|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.4.2011 14:25:12   
Anoniman
meni se skoro desilo A. bolestan i jadnicak moj toliko ga ispatili sa svim nal.hodnjom od jednog do dr..dokt. da su nam jos za kraj ostale samo inhalacije .
Kad to vidi djete se koceni place vrti vice uzas jedan. I sad drzim ga koliko mogu on se otima vuce vrti, vidi sestra necu moc sama uzme ga za glavu i drzi jako da se ne vrti.
A. place nabraj pod onom maskom puti putiiiiii me putiiiii tataaaa tataaaaa, puti meee
ja tesim ga on nista
Kad ce njemu sestra kao ssss bebo jos malo i gotovo on ce ije ije nije ono ko nije lazesuser posted image
Ona ce sta kaze ma reko vice nije nije ko jos ono lazes mu..
Ona ce ma jok ne lazem evo jos malo bebo
On ce , putiiiiii tatta ebote da eboteuser posted image prvi put da opsuje da ga ja cujem
Sestra ce jel to on vice jebote ma ne reko niste dobro culi vice uce uce vruce ko fol stid meuser posted image user posted image user posted image
Posle ja A. vicem kad se smirio pa sta rece A. ne smijes psovati on gleda ne zna
O cem pricam, pa ce mama teta anju boca
anju nje nje boca ise .....(ani nece boca vise )
pa reko nije te bocala ,nije ti nista radila on ce es es (jest jest)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 701
11.4.2011 14:29:56   
mamine oci
neki dan ja sa F.otisli do skole da cekamo starijeg brata kad stali prvacici u red cekaju da zazvoni a F.stao na platou i kao ima nesto da im kaze,i rukama
Ladies and Gentlemen i poce ko fol nesto na engleski da im prica

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 702
11.4.2011 14:31:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamine oci

neki dan ja sa F.otisli do skole da cekamo starijeg brata kad stali prvacici u red cekaju da zazvoni a F.stao na platou i kao ima nesto da im kaze,i rukama

user posted image user posted image user posted image
ja sad zamišljam njega pred svom djecom Ladies and gentlmen hahahha
rođeni političar...ili neki zvaničnikuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 703
11.4.2011 14:35:25   
ziki
IZVORNA PORUKA: mamine oci

ubio se za političara, mm još i precizira za koju strankuuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 704
11.4.2011 14:38:17   
Lulu_08
hahahaa Ladies and Gentlemen je zakon!!!!!!!!!!!!

L. tako ima običaj hahaha, kada su bili paketići zimus u igraonici, i masa ljudi i djece i pjevaju i plešu, ma brdo dječice haha. Luna je dala ručice čiki (momak koji je vodio "show" sa mikrofonom) i on je nju podigao i plesao sa njom, a ona sva važna haha.

Poslje su dječica neka pjevala i recitovala i ona se ugurala tu i pjevala njenu famoznu kombinaciju Bosansko-Engleske novogodišnje pjesmice:

Džingo bel, džingo bell, nasmiješi see ti,, ou vat fan it iz tu rajd vanse apon a vej....

Nemam pojma, neka valjda kombinacija jingle bells i još nešto hahaha..show..ljudi padali..

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 705
11.4.2011 15:32:18   
mamine oci
eee on je pun tih provala al nemoze mi sve pasti na pamet,  njegov engleski je jako simpatican ovaj jim jam je zakonuser posted image pusa za vas hanume i vasu -nasu malu rajuuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 706
11.4.2011 16:11:29   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Djana

L. tako ima običaj hahaha, kada su bili paketići zimus u igraonici, i masa ljudi i djece i pjevaju i plešu, ma brdo dječice haha. Luna je dala ručice čiki (momak koji je vodio "show" sa mikrofonom) i on je nju podigao i plesao sa njom, a ona sva važna haha.

Poslje su dječica neka pjevala i recitovala i ona se ugurala tu i pjevala njenu famoznu kombinaciju Bosansko-Engleske novogodišnje pjesmice:

Džingo bel, džingo bell, nasmiješi see ti,, ou vat fan it iz tu rajd vanse apon a vej....

Nemam pojma, neka valjda kombinacija jingle bells i još nešto hahaha..show..ljudi padali..

hahahaha, sa engleskim su mi najbolji user posted image  - Ema pjeva "somač fan on d fa on d fa on d fa" - So much fun is on the farm, on the farm it's fun, it's fun - onda me gosti pitaju "šta ona to" user posted image  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 707
12.4.2011 12:34:28   
mamana
Pita mene moja djevojčica: zašto ja idem svaki dan na posao?
Ovjašnjavam ja njoj 10 minuta, šta i kako.
Gleda ona u mene i kaže je li to zato što se nisi udala za princa. Ja gledam u nju, a ona će znaš mama ja ću se udati za princa i neću ići na posao.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 708
12.4.2011 12:36:28   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mamana

Gleda ona u mene i kaže je li to zato što se nisi udala za princa. Ja gledam u nju, a ona će znaš mama ja ću se udati za princa i neću ići na posao.

Hahahaha ma draga mamina sponzoruša, legendarno!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 709
12.4.2011 12:40:20   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mamana

Jao :),nevina djecja iskrenost :)!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 710
12.4.2011 12:48:47   
henna ze
nosim Heni sinoć večeru na tacni i govorim joj izvoli mlada damo...a ona onako za sebe..pa da izvoli jedina mlada damo koja ne znaš voziti bicikl...ja pala od smijeha...duša moja

a jednom smo izašle da šetamo..ona je imala možda tri godine i uopšte nije htjela da jede čokoladu...izvela i teta djecu iz doma..oni kao ona vršnjaci..i poredali se u red jedno za drugim..ona njima ubacuje po kockicu..ja se okrenuh pogledah imoja Hena zinula i stoji kraj tete....hahaha

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 711
12.4.2011 12:51:11   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: henna ze

nosim Heni sinoć večeru na tacni i govorim joj izvoli mlada damo...a ona onako za sebe..pa da izvoli jedina mlada damo koja ne znaš voziti bicikl...ja pala od smijeha...duša moja

a jednom smo izašle da šetamo..ona je imala možda tri godine i uopšte nije htjela da jede čokoladu...izvela i teta djecu iz doma..oni kao ona vršnjaci..i poredali se u red jedno za drugim..ona njima ubacuje po kockicu..ja se okrenuh pogledah imoja Hena zinula i stoji kraj tete....hahaha

Za Henu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 712
12.4.2011 12:51:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 713
   [Obrisana poruka]
12.4.2011 12:56:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 714
12.4.2011 13:06:53   
Lulu_08
Potsjeti me sa kakom. Svekar radi kao mašinovođa u fabrici. Rodica od moje L. koja je 2,5 mjeseca starija njega baš onako voli iako nije njen djed već bratić od njenog djeda. Neki dan se ona vozila sa roditeljima pored te fabrike gdje svekar radi, i osjetila je da smrdi nešto (dim).

Kaže ona: uh mora da se S. (svekar) ukakio kako ovdje smudi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 715
12.4.2011 13:18:26   
ziki
mama ja ću se udati za princa i neću ići na posao.
Sponzoruše drage, kako je ona fino to skontalauser posted image

strina ima žirafu na gaćicama, hoću i ja ovakveeeee!

Iman ko ti je kriv što nosiš neozboljan veš, šta bi tek bilo da je bilo kakve čipkeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 716
12.4.2011 13:29:11   
JAzra
user posted image  Došla teta što čuva moju Azricu kod nas kući, a mene moja Azrica pita: "Mama, mama kad će teta Mira više ići na posao?user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 717
12.4.2011 15:12:12   
Medić*
Aman bisera nasih user posted image

Prije podnevnog spavanja sjedimo mi u parku na klupi, on se nesto zaigrao sa nekakvim pruticem....

Preko puta sjedi mladja zena i razgovara na tel, smije se i tokom razgovora opsuje nesto user posted image  moj se maleni odmah trznuo, bacio prutic i unio se zeni u lice rijecima, ne psuj, to je glupo zeno draga user posted image user posted image user posted image

zena ga je nijemo gledala user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu JAzra)
Neposredna veza do poruke: 718
12.4.2011 15:23:40   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: JAzra

user posted image  Došla teta što čuva moju Azricu kod nas kući, a mene moja Azrica pita: "Mama, mama kad će teta Mira više ići na posao?user posted image

user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu JAzra)
Neposredna veza do poruke: 719
   [Obrisana poruka]
12.4.2011 17:20:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 720
12.4.2011 17:21:12   
leli§
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ovi majuhni pacici meni uljepsaju dan to je za nepovjerovati

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 721
12.4.2011 17:37:59   
*pcelica*
Moja sestra ima troje djece. Jedno iz prvog braka i dvoje iz drugog, i tako neki dan pita nju njena curica koja ima sedam godina zasto se njen stariji brat ne preziva kao ona. I sad sestra njoj objasnjava kako oni imaju istu mamu ali im babo nije isti. Lejla je gleda zacudjeno i pita:
A jel ja i Salih (Mladji brat) imamo istog babu user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 722
13.4.2011 7:55:22   
Bambi09
Kaze meni moja S: "mama kad podjes s posla kupi mi KATRIDZN" user posted image user posted image user posted image
Dugo mi je trebalo da skontam da mi dijete trazi PATLIDZAN user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 723
13.4.2011 8:10:17   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: emma.L

IZVORNA PORUKA: Djana

hahahaha, sa engleskim su mi najbolji user posted image  - Ema pjeva "somač fan on d fa on d fa on d fa" - So much fun is on the farm, on the farm it's fun, it's fun - onda me gosti pitaju "šta ona to" user posted image  

Dragi moji maleni engelzi. Kaže L. "aj lav ju sou mac" to joj je omiljena hahaha...

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 724
13.4.2011 8:11:54   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Kaze meni moja S: "mama kad podjes s posla kupi mi KATRIDZN" user posted image user posted image user posted image
Dugo mi je trebalo da skontam da mi dijete trazi PATLIDZAN user posted image user posted image user posted image

Legenda!!!!!

L. čita knjigicu i kaže ovo je jedna "šica" a ova druga je "činta"... Mislim halo? Mašta kod nje stvarno radi svašta...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *