Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jao M. je biser hahaha...cuj do frizidera. Moj I neki dan uzeo snalice od sekice i ja mu govorim da ostavi,jer je on djecak... ............cuti,tuzan izraz lica i pitanje:A sto sam ja decak?????
Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008. Timur, radost mamina, 9.10.2011.
nije provala..ali je jako zanimljivo i napisala sam to na status na fb..jednostavno me oborilo s nogu H je juče imala zadatak iz vjeronauke da napiše dovu i da traži nešto od boga.... djeca su pisala: Bože daj mi biciklo; bože daj mi plejstejšn... a moja je Hena napisala : " Bože daj mi da budem zdrava i da udjem u Džennet.!!!!"
nije provala..ali je jako zanimljivo i napisala sam to na status na fb..jednostavno me oborilo s nogu H je juče imala zadatak iz vjeronauke da napiše dovu i da traži nešto od boga.... djeca su pisala: Bože daj mi biciklo; bože daj mi plejstejšn... a moja je Hena napisala : " Bože daj mi da budem zdrava i da udjem u Džennet.!!!!"
nije od mog djeteta vec od rodice... bio vani sa tatom i vratili se oni i mali sav odusevljen kaze:mama vodio me tata i vidio sam sise iste tvoje!!!!!!!!!!! ona:molim? njem muz ulazi,crveni se i na brzinu objasnjava(dok ova nije rafal osula) da su bili kod automehanicara kod kojeg je na zidu kalendar sa golim zenama mi smo se valjalii od smijeha...
Sinoć Ema donosi džepnu bateriju kojom jedni drugima pregledamo grlo i kaže "mama, upali ovu skalameliju" (uopće ne znam otkud joj riječ skalamerija, jedino mogu skontati da je čula u vrtiću , pa pomiješala)
Prvo da se opravdam : Ja stvarno lijepo kuham Danas nisam nešto dobro i došla sestra sa malom da me obiđe,a moj A ode sa malenom u svoju sobu i pošto sam ja ranije napravila limunadu nasula sam po čašu i njima i unijela u sobu. Nakon nekog vremena malena je pošla da se napije limunade i bila joj je kisela,i ona zagalami iz sobe: Joj tetka jeste gorko. A moj će ti A: Pa N. ne moze i jaje i pale,pa ja. Kazi joj mama da ne moze biti u isto jeme i zdavo i ukušno...
Prvo da se opravdam : Ja stvarno lijepo kuham Danas nisam nešto dobro i došla sestra sa malom da me obiđe,a moj A ode sa malenom u svoju sobu i pošto sam ja ranije napravila limunadu nasula sam po čašu i njima i unijela u sobu. Nakon nekog vremena malena je pošla da se napije limunade i bila joj je kisela,i ona zagalami iz sobe: Joj tetka jeste gorko. A moj će ti A: Pa N. ne moze i jaje i pale,pa ja. Kazi joj mama da ne moze biti u isto jeme i zdavo i ukušno...
dusa draga
kad poslije brblja on nama kako on zna popravljat auto,i govorim mu ja -znaci ti znas popravit i nase auto,kaze on sav pun sebe-znam,pa reko znas li koje je nase auto-kaze ne znam al znam gdje je parkiran
2. Jucer u prodavnici ja joj kupila lizalo cokoladni medo i sada davi mene da joj otvorim i ja joj otvorim i sa prodavacicom daj mi ovo, daj mi ono..kada ja vidim ona u ruci drzi neotpakovano lizalo...onom je otkinula i pojela medi glavu i vratila ga na postolje sa drugim lizalima...i uzela sebi novo... Kupila sam dva lizala novo i obezglavljeno...
2. Jucer u prodavnici ja joj kupila lizalo cokoladni medo i sada davi mene da joj otvorim i ja joj otvorim i sa prodavacicom daj mi ovo, daj mi ono..kada ja vidim ona u ruci drzi neotpakovano lizalo...onom je otkinula i pojela medi glavu i vratila ga na postolje sa drugim lizalima...i uzela sebi novo... Kupila sam dva lizala novo i obezglavljeno...
dusa draga se snalazi, nece biti gladna u zivotu
Upravo sam to pošla reći , snalažljivo dijete. (Mada mene nervira kod moje Eme što "vazda išće" - tko god ide jesti, eto je da se privali pa da je prije 10 minuta završila ručak ). A jutros je ja budim i dozivam iz trpezarije i ona nikako da se dozove i kaže da će iz kreveta. Ja sve mislim ona još spava. MM izlazi iz Wc-a i pogleda u njenu sobu, ona sjedi u vreći i šapće mu "neka, rovim nos" (to je jedna neprevaziđena uživancija koju joj stalno branimo da radi, "a ona to voli").
dobre su vam curice jučer maleni gleda tomicu i traži od mm da mu stvai drugi dio, i pošto je mm nešto radio kažem ja evo ja ću ti promjeniti dvd; kad on meni "puci mama kaka ti" (pusti mama kakva ti, kao ne znam ja promjeniti dvd) e ovako sam izgledala poslije te izjave
pa nek su cure snalažlive. Kod nas otpadaju ospice, naročito sa glave pa mu ja to vadim kad primjetim. Sinoć sjedim ja gledam nešto na tv, nemirko se igra okolo, leže na kauč pored mene i on bi da gleda al mu ja smetam. I tako miznerviran mi je reko:"Hajde mama, ustani, odlijepi guzu od kauča ko ospicu"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
N: Pa ja bacio kroz prozor u kupatiwu, kažem T.(teti) da se igramo skwiwača(skrivača) i ona se sakrije a ja klepim lopticu i frk kroz prozor. Onda smo se spremili i išli pokupiti.