|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
19.2.2011 22:19:36   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: frenkoza

kada je moja sestra( od ocuha ) objasnjavala sinu ko je njoj ko u familiji.... i ona mu objasnjava to ti je deda, to je baba, to je ujak.... a kaze mali a ko je nana V (moja mama) kaze sestra e to ti je moja maceha.... jao kad je djete stalo plakati user posted image user posted image user posted image nije moja nana maacehaaaa a joooj nije moja nana macehaaa.... moja nana je dooobra ona nije MACEHAAA....

Haha srculence slatko!

Na pitanja ko je ko kome u porodici kaze Luna da je njen tajo moj PUZ user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 576
19.2.2011 22:26:57   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: frenkoza

kada je moja sestra( od ocuha ) objasnjavala sinu ko je njoj ko u familiji.... i ona mu objasnjava to ti je deda, to je baba, to je ujak.... a kaze mali a ko je nana V (moja mama) kaze sestra e to ti je moja maceha.... jao kad je djete stalo plakati user posted image user posted image user posted image nije moja nana maacehaaaa a joooj nije moja nana macehaaa.... moja nana je dooobra ona nije MACEHAAA....

hhahahaha mali je glavni user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 577
19.2.2011 22:37:48   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to B careuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a N_N jel bas ko mala nonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bezobraznice! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 578
19.2.2011 22:59:52   
mala mu
ovo i nije neka izvala tačnije djete je tražilo sasvim normalnu stvar al je mene nasmijao do suza..
ja mu sinoć pripremam flašicu a on stoji i zanovjeta te hoće sok pa čokoladu...kako ja to glatko odbijam on me pogleda pa kaže kaća(kolača)user posted image user posted image user posted image  meni oči staleuser posted image  pa se onda ko blesava ismijala..kažem mm-u šta traži a on fino doda''sine kolače jedemo kada otiđemo u goste,to mama ne pravi...''user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 579
20.2.2011 9:36:08   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 580
20.2.2011 10:17:27   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image  evo me gledaju ko ludu user posted image user posted image user posted image  legende male-velike

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 581
20.2.2011 11:01:36   
jasmin
Prica mi moja djevojcica nesto,a ja obavljam svoje obaveze i ne gledam je,ali je slusam.
A ona malo zestoko:Hej mama...gledaj me s ocima.
heheh,moram je definitivno gledati dok prica.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 582
20.2.2011 20:39:45   
Hannan

Moj M. ovih dana uziva biti u spajzu, popne s ena jednu kantu i razgleda sta se tamo sve krije hahaha...malo prije ja na RR nesto citam, on se ziv ne cuje, kad se okrenu imam sta i vidjeti, stoji na toj kanti, pored je otvorena vreca brasna, on sav bijel, gumeni nilski konj mu u rukama, bijel sav, naravno...pitam ga sta to bolan radis, kaze" pa jede, vidis d aje ogladnio".user posted image user posted image  

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 583
20.2.2011 20:46:46   
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannan

Moj M. ovih dana uziva biti u spajzu, popne s ena jednu kantu i razgleda sta se tamo sve krije hahaha...malo prije ja na RR nesto citam, on se ziv ne cuje, kad se okrenu imam sta i vidjeti, stoji na toj kanti, pored je otvorena vreca brasna, on sav bijel, gumeni nilski konj mu u rukama, bijel sav, naravno...pitam ga sta to bolan radis, kaze" pa jede, vidis d aje ogladnio".user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  mogu zamislit scene,nadam se da si se sjetila i slikat user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 584
20.2.2011 20:58:00   
sporty mamaa

Doci ce nas glave RRuser posted image user posted image Tako i ja neki dan nesto na laptopu a mala iza mene non stop otvara frizider i sjeda u njega... Ner znam sto joj je to zanimljivo sjedit u frizideruuser posted image I tako ja je pustila sekund da nesto procitam, kad sam se okrenula ona nasla onu malu bocu ruma, otvorila je i pije... Ja ne znam bil se smijala ili plakala, govorim joj ostavi to fuj, i vratim ja rum gdje je stajao. Ona i dalje sjedi i promatra a ja se pravim da ne gledam. Ponovo ona uzima rum, otvara  i prinosi ustima, ja se okrenem i gledam je, a ona meni "Mama, samo da pomirisem"user posted image user posted image A posla nagetiuser posted image Od sad je rum premjesten na neko nedostupno mjesto, a mm sam kad je dosa s posla rekla, "Dijete nam pocelo piti"user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 585
20.2.2011 21:10:39   
Hannan
Hahaha Sporty, vala bas ce nas skupo kostati ova RR user posted image
Nazalost nisam slikala...

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 586
20.2.2011 21:11:16   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Doci ce nas glave RRuser posted image user posted image Tako i ja neki dan nesto na laptopu a mala iza mene non stop otvara frizider i sjeda u njega... Ner znam sto joj je to zanimljivo sjedit u frizideruuser posted image I tako ja je pustila sekund da nesto procitam, kad sam se okrenula ona nasla onu malu bocu ruma, otvorila je i pije... Ja ne znam bil se smijala ili plakala, govorim joj ostavi to fuj, i vratim ja rum gdje je stajao. Ona i dalje sjedi i promatra a ja se pravim da ne gledam. Ponovo ona uzima rum, otvara  i prinosi ustima, ja se okrenem i gledam je, a ona meni "Mama, samo da pomirisem"user posted image user posted image A posla nagetiuser posted image Od sad je rum premjesten na neko nedostupno mjesto, a mm sam kad je dosa s posla rekla, "Dijete nam pocelo piti"user posted image

Hahahahaha eee doci ce nam RR glave kao sto si rekla! Od RRa nam djeca alkoholicari, rovokopaci spajza, a moja djevojcica sminkerica postali! Ona se naime neki dan sva nasminkala dok sam ja nesto citala na RR haha. Ajmeee...

Neposredna veza do poruke: 587
20.2.2011 21:44:29   
Medić*
Moj maleni je veceras razgovarao sa hadzi dedom iz Skoplja, dugo su pricali sta ce mu deda kupiti....

Nakon razgovora pitam ja Fatiha sta mu je deda obecao kupiti kada idemo njemu... on govori kupice deda hadzi monte user posted image  user posted image  user posted image , zna da  dedu zovemo hadzi deda, on sada misli da posto je on hadzija kupice mu hadzi monte... aman djece danasnje user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 588
20.2.2011 21:52:31   
sporty mamaa

Hahaha Sporty, vala bas ce nas skupo kostati ova RR user posted image
Nazalost nisam slikala...

I ja sam svoju mislila slikat, al dok bi ja otisla po aparat ona bi garant nagela jos koji putuser posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 589
20.2.2011 21:56:27   
sporty mamaa
Djana to sa sminkom mi je presmijesno.... Moja je tako uzela maskaru i po obrvama se nasminkala, a tata je trebao vani vodit. Ja je nalozila da mu ide pokazat kako je lijepauser posted image Kad je on vidio kakva je, potjerao je u sobu dok ne skine, kako je plakala jadnica ona mislila kako ce je pohvalituser posted image Na kraju nije htjela izac s njim setata....

A medic dobar je, cuj hadzi monteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ova djeca su stvarno provale, ja se nekad iz cista mira sjetim neke provale i pocnem se smijat, da me ko vidi mislio bi da sam pukla totalno....

Neposredna veza do poruke: 590
20.2.2011 22:11:34   
muaaa
Kad je mojoj bilo 2,5 god.jedne prilike je zid u kuhinji isarala praveci krugove.Ulazim ja i pitam je sta radi a ona meni ...nalucujem olifejm..user posted image user posted image .a ja se bavim Oriflame kozm.i ona je gledala katalog i mene kako pravim narudzbu i kopirala me, ali po ziduuser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 591
21.2.2011 9:10:20   
emma.L
user posted image user posted image user posted image  ludi su skroz!
Sinoć se spremamo vani i ja izišla iz kupatila u gaćicama i grudnjaku, a Ema sva sretna trči i govori "ima mama pupu, kako ti je lijep pupo" i mazi me po stomaku. I sagnem se ja do ladice sa vešom da se dalje oblačim, a pošto mama nema baš ravan i zategnut trbuh, naravno stvore se tri blago rečeno "pregiba" user posted image . Kaže Ema sva razočarana: "Pa što si ga sad slomila?"
Kasnije je gledamo MM i ja iz trpezarije, ona zavrnula potkošulju i pokušava rukicama napraviti pregibe kod sebe na pupi. Mislim se, e jesi našla uzor, dijete user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 592
21.2.2011 9:11:51   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I Umce stane pored ogledala i "brzo dise" i tj povlaci stomak do kicme i  nazad...to je fascinira....a ja ne mogu to da gledam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 593
21.2.2011 9:15:10   
Lulu_08
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH emma je legenda hahaha, pa mama bona što si ga slomila?!?! hahahahaha user posted image

I ja čim malo se više najedem pa pupo dodatno otekne Luna sva vesela trčkara i govori "Mama ima bebu u stomaku!" A mama se pita kako će tek izgledati tibo kada u njemu bude beba ako Bog da hahahahaha...

