Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tuširam stariju i na podlaktici ogromno plavetnilo i otisak zubića.
pitam šta je ovo, odkud ti, jel t eboli....
ma ništa mama, malo me seka ujela... ja se sažalim, poljubim i kažem moraš s ečuvati, pa vidi kako te ujela....
Izađemo napolje ide mlađa na kupanje i ja prije nego doemo ljutito je pitam : što si ujela seku, sram te bilo, sad je boli... Mala kae ''''A A A ne boji... Boli je ponavljam... a ona gleda u stariju i okicama joj nešto pokazuje....
Kad starija '''' nemoj je mama ružiti, ona je mene ujela a ja sma pojela njen monte, njeno lizalo, njene banane i njen molfin ( muffin)
ja u čudu: '''' Pa šta je seka užinala ako si joj sve pojela... Ona: pa ništa što će užinu jesti kad me ujela
Okrenem se Farah: što si joj dala da ti pojede... Farah iz topa : Ućela sam, ućela sam...movam. ( ujela sa je moram joj dati)
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.3.2011 9:55:30 >
ma ništa mama, malo me seka ujela... ja se sažalim, poljubim i kažem moraš s ečuvati, pa vidi kako te ujela....
Izađemo napolje ide mlađa na kupanje i ja prije nego doemo ljutito je pitam : što si ujela seku, sram te bilo, sad je boli... Mala kae ''''A A A ne boji... Boli je ponavljam... a ona gleda u stariju i okicama joj nešto pokazuje....
Kad starija '''' nemoj je mama ružiti, ona je mene ujela a ja sma pojela njen monte, njeno lizalo, njene banane i njen molfin ( muffin)
ja u čudu: '''' Pa šta je seka užinala ako si joj sve pojela... Ona: pa ništa što će užinu jesti kad me ujela
Okrenem se Farah: što si joj dala da ti pojede... Farah iz topa : Ućela sam, ućela sam...movam. ( ujela sa je moram joj dati)
cirkus...joj Hanady, vama je bas veselo
Mislim da sma joj previše samopouzdanja ugradila...
išla kod frizera na šišanje i ja kažem samo vrhove... kad ona sva važna: ''''''''Sudo slušaj ti šta ja kažem, to je moja glava i moja frizura, šišaj ko onda na paž da je do ušiju al nemoj šiške one me nerviraju''''''''
i on je poslušao....
došla kod nane i kaže :
'''''''' Nano vidi kao sam ti prekrasna''''''''
kaže mama tj. nana...kaže se, nano jesam li ti prekrasna... ? Kda moja pametnica iz rukava nani u facu '''''''' Čuj jesam li, pa naravno da jesam ja to znam...nego da i ti vidiš kako sam prekrasna sa novim frizom''''''''
< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.3.2011 0:43:09 >
tako sjedimo a on pita babija i njegovog prijatelja onako pojedinacno a gdje je tvoj sloncic, njima svejedno a ja kad u zemlju nisam propala
a jesu oni znali šta je slončić sladak je....
Eto vidiš ti velika i to ti je...
Ko mene pita više
kupam se ja kad moj mali ulete unutra razgleda i ja ga zamolih da izadje izlete on kad cujem tamo moj muz se razvalio od smijeha , izadjoh rekoh sta bi kaze doso mali i kaze babo ja mislim da je mama monster ona nema (medjunozje) on ko mi ja jedna medju 4 muskarca
kupam se ja kad moj mali ulete unutra razgleda i ja ga zamolih da izadje izlete on kad cujem tamo moj muz se razvalio od smijeha , izadjoh rekoh sta bi kaze doso mali i kaze babo ja mislim da je mama monster ona nema (medjunozje) on ko mi ja jedna medju 4 muskarca
Eh sad kako bih je zabavila dala joj puzle da sklapa u sobi, vidim ja ne cujem je nikako, odem tamo a ona se uveliko cese. I ja je pitam sta to radi, a ona ce ti "mama samo se malo ceskam, cupkam skocila je ospica" (iskocila je ospica) "sutnucu je sto skocila" hahaha jadno djete zlo joj je vec hahahah...
Uf mogu misliti kako ti je ja imam jednog m....u manje Vec sam pisala jednom na ovoj temi kad je mene 4 godisnji sin uhvatio na wc solju...on na vrata i odma sa vrata sta to mama radis...reko pisam izlazi Djete svo zbunjeno otrcalo tati i govori joj one mame sjedi na solji i piski Mogu misliti sta se njemu tad po glavi motalo
Zamislite scenu, tri sata poslije ponoci, mm na poslu, ja se borim sa svojom malom koja ima proljev svako 5 min... Guza joj sva crvena, neda se vise ni oprat, ni obrisat vlaznim maramica, jedva je nekako ubjedim da je bar papirom obrisem... Hocu joj stavit kremu na guzu, a ona se nesto boji kreme , neda pa neda... Meni vise puko film, oborim je na silu da legne, i pokusavam nanjeti bar malo kreme... Otima se, ustaje i prijeti mi prstom:" Mama samo da znas nesto"... Ja sva nervozna pitam "A sta"?? " Nikad neces sminkat guzicu, nikad, nikad" i pobjeze.... Ja ne znam bi li se smijala ili plakala
Zamislite scenu, tri sata poslije ponoci, mm na poslu, ja se borim sa svojom malom koja ima proljev svako 5 min... Guza joj sva crvena, neda se vise ni oprat, ni obrisat vlaznim maramica, jedva je nekako ubjedim da je bar papirom obrisem... Hocu joj stavit kremu na guzu, a ona se nesto boji kreme , neda pa neda... Meni vise puko film, oborim je na silu da legne, i pokusavam nanjeti bar malo kreme... Otima se, ustaje i prijeti mi prstom:" Mama samo da znas nesto"... Ja sva nervozna pitam "A sta"?? " Nikad neces sminkat guzicu, nikad, nikad" i pobjeze.... Ja ne znam bi li se smijala ili plakala
slatka je
za male bisere.Ja sam se prije neki dan tako ismijala drugarici.kaze njen djecak se u neka doba pobudio i upalio tv,kako se desilo da na tom kanalu bude filmic za odrasle i dodje jadan i probudi je kaze "mama,mama tamo na tv-u jedna teta ciki ruca cunu"
Evo Hanady bas citam za tvoje curice Ujedanje za uzinu
joj kod mene ima porvala...ma ja ne mogu ni da zapamtim više....
Starija mi je hit hitova postala...puna je ozbiljnih pitanja da ja ostanem bez teksta...ja bez teksta..moš' mislit šta mi radi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Juče Hamzi dala 1KM da kupi 3 male kifle,da ne ulazim s kolicima u pekaru.Izlazi on,osmijeh ogroman,pruži mi 20 i dva puta po 10 feninga i veli:"aha,vidi mene pametnog,dao jedan novčić,a dobio tri kifle i tri novčića,kad ja kupujem,zarađujem,odsad sve što ti treba,samo ti meni reci" .