|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
1.3.2011 11:09:50   
jasmin
Jao M. je biser hahaha...cuj do frizidera.
Moj I neki dan uzeo snalice od sekice i ja mu govorim da ostavi,jer je on djecak...
............cuti,tuzan izraz lica i pitanje:A sto sam ja decak?????

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 601
4.3.2011 11:47:15   
Anoniman
user posted image

Iz bojanke o zanimanjima kaže A"cujica puši metar" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 602
4.3.2011 11:49:11   
emma.L
LOL, ali nije to ni ludo user posted image , logično da će maloj glavici tako izgledati user posted image user posted image user posted image .
Mi smo rasturili ovu slikovnicu, ali nama je vatrogasac bio top, samo smo o njemu pričali.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 603
4.3.2011 12:02:55   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image

Iz bojanke o zanimanjima kaže A"cujica puši metar" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
4.3.2011 12:49:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaah breskva al se ismijah

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 605
4.3.2011 13:08:01   
Lejla Ka

user posted image

Oplakah! Sram vas bilo, mora da pušite pred djetetom user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 606
4.3.2011 13:34:53   
Nedi
N se uvijek vrti kad neko klanja...i on ima sve svoje.
Uzeo svoju malenu sedžadu naštimao se i počinje : staklo, staklo, staklo  (estakvirulah)user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 607
4.3.2011 13:39:17   
Lady26

user posted image

Hahahahahahahahhahaahhaha hahahhahahahaha
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 608
4.3.2011 13:57:34   
henna ze
nije provala..ali je jako zanimljivo i napisala sam to na status na fb..jednostavno me oborilo s nogu
H je juče imala zadatak iz vjeronauke da napiše dovu i da traži nešto od boga....
djeca su pisala: Bože daj mi biciklo; bože daj mi plejstejšn...
a moja je Hena napisala : " Bože daj mi da budem zdrava i da udjem u Džennet.!!!!"

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 609
4.3.2011 14:01:20   
Nedi
IZVORNA PORUKA: henna ze

nije provala..ali je jako zanimljivo i napisala sam to na status na fb..jednostavno me oborilo s nogu
H je juče imala zadatak iz vjeronauke da napiše dovu i da traži nešto od boga....
djeca su pisala: Bože daj mi biciklo; bože daj mi plejstejšn...
a moja je Hena napisala : " Bože daj mi da budem zdrava i da udjem u Džennet.!!!!"

Duša pametnauser posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 610
4.3.2011 14:05:14   
Anoniman
henna zeuser posted image   citava se najezih  da ti je ziva i zdrava  pametnica mala

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 611
9.3.2011 21:16:36   
Anoniman
oblačim se neki dan, kaže A zabrinuto"mami ne noci penenu" (mama ne nosi pelenu)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 612
9.3.2011 21:47:17   
sabinos
nije od mog djeteta vec od rodice...
bio vani sa tatom i vratili se oni i mali sav odusevljen kaze:mama vodio me tata i vidio sam sise iste tvoje!!!!!!!!!!!
ona:molim?user posted image user posted image
njem muz ulazi,crveni se i na brzinu objasnjava(dok ova nije rafal osula) da su bili kod automehanicara kod kojeg je na zidu kalendar sa golim zenamauser posted image
mi smo se valjalii od smijeha...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 613
9.3.2011 22:22:46   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mali je legenda

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 614
15.3.2011 8:54:07   
emma.L
Sinoć Ema donosi džepnu bateriju kojom jedni drugima pregledamo grlo i kaže "mama, upali ovu skalameliju" (uopće ne znam otkud joj riječ skalamerija, jedino mogu skontati da je čula u vrtiću user posted image , pa pomiješala)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 615
15.3.2011 19:58:43   
Selma.A.M
Prvo da se opravdam : Ja stvarno lijepo kuham user posted image user posted image
Danas nisam nešto dobro i došla sestra sa malom da me obiđe,a moj A ode sa malenom u svoju sobu i pošto sam ja ranije napravila limunadu nasula sam po čašu i njima i unijela u sobu. Nakon nekog vremena malena je pošla da se napije limunade i bila joj je kisela,i ona zagalami iz sobe: Joj tetka jeste gorko.
A moj će ti A: Pa N. ne moze i jaje i pale,pa ja. Kazi joj mama da ne moze biti u isto jeme i zdavo i ukušno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 616
15.3.2011 20:24:40   
reallove
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Prvo da se opravdam : Ja stvarno lijepo kuham user posted image user posted image
Danas nisam nešto dobro i došla sestra sa malom da me obiđe,a moj A ode sa malenom u svoju sobu i pošto sam ja ranije napravila limunadu nasula sam po čašu i njima i unijela u sobu. Nakon nekog vremena malena je pošla da se napije limunade i bila joj je kisela,i ona zagalami iz sobe: Joj tetka jeste gorko.
A moj će ti A: Pa N. ne moze i jaje i pale,pa ja. Kazi joj mama da ne moze biti u isto jeme i zdavo i ukušno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image dusa draga