Joj legendi majko moja, a Oriflame po zidu SHOW. O maskari i obrvama da ne govorim, Bože tata pa sram te bilo što rasplaka curicu hahahahaha...

Luna je čitav vikend folirala da ne zna sklopiti puzle a rodica joj zna. Cijelo vrijeme me blago rečeno maltretirala da joj pomognem da je naučim itd. I meni pukne film i odbijem je i kažem joj da ako hoće radi sama ako neće ne mora nikako. U tome je bio telefonski poziv, ja dok sam završila razgovor ona je sklopila puzle od 30kom sama! Čovječe koji je to manipulator, i šta sve nije spremna uraditi samo da dobije pažnju!!

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 594
21.2.2011 9:16:13   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I Umce stane pored ogledala i "brzo dise" i tj povlaci stomak do kicme i  nazad...to je fascinira....a ja ne mogu to da gledam.user posted image user posted image user posted image user posted image

HAHAH, legenda!

Luna čim se više najede otekne joj stomačić, mamina građa hahaha. Čim joj naraste tibo odmah je sva sretna jer ima bebu koja će se roditi hahahhaha...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 595
21.2.2011 9:19:29   
Anoniman
joj drage kako obozavam ovu temu, ja bih je po cijeli dan citala. Neko vece ja sjela za racunar i citala mm mi smo se valjali od smijeha. Svaka cast, imate tako pametnu djecicu, jedva cekam da ova moja pocne sa vragolijama user posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 596
21.2.2011 9:33:10   
zvecka
user posted image user posted image jao ove nase djece,,,pa to su mali veliki humoristiuser posted image

Neki dan ja posla da se tusiram i skinula se ja od pasa gore i u meduvremenu zovem moju stariju curicu L.da dode da zube opereuser posted image ,,dolazi ona i kaze ona meni:"mama moje licno misljenje je da te ne zelim bez odjece gledati"user posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 597
21.2.2011 9:37:24   
zvecka
A jos jedna dobra od moje L,,user posted image
Nas dvije u razgovoru i ona meni prica kako je nacrtala nesto i obojila,,,al to sve na holandskom prica,,,a ja isto njoj nekad na holandskom odgovorim a nekad na bosanskom i sada ja bojanje"" kad izgovorim na holandskom to bas ne zvuci perfektnouser posted image user posted image user posted image ,,,i kaze meni L,,znas mama ponekad se ja i ti naj bolje ne razumijemo dobro na holandskom,,plicaj ti meni u bosankomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 598
22.2.2011 14:12:37   
Anoniman
pita mene moj  neki dan  sin kad ce mo ici  kod jedne curice u komsiluku kod moje mame rekoh vazi ici ce mo ja i ti  a on meni kaze  neka ja cu sa nanom da idem rekoh sto pa kaze ako beba place nana mu ne zna napraviti mlijeko u grudi kao ti (da doji) ti si dobar covek  bolje ti se sedi kuci sa bebom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 599
28.2.2011 23:05:00   
Hannan
Kaze mm sinoc idem ja spavati, pusticu sebi film, i onda  uskace M. sa svojim pitanjima koja cesto nemaju veze s vezom ali bitno je da se pita i prica:
M: babo je li to film sa onom zenom?
muz: jeste, to je taj film.
M: a kojom zenom ? user posted image user posted image

Kazem ja M. da prouci Fatihu a on nesto nezainteresovano i grijesi, i ja mu kazem hajde sad ponovo bez da ti pomazem, kaze on ma necu ba, eto jednom sam, dosta je...i ja mu onda govorim Allah ce te nagraditi , ne znas ti kakvim lijepim nagradama Allah nagradjuje...gleda on u mene i veli : "odo ja do frizdera sigurno je tamo ta nagrada".user posted image

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Porod :)
smajli80

Pitanjce za majke koje su imale 2 ili više porođaja(prirodna)Da li su oba otpočela:

U istoj ned.trudnoće (46%)

Na isti način(pukao vodenjak,bolovi) (2%)

Prvi nema nikakve veze sa drugim (52%)

Broj svih glasova: 81

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *