SailorMoon -> RE: LJubomora na supruga? (16.8.2012 11:36:30)
|
IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: SREĆNA Bezbeli da me nije briga za njeno poštovanje, ali je ružno, ako smo svi u istoj firmi , a ona sa njim ćakula i kad treba i kad ne treba.Da ima obraza skontala bi i sama da je to previše, ali zašto bi, kad joj muž od anonimne daje povod da se tako ponaša i dalje, zapravo oboje.Ne kažem ja da tu ima ''nešto više'', ali nemojte misliti da oboje nikad nisu pomislili na to, 100% jesu, muški je to mozak, a ona ... Kome to treba slat slike s mora heej, ma ne znam kakva da su to prijateljstva, ma da nam je zajednička prijateljica , da se volimo aman , ma dajte ljudi, ma ne znam ljudi su različiti i svako svoje zna. Oni najbolje znaju kao i svi mi kad se zatvorimo u četri zida koga imamo sa sobom. Potpisujem potpuno. I nije tu stvar ljubomore ali da dodje s posla i 2 sata piskara i sa rodjenom materom bilo bi mi puno. Znaci ja cu da sjedim i gledam kako on tipka i smjeska se ko luda Marija a njemu fino..... mora da sinoć nije bilo raje na RR inae bi se od ovoga veeelika diskusija razvila [sm=smiley36.gif] hahaha vjeruj da je tako. Ali evo npr. ja dok nisam radila bila kuci, gledala sam da sve moje rutinske razgovore preko telefona sa mamom, sestrom, prijateljicom, tetkom itd obavim dok mi muz nije tu. Ne sto nesta krijem ili tako. Ali sto da ja ako sam citav dan kuci uzmem i objesim se na telefon kad je bas on kuci. Necu, hocu kad on dodje da sa njim popircam. Sad kako radim i kasno dolazim te razgovore vodim ili na pauzi ili dk spremam veceru a on ili gleda Tv, kupa se i sl. Tako da mi ovo ponasanje od muza od anonimne bas bezobrazno, nebitno skim piskara
|
|
|
|