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 617
15.3.2011 20:51:35   
mala86
danas kod nas osto mali od prijateljice,i to nekih 15-20 min,ima 5 godina

ja perem sudje,dodje kod mene i kaze "ej ja nisam vise alkoholicar,ali moj babi jest,on ti pije i rakiju i pivu " user posted image user posted image user posted image

kad poslije brblja on nama kako on zna popravljat auto,i govorim mu ja -znaci ti znas popravit i nase auto,kaze on sav pun sebe-znam,pa reko znas li koje je nase auto-kaze ne znam al znam gdje je parkiran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 618
16.3.2011 9:11:08   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma može sine, samo mama ne zna kuhati user posted image user posted image user posted image
(šala, naravno)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 619
16.3.2011 9:14:28   
Skvo RR
1. Mi ulazimo neku noc u haustor i ide momak iza nas nosi picu...a Uma govori njemu "hej, ti...user posted image user posted image user posted image user posted image daj picu i kecap"....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Jucer u prodavnici ja joj kupila lizalo cokoladni medo i sada davi mene da joj  otvorim i ja joj otvorim i sa prodavacicom daj mi ovo, daj mi ono..kada ja vidim ona u ruci drzi neotpakovano lizalo...onom je otkinula i pojela medi glavu i vratila ga na postolje sa drugim lizalima...i uzela sebi novo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kupila sam dva lizala novo i obezglavljeno...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 620
16.3.2011 9:17:06   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

1. Mi ulazimo neku noc u haustor i ide momak iza nas nosi picu...a Uma govori njemu "hej, ti...user posted image user posted image user posted image user posted image daj picu i kecap"....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Jucer u prodavnici ja joj kupila lizalo cokoladni medo i sada davi mene da joj  otvorim i ja joj otvorim i sa prodavacicom daj mi ovo, daj mi ono..kada ja vidim ona u ruci drzi neotpakovano lizalo...onom je otkinula i pojela medi glavu i vratila ga na postolje sa drugim lizalima...i uzela sebi novo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kupila sam dva lizala novo i obezglavljeno...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa draga se snalazi, nece biti gladna u zivotu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 621
16.3.2011 9:23:14   
emma.L
Upravo sam to pošla reći user posted image , snalažljivo dijete.
(Mada mene nervira kod moje Eme što "vazda išće" - tko god ide jesti, eto je da se privali pa da je prije 10 minuta završila ručak user posted image ).
A jutros je ja budim i dozivam iz trpezarije i ona nikako da se dozove i kaže da će iz kreveta. Ja sve mislim ona još spava. MM izlazi iz Wc-a i pogleda u njenu sobu, ona sjedi u vreći i šapće mu "neka, rovim nos" user posted image  (to je jedna neprevaziđena uživancija koju joj stalno branimo da radi, "a ona to voli").

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 622
16.3.2011 9:30:54   
emi7908
dobre su vam curice user posted image user posted image  jučer maleni gleda tomicu i traži od mm da mu stvai drugi dio, i pošto je mm nešto radio kažem ja evo ja ću ti promjeniti dvd; kad on meni "puci mama kaka ti" user posted image user posted image   (pusti mama kakva ti, kao ne znam ja promjeniti dvd) e ovako sam izgledala poslije te izjaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 623
16.3.2011 9:36:30   
ziki
user posted image user posted image pa nek su cure snalažlive.
Kod nas otpadaju ospice, naročito sa glave pa mu ja to vadim kad primjetim. Sinoć sjedim ja gledam nešto na tv, nemirko se igra okolo, leže na kauč pored mene i on bi da gleda al mu ja smetam. I tako miznerviran mi je reko:"Hajde mama, ustani, odlijepi guzu od kauča ko ospicu"user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 624
16.3.2011 9:44:17   
Nedi
Mama: Jeste li ti i teta bili danas napolju?

N: Nismo, samo smo išli pokupiti stvawi (stvari)

Mama: user posted image Kakve stvari?

N: Pa ja bacio kroz prozor u kupatiwu, kažem T.(teti) da se igramo skwiwača(skrivača) i ona se sakrije a ja klepim lopticu i frk kroz prozor. Onda smo se spremili i išli pokupiti.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pećnica s 'ravnom pločom'

S čim čistite ravnu ploču(staklo-keramiku) na svom špretu/štednjaku?Nikako da je lijepo očistim, uvijek mi ostane zagorene masnoće i slično....

Navedi odgovor (98%)

Navedi odgovor (2%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *