Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pravim ja nama maloprije toplu cokoladu.Pita me kcerkica sta pravim,ja kazem toplu cokoladu i trazi onda da i njoj napravim.Napravila u solje za kafu,sjedimo i pijemo,a ja je diram po kosi i ledjima.Kaze ona:Ne diraj me sad,pijem cokoladnu kafu :).
< Poruku je uredio jasmin -- 28.3.2011 17:40:13 >
neki dan otiso on sa mm u kupatilo i ponio balon,i igra se prebacuje ga,odjednom ga ubaci u umivaonik al nije skonto da je gore,trazi on njega,trazi,zagleda svugdje,iza skoljke, tus kabinu,odjednom dignu tepih i gleda jel ga ima ispod
neki dan otiso on sa mm u kupatilo i ponio balon,i igra se prebacuje ga,odjednom ga ubaci u umivaonik al nije skonto da je gore,trazi on njega,trazi,zagleda svugdje,iza skoljke, tus kabinu,odjednom dignu tepih i gleda jel ga ima ispod
Moja Ajša jel mi sjela u krilo vuče me za majcu i traži siku, i sve govori "njam, njam", a vrlo sam je malo dojila, al joj nešto draga ostala
Ja u sobi sjedim sa djecom i svekrom, vuče li mene Ajša za majcu, vuče, ja kažem poluglasno nemoj sramota, djed je tu, a njoj 16. mjeseci, kad će na sav glas Muhamed, moj sin od dvije i po godine, "nemoj seko mamu vući vidjet će joj đedo sikuuuuuuuuuuu Oh jesam se zacrvenila, a vala mi i smiješno bilo Svekar je samo izašao iz sobe
jedna komšinica moju curu uvijek zove butara ,ne znam ni ja šta joj to znači elem kako je Una sada u fazi brbljanja idemo mi i vidimo drugu komšinicu,malo slična ovoj i kaže Una meni mama,mama eno butale(budale) žena je čula naravno
MI nedjeljom imamo obicaj jutarnju kavu piti u gradu,samo nas troje...I tako jedne nedjelje sjedimo u kaficu a muzika se stisala kad cujes ANtonia :Jebem ti zivot" svi se okrenuse a on opet ponovi...kad u zemlju nisam propala a ona pjesma tike tike tacke djete je culo i zapamtilo sto ne treba...
Jutros spremamo se za posao-obdanište i konačno nagovoim Nemirka da obuče nove patikice. Sad ga ja falim kako mu lijepo stoje, kako mi je saldak... samo dijete poče da trlja obraze. "Evo obriso sam to slatko". kažem mu da je on meni sladak kao čokolada i da to nemože da obriše, samo odjednom fužna, uplašena faca: " Mama pa ako odem sladak u obdanište poješće me drugari"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Uh i ja bih ga tako pametnog i slatkog pojela :) Moj se obavezno brise ako ga poljubim, pa ga ja nekad uhvatim za ruke i nedam, ali on kad pobjegne od mene prvo sto uradi brise se
Za vikend puna mahala djece, sabralo ih se sa svih strana, igraju se , i ja M. zovem na rucak, njemu mrsko napustiti igru, kad sma obacala da ce se vratiti za 5-10 min pristade on, i pita me koliko moram kasika pojesti , kazem mu 20 i sad jede on i broji " jedna , dvije, tri , cetiri, sedam "
" jedna , dvije, tri , cetiri, sedam " user posted image
aaaaaaaa lutka lijepa
Uh i ja bih ga tako pametnog i slatkog pojela :) Moj se obavezno brise ako ga poljubim, pa ga ja nekad uhvatim za ruke i nedam, ali on kad pobjegne od mene prvo sto uradi brise se
Za vikend puna mahala djece, sabralo ih se sa svih strana, igraju se , i ja M. zovem na rucak, njemu mrsko napustiti igru, kad sma obacala da ce se vratiti za 5-10 min pristade on, i pita me koliko moram kasika pojesti , kazem mu 20 i sad jede on i broji " jedna , dvije, tri , cetiri, sedam "
dobilo brojanje ubrzanje
Jutros spremamo se za posao-obdanište i konačno nagovoim Nemirka da obuče nove patikice. Sad ga ja falim kako mu lijepo stoje, kako mi je saldak... samo dijete poče da trlja obraze. "Evo obriso sam to slatko". kažem mu da je on meni sladak kao čokolada i da to nemože da obriše, samo odjednom fužna, uplašena faca: " Mama pa ako odem sladak u obdanište poješće me drugari"
Danas idemo ulicom,kad naiđoše svatovi.Pita Hamza šta su se ovi auti ukrasili.Objasnim mu šta je to i kad se radi,kad će on"mora da je mlada ružna,kad su ovako ukrasili,da je uljepšaju".
Danas idemo ulicom,kad naiđoše svatovi.Pita Hamza šta su se ovi auti ukrasili.Objasnim mu šta je to i kad se radi,kad će on"mora da je mlada ružna,kad su ovako ukrasili,da je uljepšaju".
odplakah
Prvo moram reći da mislim da se zaista ispravno izražavam (nije što samto ja ) bez kolokvijalizama puno i poštapalica i sl., ali moje dijete sinoć kaže: Mama, svjetla se upalu i hodže pjevu kad bide mlak i nemoj me ništa pitat. Htjela sam plakati od muke, a MM se baca od smijeha. I kod nje je krastavica. Strašno zaista!
< Poruku je uredio maja78 RR -- 2.4.2011 19:52:30 >
Mi sada bili na rucku...i Uma je uredno pojela supicu...meso, krompirice, salatu...i sve konobar digao i cekamo slatko..kada ustadose se sa susjednog stola ljudi odose i ona se zatrca i ja vidim jede komad mesa..uzela "fuj, pih"...sa tog stola....ostatke...i sve govori njamiiiiii... Uzas.....
Prvo moram reći da mislim da se zaista ispravno izražavam (nije što sam to ja ) bez kolokvijalizama puno i poštapalica i sl., ali moje dijete sinoći kaže: Mama, svjetla se upalu i hodže pjevu kad bide mlak i nemoj me ništa pitat. Htjela sam plakati od muke, a MM se baca od smijeha. I kod nje je krastavica. Strašno zaista!
Ovako i moja isto govori, svjetla se i kod nas, palu, i umjesto bude govori bide, a kad te hoce istuc, to nije istuc, nego utuc