Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 14.4.2011 15:06:22
emma.L
Žele iznenaditi najbliže , meni isto nije jasno zašto, ali eto, moja dobra prijateljica je čuvala tajnu do kraja. U stvari su frku napravili i doktorici koja im je rekla, a oni iz nekog razloga nisu željeli znati i htjeli su se i sami iznenaditi. Zašto te to izbacuje iz takta? Mene izludi moja Ema sa riječima "sjedem" i "krastavica".
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 25.4.2011 23:48:29
klemzi
danas me iznervira riječ sumljam, koja izađe iz mladih usta
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 25.4.2011 23:50:22
klemzi
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: klemzi
danas me iznervira riječ sumljam, koja izađe iz mladih usta
ja prvi put cula za tu varijantu ovdje na forumu
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 10:31:58
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: emma.L
Žele iznenaditi najbliže , meni isto nije jasno zašto, ali eto, moja dobra prijateljica je čuvala tajnu do kraja. U stvari su frku napravili i doktorici koja im je rekla, a oni iz nekog razloga nisu željeli znati i htjeli su se i sami iznenaditi. Zašto te to izbacuje iz takta? Mene izludi moja Ema sa riječima "sjedem" i "krastavica".
Hahaha a mene moja Luna sa "bajka" (nije bajka Luno nego buba ili baja) i sa "đe?" (nije ĐE Luno nego gdje)... hahahahaha
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 10:54:12
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: triputmama
kad pitam "pojedine" pa znas li sta je musko ili zensko kaze ne znam nismo pitali a lazu znaju i znam da lazu cemu to kriti
Ja to planiram uraditi aBd sa budućim trudnoćama. Umorilo me s ovom to što svi pitaju šta je i onda kažu:aaaaa, nema veze, nek je živo i zdravo, biće i muške djece. E to me izluđivalo.
Sumnjam da ću ja moći da ne upitam šta je, al mislim da nikom osim mm neću reći. I ko upita šta je: dijete. Razguuuuuli bre
Iman ista stvar i kod mene bila, uhh kako me to nerviralo. pa zar djevojcice nisu djeca, ili su djecaci vise posebni pa se narod toliko cudi??? a posebno kad se zena zacudi pa akze aaah pa hajd valjda ce bit i jendo musko. to kao da sam rodila nekoliko djevojcica, pa samo cekam musko dijete. a i da sam rodila, sta onda Bog tako dao i sto bi to drugima smetalo?
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 11:12:56
la bomba
IZVORNA PORUKA: Galicia
Nisam sigurna dal' bi se mogla otvoriti zasebna tema o ovome, ali mi strasno para usi kad cujem da jedna zena moze reci "Pomaze mi muz u kuci". To mi tako para usi i nikako mi ne pristaje jednoj zreloj zeni. Pa pobogu zene, to su i njihove kuce kao i vase. Sta on ima vama pomagati. Ili kad kaze "pomaze mi oko djeteta"...Cek, jel to nije njegovo dijete pa je navratio da malo pomogne. Ja kad odem kod brata kuci, pa ako cu nesto uraditi, za mene to nije pomaganje, nego eto uradim, jer se osjecam da sam i kod njega kao kod svoje kuce. Ako cu njemu/njima dobro uciniti s tim, kao da sam i sebi uradila. Ne razumijem, ako su vasi muzevi prije braka sami zivjeli, jesul oni sami sebi pomagali oko kuce, pranja sudja, ciscenja, usisavanja..Mislim nema logike.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 11:30:16
Anoniman
Aaaaa, pa dobro, biće, ne sikiraj se.
kaze mmeni jedna starija nana kako ja sa moijem trojicom u prodavnici, a hebiga pa jesul ti sve muska rekoh jesu aiiiiiii pa dobro sta ces sad i gleda me ko da ceka odgovor ma rekoh nista nek su mi zivi i zdravi a kaze a zensko pa rekoh bice i to ima vremena sto bar ova beba ti ne bi zensko ja se ismijah al to meni bas ne smeta moze se svako izjasniti i pitati al kad mi jedna starija zena rece auuuuuuu kako si oruznjela bice da je zensko sada rekoh nije opet je musko ona se usrami a ja meni ti komentari ne smetaju valjda narod misli kad imas jedan pol patis za drugi i tako to dodje kao da hoce da nas utese tako da mi ne smeta uopste
< Poruku je uredio triputmama -- 26.4.2011 11:35:01 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 11:46:46
Anoniman
meni je tako jedna baba...A. dotakao kantu za smece...ona sjedi na klupi, gleda, a ja samo Andreju "nemoj to dirati,prljavo" na to ce ona meni...isibaj je ja njoj...zasto cu ga isibat??...a ona meni...a znaci to je djecak...e nemoj onda wtf ...i sad meni vise nista nije jasno...reko , kakva vam je to logika...ja vise na sibanje i zaboravila...nego mene sad interesuje njena logika...zensko isibaj...musko, ne ...pa kaze...musko je...njih ne treba tuci
ja tu ostah tako bez rijeci...ne znam ni kud sam posla, a ni dosla....u soku...ne znam sta da joj kazem...ne znam odakle da pocnem...zbunjena...samo se okrenuh i napustih babu
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 26.4.2011 12:13:55
klemzi
IZVORNA PORUKA: dadada
meni je tako jedna baba...A. dotakao kantu za smece...ona sjedi na klupi, gleda, a ja samo Andreju "nemoj to dirati,prljavo" na to ce ona meni...isibaj je ja njoj...zasto cu ga isibat??...a ona meni...a znaci to je djecak...e nemoj onda wtf ...i sad meni vise nista nije jasno...reko , kakva vam je to logika...ja vise na sibanje i zaboravila...nego mene sad interesuje njena logika...zensko isibaj...musko, ne ...pa kaze...musko je...njih ne treba tuci
ja tu ostah tako bez rijeci...ne znam ni kud sam posla, a ni dosla....u soku...ne znam sta da joj kazem...ne znam odakle da pocnem...zbunjena...samo se okrenuh i napustih babu
Glupa baba