iste on nije htio i djevojke iz radnje sportske opreme mu govorile : Joj kakav si sad frajer...
Elem nije frajer ako ne obuče te patike
I ja ubjeđuje ove ćeš ne on zapeo za one ...Pa pitam ga što ? Kaže neću biti flajer user posted image
Rekoh ajde nema veze evo ove možeš sad u njima ...Kaže on:
Mama ne,cule vole flajere,nevole Amana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........
Ja pala od smijeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *