Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kad je moja ćerkica bila mala, igrala se na polju i ulazi u kuću trlja oko nešto joj upalo i onako ljuta kaže: Gdje tata kad me plavio nije mi doblo oko naplavio, ajd ga zovi da ga poplavi
A starija isto kad je bila mala dolazi meni (imamo kumove prezivaju se Bjelić imaju curicu Laru) isto jako ljuta i kaže:Zašto se Lara preziva kao Snješko, a ja kao krema za guzu(Pavlović)
Kad je moja ćerkica bila mala, igrala se na polju i ulazi u kuću trlja oko nešto joj upalo i onako ljuta kaže: Gdje tata kad me plavio nije mi doblo oko naplavio, ajd ga zovi da ga poplavi
A starija isto kad je bila mala dolazi meni (imamo kumove prezivaju se Bjelić imaju curicu Laru) isto jako ljuta i kaže:Zašto se Lara preziva kao Snješko, a ja kao krema za guzu(Pavlović)
Za prvi maj igrao se moj Amar sa cukom (haskijem) pa je on i veliki ali je umiljat...Tokom vremne dodijalo je mom malcu da se igra sa cukim pa je otišao da puše balončiće,a cuko je jedno vrijeme ležao i samo posmatrao i odjednom je naglo ustao i podigao se na zadnje noge da bi došao da malog.... A ovaj moj se baš prepao i počeo plakati i kako plače tako i govori :
Za prvi maj igrao se moj Amar sa cukom (haskijem) pa je on i veliki ali je umiljat...Tokom vremne dodijalo je mom malcu da se igra sa cukim pa je otišao da puše balončiće,a cuko je jedno vrijeme ležao i samo posmatrao i odjednom je naglo ustao i podigao se na zadnje noge da bi došao da malog.... A ovaj moj se baš prepao i počeo plakati i kako plače tako i govori :
Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!!
dusa slatka
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
Ćuko ja sam Aman Dućić i ja se ne jedem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo je meni smijesno pravo Podsjeti me na malog rodaka... Jednog Bozica ispekli prase i kako ga covjek unosi na balkon, mali gledi li gledi... Nakon pola sata dolazi na balkon i govori "A vidi cuke, ispeko se mali cuko"... Ja kad se toga sjetim suze mi od smijeha
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 4.5.2011 1:00:31 >
Spremila ja Emu i tjeram je da doručkuje jer dolazi njen omiljeni ujko i vodi nas u Pionirsku dolinu. I ona gnjavi i tersa i divlja i ja kažem da bi mogla biti u kazni zbog takvog ponašanja. A ona pita 'mama, a hoćemo li ipak ići u...u...' misli, misli i izvali 'dobrinjsku violinu' .
dobrinjska violina Mali uvod: jedino što pratimo na tv-u kad je budan Nemirko je Ezel na RTL-u, i to mm a ja se igram sa Nemirkom. Sinoć mm došao kasno sa posla tek oko 20:20 i pali tv da odgleda do kraja mada smo nas dvoje gledali neku emisiju na Animal planetu i kreće vriska, ok prebaci se mm u spavaću da odgleda. Ja za njim da pitam jesu li sve stigli da odrade jer ujutru mora projekat da ide a Nemirko brže bolje zamnom:"Nemoj da gledaš Ezela, to je opasna serija, ona je za muškarce. Tamo je jedna fina emisija za male dječake i žene, dođi da gledamo"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
moj srednji sin juce , ne moze da popamti imena sve dece sa kim se igrao a imalo ih je 7 , muci se on da ih pogodi kad na kraju poce on sa "dijete" "dijete" da ih zove i tako svu po redu da him se obraca meni bilo smijesno gde se seti toga pametno da se ne muci
ne znam ko mi je smjesniji Sinoc moja sestra bila kod mene kaze Esmi odoh ja a Esma igra sa MM-om igrica kaze ,Hajde cao pozdravi sve svoje;(ona se tako stalno sali igraju se u vrticu ) Kaze njoj moja sestra hocu pozdravi i ti svoje a Esma ce ,Moji su svi ovdje; .
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
U gostima kod prijatelja igraju se djeca Una i Tarik, 3,5 i 4 godine. Tarik kao jači prigrabio velikog cuku i to mu je konj...Una sićušna i nema konja, a igraju se konja i jahača... Ulazi Unin tata, a ona tužno pita: "Tajo, hoćeš li ti biti Unin kon"?, kaže Tarik: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neću se iglati koliki je kod tebe konj... Kaže Unin tata, a što me djeca počastiše
U gostima kod prijatelja igraju se djeca Una i Tarik, 3,5 i 4 godine. Tarik kao jači prigrabio velikog cuku i to mu je konj...Una sićušna i nema konja, a igraju se konja i jahača... Ulazi Unin tata, a ona tužno pita: "Tajo, hoćeš li ti biti Unin kon"?, kaže Tarik: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neću se iglati koliki je kod tebe konj... Kaže Unin tata, a što me djeca počastiše
pa to je kompliment bar kod mog sina