|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
16.3.2011 9:54:36   
Hanady RR
Kod nas su počele duet provale u dogovoruuser posted image

Tuširam stariju i na podlaktici ogromno plavetnilo i otisak zubića.

pitam šta je ovo, odkud ti, jel t eboli....

ma ništa mama, malo me seka ujela...
ja se sažalim, poljubim i kažem moraš s ečuvati, pa vidi kako te ujela....

Izađemo napolje ide mlađa na kupanje i ja prije nego doemo ljutito je pitam : što si ujela seku, sram te bilo, sad je boli...
Mala kae ''''A A A ne boji...
Boli je ponavljam... a ona gleda u stariju i okicama joj nešto pokazuje....

Kad starija '''' nemoj je mama ružiti, ona je mene ujela a ja sma pojela njen monte, njeno lizalo, njene banane i njen molfin ( muffin)

ja u čudu: '''' Pa šta je seka užinala ako si joj sve pojela...
Ona: pa ništa što će užinu jesti kad me ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Okrenem se Farah: što si joj dala da ti pojede...
Farah iz topa : Ućela sam, ućela sam...movam. ( ujela sa je moram joj dati)user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.3.2011 9:55:30 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 626
16.3.2011 9:58:03   
Anoniman
sto se lijepo nasmija na jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj bas su mi medene heheheheh  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 627
16.3.2011 10:17:32   
tekja
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Kod nas su počele duet provale u dogovoruuser posted image

Tuširam stariju i na podlaktici ogromno plavetnilo i otisak zubića.

pitam šta je ovo, odkud ti, jel t eboli....

ma ništa mama, malo me seka ujela...
ja se sažalim, poljubim i kažem moraš s ečuvati, pa vidi kako te ujela....

Izađemo napolje ide mlađa na kupanje i ja prije nego doemo ljutito je pitam : što si ujela seku, sram te bilo, sad je boli...
Mala kae ''''A A A ne boji...
Boli je ponavljam... a ona gleda u stariju i okicama joj nešto pokazuje....

Kad starija '''' nemoj je mama ružiti, ona je mene ujela a ja sma pojela njen monte, njeno lizalo, njene banane i njen molfin ( muffin)

ja u čudu: '''' Pa šta je seka užinala ako si joj sve pojela...
Ona: pa ništa što će užinu jesti kad me ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Okrenem se Farah: što si joj dala da ti pojede...
Farah iz topa : Ućela sam, ućela sam...movam. ( ujela sa je moram joj dati)user posted image

user posted image user posted image user posted image  cirkus...joj Hanady, vama je bas veselouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 628
18.3.2011 0:42:33   
Hanady RR
user posted image taman cirkus...
evo jedna koja nije duet provala....
starija havlisavkauser posted image
ona se svima hvali za sve živouser posted image

Mislim da sma joj previše samopouzdanja ugradila... user posted image

išla kod frizera na šišanje i ja kažem samo vrhove...
kad ona sva važna:
''''''''Sudo slušaj ti šta ja kažem, to je moja glava i moja frizura, šišaj ko onda na paž da je do ušiju al nemoj šiške one me nerviraju'''''''' user posted image

i on je poslušao....

došla kod nane i kaže :

'''''''' Nano vidi kao sam ti prekrasna''''''''

kaže mama tj. nana...kaže se, nano jesam li ti prekrasna... ?
Kda moja pametnica iz rukava nani u facu
'''''''' Čuj jesam li, pa naravno da jesam ja to znam...nego da i ti vidiš kako sam prekrasna sa novim frizom''''''''user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.3.2011 0:43:09 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 629
18.3.2011 0:49:47   
Medić*
user posted image  legenda

pa naravno da ce dijete reagovati sta se ti petljas i odredjujes o njenoj frizuri, zna ona sta hoce, izvuci pouku i prihvati da nije vise mala user posted image

Jeste se  maleni neki dan izblamirao user posted image  on za cunu kaze sloncic, i to vecina nasih prijatelja zna..

tako sjedimo a on pita babija i njegovog prijatelja onako pojedinacno a gdje je tvoj sloncic, njima svejedno a ja kad u zemlju nisam propala user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 630
18.3.2011 0:51:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

pa naravno da ce dijete reagovati sta se ti petljas i odredjujes o njenoj frizuri, zna ona sta hoce, izvuci pouku i prihvati da nije vise mala user posted image

Jeste se  maleni neki dan izblamirao user posted image  on za cunu kaze sloncic, i to vecina nasih prijatelja zna..

tako sjedimo a on pita babija i njegovog prijatelja onako pojedinacno a gdje je tvoj sloncic, njima svejedno a ja kad u zemlju nisam propala user posted image user posted image

a jesu oni znali šta je slončićuser posted image user posted image user posted image
sladak je....

Eto vidiš ti velika i to ti je...
user posted image
Ko mene pita višeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 631
18.3.2011 13:19:18   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

a jesu oni znali šta je slončićuser posted image user posted image user posted image
sladak je....

Eto vidiš ti velika i to ti je...
user posted image
Ko mene pita višeuser posted image

Naravno, zato me i bilo stid user posted image  user posted image  user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 632
18.3.2011 13:34:35   
emi7908
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ženo draga kako se ismija ... medić morate promjeniti naziv za ćunu user posted image user posted image user posted image  

a drga hanady šta ti očekuješ od curice??user posted image  djete se bacilo na mamu user posted image user posted image  pa nije ona iše bebica i dobro zna šta joj stoji user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 633
20.3.2011 20:24:48   
Anoniman
kupam se ja kad moj mali ulete unutra razgleda i ja ga zamolih da izadje  izlete on kad cujem tamo moj muz se razvalio od smijeha , izadjoh rekoh sta bi  kaze doso mali i kaze babo ja mislim da je mama monsteruser posted image user posted image   ona nema (medjunozje) on ko mi user posted image user posted image user posted image   ja jedna medju 4 muskarca 

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 634
20.3.2011 20:29:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

kupam se ja kad moj mali ulete unutra razgleda i ja ga zamolih da izadje  izlete on kad cujem tamo moj muz se razvalio od smijeha , izadjoh rekoh sta bi  kaze doso mali i kaze babo ja mislim da je mama monsteruser posted image user posted image   ona nema (medjunozje) on ko mi user posted image user posted image user posted image   ja jedna medju 4 muskarca 

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 635
20.3.2011 20:50:57   
Lulu_08
Luna ima ospice i sad trubim evo tri dana kako se ne smije ceskati itd.

Eh sad kako bih je zabavila dala joj puzle da sklapa u sobi, vidim ja ne cujem je nikako, odem tamo a ona se uveliko cese. I ja je pitam sta to radi, a ona ce ti "mama samo se malo ceskam, cupkam skocila je ospica" (iskocila je ospica) "sutnucu je sto skocila" hahaha jadno djete zlo joj je vec hahahah...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 636
20.3.2011 21:13:11   
Dida79

