|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
2.4.2011 19:28:53   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Mi sada bili na rucku...i Uma je uredno pojela supicu...meso, krompirice, salatu...i sve konobar digao i cekamo slatko..kada ustadose se sa susjednog stola ljudi odose i ona se zatrca i ja vidim jede komad mesa..uzela "fuj, pih"...sa tog stola....ostatke...i sve govori njamiiiiii...user posted image user posted image user posted image user posted image Uzas.....user posted image user posted image user posted image

Sta ce dijete kad je patite gladuuser posted image user posted image user posted image user posted image Tvoja je jos dobra moja je neki dan u kaficu sjela za stol nakon sto su gosti otisli i popila ostatak mineralne koji je ostao nekom covjeku. Uzassss, ona je to uradila u sekundi, mi se nismo uspjeli ni snaci i govori poslije da je popila rakijuuser posted image user posted image

A ovo je danasnja provala. Ja joj znam izmedu ostlih djecijih pjesama pustiti i onu "Jednog dana resio moj tata za rodendan da mi kupi brata" I tako ona to pjevusi non stop. I danas tata bio u kaficu, a ja joj kazem da idemo sad tati da ga pita maraka da kupi sladoled. I ona kuci fino govori, pitata ce marke za sladoled. Ali kad smo dosli pita ona tatu: "Tata daj majaka".... Tata je pita, a sta ce ti, a ona ce njemu: "Pa da kupim brata"user posted image user posted image user posted image user posted image Kako su se ljudi smijali...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 676
3.4.2011 4:46:25   
jasmin
hahaha,koje osvjezenje ujutro.Uma je kao u filmskoj sceni,a Nika zeli brata i pare na sto :).
sporty kako ti je dobar potpis :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 677
3.4.2011 12:48:22   
Medić*
I moj redovno ide traziti vodu za tudjim stolovima, hranu jos ne user posted image , ja mu govorim da ima svoju casu i da je to ruzno, da to ne smije raditi  a on meni odg, dobjo mama, ciko ode i Fatih uzme njegovu vodu samo malo user posted image  user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 678
3.4.2011 23:08:34   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jasmin

hahaha,koje osvjezenje ujutro.Uma je kao u filmskoj sceni,a Nika zeli brata i pare na sto :).
sporty kako ti je dobar potpis :).

Hvalauser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 679
4.4.2011 2:13:22   
Lady_in_red
Moj Benjamin je tad imao oko dvije godine . Taj dan imam zakazano kod ginekologa poslije podne . Sama kući sa njim , a moram da se kupam , on nece da spava i sta cu pustim ga u kupatilo . Spustio poklopac na solji,sjeo i ispituje me . Ja jadna , ne znam ni kako sam se kupala, a on navalio sa pitanjima . " Mama , imas li ti cunu? Ja: Nemam. B: A kako to ? Ja: Pa lijepo , nemam . Muskarci imaju cunu a zene ne . B: A sta zene imaju ? I ja tu ostala bez teksta, sta da mu kazem ? Pa rekoh , zene nemaju nista. Suti jedno minut , ustade sa solje , priđe ,gleda u mene, smije se i kaze : Imas ti cunu , imas , ali ti se sakrila .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 680
4.4.2011 8:44:04   
emi7908
user posted image user posted image user posted image  ovo je stvarno provala.... legenda mala user posted image user posted image

(odgovor članu Lady_in_red)
Neposredna veza do poruke: 681
4.4.2011 11:07:21   
Emmy
Kaze moja mala kada je imala nepune 2 godine, podrignula i kaze mama ja pidnula na ustauser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 682
4.4.2011 13:35:12   
Nedi
Idemo mi u kupovinu patikica u subotu, potraga za brojem 28 nigdje nema. Probali smo otprilike 15tak modela ili su veliki ili mali a N to strpljivo podnosi jer sam mu obećala da ćemo poslije ići na kolač.

Približavamo se narednoj prodavnici i N utrči unutra i zgrabi prve patike sa police i kaže:Mama ove ćemo kupiti ove su pekasne (prekrasne) ne moram ih ni pVobat (probati).

A u radnji iza toga uzme jedne roze i kaže: Mama ja sam ove nosio kad sam bio djevojsisa (djevojčica)user posted image

Ulazimo u auto nakon svega toga: Mama ja sam vozio foVda (forda) kad sam bio velik a ti si sjedila u stoliciuser posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 683
4.4.2011 16:03:11   
emma.L
user posted image  mi smo imali "pudi pupa" (krče joj crijeva).
nedi, srce slatko, razumijem ga u potpunosti. I ja mrzim probati stvari, a pogotovo s Emom. Mi smo jučer kupovali cipelice i duša draga bila je dobra skroz. Ja smantala user posted image user posted image .
I mi smo u fazi da sam ja mala, a ona velika. Još bolje kad MM-u kaže "ti si mali, vidi kolišni si" user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 684
4.4.2011 16:09:00   
ziki
Nedi blago tebi, ja i mm smo bili gola voda posle kupovine patikica, plan je bio i sandalice da tražimo al nismo imali snage, u jednoj radnji je ušao i porušio izlog, u drugoj šutnuo loptu i zamalo slomio staklo, u 2-3 pobaco sve cipele, vrisko da oće samo ciciban... a on samo hoće da uzme biilo koje, duša draga.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 685
4.4.2011 16:19:27   
HanaBana
Zezamo se mi jutros sa hanom kako je ona bila u maminom stomaku i mm je pita je li ti bilo lijepo kod mame u stomaku kad si bila mala, kaze ona:"nijeuser posted image ". Pa sto????
Kaze moja pemtnica:"Pa bilo mi dosadno."user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 686
5.4.2011 8:49:24   
Nedi
IZVORNA PORUKA: emma.L

I mi smo u fazi da sam ja mala, a ona velika. Još bolje kad MM-u kaže "ti si mali, vidi kolišni si" user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 687
5.4.2011 8:52:30   
Nedi
IZVORNA PORUKA: ziki

Nedi blago tebi, ja i mm smo bili gola voda posle kupovine patikica, plan je bio i sandalice da tražimo al nismo imali snage, u jednoj radnji je ušao i porušio izlog, u drugoj šutnuo loptu i zamalo slomio staklo, u 2-3 pobaco sve cipele, vrisko da oće samo ciciban... a on samo hoće da uzme biilo koje, duša draga.

Ovako smo i mi ranije ali sad obećam posebni kolač na posebnom mjestu, i da će voziti mala koVica (kolica) u DM-u, i da ako bude mnogo, mnogo dobar može sam izabrati loptu koju će šutati novim tenama. Ma sve ću mu dati samo da ne demolira radnjuuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 688
5.4.2011 13:18:22   
sirnica
Nije provala mog djeteta, ali je kolegicinog: Uletio joj u kupatilo nakon tuširanja i sav zabezeknut ustvrdio da se mami pokvarila piša!

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 689
6.4.2011 8:24:15   
ziki
Evo jedna svježa od jutros. Naljutio se Nemirko na mene što nisam pauzirala emisiju na Animal Planet dok ode u kupatilo i sav ljut hoće da me upiški, neće na tutu. Ja sam da podigla, piškio na šolju i on u vrisku:" Napuni mi sad pišu vode nisam te upiškio"user posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 690
6.4.2011 8:31:12   
HAHA
user posted image Nemirko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 691
6.4.2011 8:32:14   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemirko je presladak

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 692
6.4.2011 10:08:33   
10 mart 2009
nemirko mi je zvijezda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 693
6.4.2011 11:39:14   
emma.L
Kaže Ema da joj je doktorica poslušala plućak i ostade plućak zasad user posted image

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 694
6.4.2011 11:42:48   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image sirnice, ziki, emmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma djeca su ukras svijeta

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 695
6.4.2011 11:45:13   
Anoniman
Nije provala al ne znam gdje da napišem pa ću ovdje mene je jutros moj A probudio tako što me lupio mojom cijenjenom diplomom u glavuuser posted image user posted image user posted image , skočila sam ko oprženauser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 6.4.2011 11:48:33 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 696
9.4.2011 8:50:57   
emma.L
Sinoć se Ema vratila od nane i dede i priča mi šta je radila, kako je igrala lopte sa tetkom i dedom.... Pitam je šta je radila nana, kaže "gledala sapun" user posted image .
A onda instaliramo video nadzor u njenoj sobi, pošto nam sad baš nikako nije na očima ako ode da se tamo igra i da joj pokažemo, ona i tata gledaju u dnevnoj a ja odem i mahnem im. I ode ona da proba, ali stoji na kraju samom i ja govorim "idi Ema stani na nos Mickey Mousa (na sredinu tepiha)" a onda se sagne tu u ćošku gdje stoji i nasadi se na nos - da je bolje vidimo user posted image user posted image .
I onda nam dođu gosti i malo je bila s nama i kažemo joj da je vrijeme za krpe. Pita ona pred ljudima: Molaju li oni otić. user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 697
11.4.2011 14:17:39   
Apotekarka
Jucer ujutro Antonio ustao nerovozan kako bolestan i sav kroz plac veli Ne mogu vise,ne mogu vise....
A danas se ja spremam na posao on meni govori kini mama jaknu kini,igra se mama igra....REko mama mora na posao da kupi kiki bombona(obozava jedino njih od slatkisa) a on se skoci lkaze nece poso uze bombone sa stol i kaze ima jos imauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 698
11.4.2011 14:19:27   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Pametno djete nema stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 699
11.4.2011 14:24:27   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Jucer ujutro Antonio ustao nerovozan kako bolestan i sav kroz plac veli Ne mogu vise,ne mogu vise....
A danas se ja spremam na posao on meni govori kini mama jaknu kini,igra se mama igra....REko mama mora na posao da kupi kiki bombona(obozava jedino njih od slatkisa) a on se skoci lkaze nece poso uze bombone sa stol i kaze ima jos imauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamina pametnica user posted image user posted image user posted image ja jedva cekam da Lana ovako pocne pricati... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *