malecka60 -> RE: LJubomora na supruga? (14.1.2010 12:16:46)
|
Ovo je danas TOP TEMA, izgleda [sm=smiley36.gif] Sto se tice mamice, mislim da pretjeruje, s obzirom na trudnocu i hormone [sm=smiley29.gif] Ali sve smo mi prosle kroz to i nema smisla praviti problem tamo gdje ga nema. Mamice ako ti toliko smeta upucivanje komplimenata tm nekim drugim djevojkama, fino mu reci da ti smeta i kao razuman muskarac bi trebao to ispostovati. Jer meni nije normalno ako mi nesto smeta sto radi mm da mi ide uz nos. Tako barem ja njemu ne radim, ne provociram ga. A sto se tice prave prevare, uh tesko reci iz ovog ugla. Sad kazem ne bih oprostila, a ne daj Boze da dozivim ni ja ni bilo ko drugi... Samo zelim reci da zena ne moze nositi sav teret na svojim ledjima. Djeca, kuca (posao), muz, ovo-ono i jos kad dodje sa posla da izigrava klovna i da ga nasminkana, sredjena zavodi. Takvoj zeni treba muz koji ce nju pitati da li se umorila (a jeste sigurno vise nego on), pa da joj izmasira ledja pa neka tako igra zavodjenja pocne. A ne da zena treba sve, te ovo-te ono. Mi kraj sebe trebamo muskarce, a ne lijene uhljupte koji glume kao muza u kuci...
|
|
|
|