IZVORNA PORUKA: triputmama

Uf mogu misliti kako ti je ja imam jednog m....u manjeuser posted image user posted image
Vec sam pisala jednom na ovoj temi kad je mene 4 godisnji sin uhvatio na wc solju...on na vrata i odma sa vrata sta to mama radis...reko pisam izlaziuser posted image
Djete svo zbunjeno otrcalo tati i govori joj one mame sjedi na solji i piskiuser posted image
Mogu misliti sta se njemu tad po glavi motalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 637
22.3.2011 23:46:09   
sporty mamaa
Zamislite scenu, tri sata poslije ponoci, mm na poslu, ja se borim sa svojom malom koja ima proljev svako 5 min... Guza joj sva crvena, neda se vise ni oprat, ni obrisat vlaznim maramica, jedva je nekako ubjedim da je bar papirom obrisem... Hocu joj stavit kremu na guzu, a ona se nesto boji kremeuser posted image , neda pa neda... Meni vise puko film, oborim je na silu da legne, i pokusavam nanjeti bar malo kreme... Otima se, ustaje i prijeti mi prstom:" Mama samo da znas nesto"... Ja sva nervozna pitam  "A sta"?? " Nikad neces sminkat guzicu, nikad, nikad" i pobjeze.... Ja ne znam bi li se smijala ili plakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 638
22.3.2011 23:47:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Zamislite scenu, tri sata poslije ponoci, mm na poslu, ja se borim sa svojom malom koja ima proljev svako 5 min... Guza joj sva crvena, neda se vise ni oprat, ni obrisat vlaznim maramica, jedva je nekako ubjedim da je bar papirom obrisem... Hocu joj stavit kremu na guzu, a ona se nesto boji kremeuser posted image , neda pa neda... Meni vise puko film, oborim je na silu da legne, i pokusavam nanjeti bar malo kreme... Otima se, ustaje i prijeti mi prstom:" Mama samo da znas nesto"... Ja sva nervozna pitam  "A sta"?? " Nikad neces sminkat guzicu, nikad, nikad" i pobjeze.... Ja ne znam bi li se smijala ili plakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
slatka jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 639
23.3.2011 0:01:48   
sporty mamaa
Evo Hanady bas citam za tvoje curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ujedanje za uzinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 640
23.3.2011 0:02:37   
hatepsut
user posted image za male bisere.Ja sam se prije neki dan tako ismijala drugarici.kaze njen djecak se u neka doba pobudio i upalio tv,kako se desilo da na tom kanalu bude filmic za odrasle user posted image i dodje jadan i probudi je kaze "mama,mama tamo na tv-u jedna teta ciki ruca cunu" user posted image

Neposredna veza do poruke: 641
23.3.2011 0:04:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Evo Hanady bas citam za tvoje curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ujedanje za uzinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj kod mene ima porvala...ma ja ne mogu ni da zapamtim više....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Starija mi je hit hitova postala...puna je ozbiljnih pitanja da ja ostanem bez teksta...ja bez teksta..moš' mislit šta mi radiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 642
23.3.2011 15:43:40   
ziki
Ja bih ovu temu trebala da zaobilazim dok sam na posluuser posted image dobiću otkazuser posted image djeca su šou, ne znam koja mi je slađa provalauser posted image al mama čudovište ili ova bezobrazna tetauser posted image user posted image su van konkurencije

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 643
24.3.2011 8:00:45   
HAHA
Juče Hamzi dala 1KM da kupi 3 male kifle,da ne ulazim s kolicima u pekaru.Izlazi on,osmijeh ogroman,pruži mi 20 i dva puta po 10 feninga i veli:"aha,vidi mene pametnog,dao jedan novčić,a dobio tri kifle i tri novčića,kad ja kupujem,zarađujem,odsad sve što ti treba,samo ti meni reci"user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 644
24.3.2011 8:03:36   
chuci
duša draga
mašAllah kako je pametan
user posted image user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 645
24.3.2011 8:12:11   
HAHA
moram ga u kakve krupnije kupovine poslatiuser posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 646
24.3.2011 8:38:14   
emi7908
haha baš je pametnica slatka...

hanady molim te pokušaj da je snimiš da to čujem, jer stvarno ako te je ostavila bez teksta djete je prva liga i neka te je ostavila zatečenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 647
25.3.2011 9:15:50   
Anoniman
Kaže moj A meni držeći se za skočni (nožni) zglob "mama naso kinder jaje"user posted image user posted image user posted image i sav sretanuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 25.3.2011 9:17:28 >

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 648
25.3.2011 9:18:10   
Anoniman
dzahahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo za kinder jaje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 649
25.3.2011 9:19:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Breskva

Kaže moj A meni držeći se za skočni (nožni) zglob "mama naso kinder jaje"user posted image user posted image user posted image i sav sretanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *