fatimica09 -> RE: LJubomora na supruga? (14.1.2010 12:39:16)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Moj grah je vec odavno obaren al hajd nek saceka malo...moram jos ovo.... Ponovicu, ja bih sve te ispade ignorisala! Kakva kolegica, apotekarka, neka prolaznica na ulici....Pa niko od nas nije lancima vezan jedno za drugo, svi mi idemo tamo gdje nam je bolje! Znate kako Goca Trzan kaze...najgore su bore od ljubomore.... Ne treba slutiti problem, kad se desi rjesavaj, daj sve od sebe da se ne desi.....a sta ce biti- bit ce! Samo zagorcavati sebi zivot nepotrebnim analizama, sto mi zene cesto i precesto radimo! Ja kad sam se udavala, nisam se udala ni za najljepseg, ni najpametnijeg, ni najzgodnijeg, ni najbogatijeg....za kojeg sam mogla! Ali eto NJEGA sam odabrala, jer sam tako OSJETILA, HTJELA.....Tako sigurno i ON! I ja sam sretna zena! Imam sve sto sam od NJEGA i BRAKA ocekivala! Kad bih se smarala sta radi na poslu, kome se osmjehuje,kako s kim prica, zasto gleda lijevo ili desno.....ma dajte, pa gdje bi mi kraj bio! Ili on recimo! Ja radim u kolektivu gdje je od nas 98, 7 zena a sve ostalo muskarci...svaka treca noc....moja nocna smjena! Svaki put drugi kolega! Pa nama bi zivot prosao u analizama! MAMICE24, okreni se sebi i kani se gluposti! Najbolja drugarica ce ti sve sapnuti iz ogledala!
|
|
|
|