D_K -> RE: LJubomora na supruga? (17.8.2012 14:51:10)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ovako bi ja da sam na tvom mjestu.otišla bi s njom na tu kafu ali ne kad ona kaže,nego bi ja rekla može li sutradan,večeras ja i muž imamo večer rezervisanu samo za sebe[sm=smiley36.gif]. i onda sutra na kafi o odnosu tvog muža i nje bi rekla:joj to je meni tako divno,da se u današnje vrijeme ljudi tako često čuju i drže jedni do drugih,eh kad bi barem svi takvi bili kao ti,ja kad pročitam tvoje poruke uvijek se smijem vašim dogodovštinama s posla i iznenadim se pravo kako još ima pažljivih ljudi.I za kraj,pošalji i ti nama poneku sliku sa svog godišnjeg odmora[sm=smiley36.gif]onda pogledaš na sat:joooooj idem sad,muž rekao ništa od poze 69 večeras ako ne dođem do 10 sati a još sam na par mjesta mislila svratiti[sm=jezicek.gif] za ovo ipak treba biti malo hladniji od nase anonimne.. ja ne vidim razlog zasto bi ona isla na kafu sa tom zenom uopste? ako se nisu pazile i druzile do sada, je li sad za muzev hatar ona treba da ide sa njom na neku vjestacku kafu, umjesto da se opusti sa svojojom pravom rajom. jos trudna.. ako se on sa njom pazi ok ali vala mi je to sve previse, on kao da je tinejdzer, salje poruke i ceka odgovor. pa to sam samo radila kad sam cekala muzeve porukice i on moje a i to dok smo se muntali i hodali. ko je to jos tako bitan u mom zivotu.. meni se cini da u ovom slucaju jedino tvoj muz ima mnogo da izgubi, nju zaboli guzica, slobodna je, moze raditi sta hoce.. mozda se zena zeza, opusteno, sve super a on hoda po ostrici.. moj ti je savjet da lagano izbjegnes kaficu sa njom, reci doktor ti preporucio mirovanje a muzu malo skreni paznju, ako vec sam ne moze da skonta a ocito da ne moze..
|
|
|
|