SREĆNA -> RE: LJubomora na supruga? (17.8.2012 16:32:35)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Chucci u pravu si, u sustini sam dobila svoj odgovor na prvobitno pitanje dali bi bilo pretjerano da reagujem ako se to ponovi. Ako se kojim slucajem budem opet nasla u slicnoj situaciji zbog kolegice ili neke druge stvari, odmah cu se izjasniti tako da i mm zna sta se desava u mojoj glavi i u srcu. A ako me bude prevario javicu se na temu " kako zivjeti poslije prevare" :D Eto u glavnom hvala svima na pomoci i na misljenjima, samo ja ne mogu vise da razmisljam jer cu poludjeti. A što bi bilo pretjerano da ti svom mužu kažeš šta ti smeta, čovjeku sa kojim dijeliš postelju, imaš dvoje ubrzo akoBogda troje djece.Ne kontam, kakav je onda tvoj život, ni djeluje mi baš da je ono tipa šuti i trpi, koliko se može zaključit imate normalan odnos, on nije tiranin i seljačina, da bi ti morala da šutiš i trpiš, da ga se bojiš.Misliš ispašćeš glupa i on će mislit da si ljubomorna, zaboga ljubomora je normalna stvar, nije to nešto što je juče postalo, ljubomoran je i on sigurno, kad bi neko ugrozio njegov teritorij, nemoj mislit da bi šutio i pitao ljude da li će ženu povrijediti ako joj nešto kaže. Po meni je on ovako misli da si blentava , neću reći glupa, jer to nisi zaista, ne mislim da te vara , ali je uistinu drsko i bezobrazno ponašanje sa njegove strane, po mom mišljenju.
|
|
|
|