snijeg -> RE: LJubomora na supruga? (14.1.2010 14:18:19)
|
Draga mamice ne moras se baš toliko nervirati oko svake sitnice, misli na svoju bebicu ona je u ovom trenutku najbitnija, uostalom, ako se oženio/udao pa nije umro - normalno je da primjećuje lijepe stvari, žene....bitno je povjerenje, ako postoji povjerenje u vezi/braku te stvari će se izreći naglas, smijat ćete se istim....šta sad ja trebam luditi ako moj muž kaže da je Angelina Jolie dobra - dobra je brate ko dobar dan i da on to ne kaže pitala bih se jeli muško...što ne znači da će otići i prevariti me s njom ili njoj sličnoj, a njemu pristupačnijom [sm=smiley36.gif] Konkurencija moze biti pozitivna, da ne uzimamo zdravo za gotovo ono što smo stvorili, onog koga imamo, da nam bude podsticaj da se malo više potrudimo i oko sebe i oko njega i oko onoga što smo stekli zajedničkim snagama. Ja vjerujem da ima malo istine u onoj narodnoj "Ko je zadovoljan domom, ne ide kod komšije", draga moj posveti se bebici, sebi i svom mužu, uživajte jer je život prekratak da analiziraš svaki njegov treptaj, opusti se i što reče, čini mi se hanabanana, ako tako nastaviš stvorit ćeš nepremostiv jaz tišine i neizrecenih stvari među vama.....
|
|
|
|