Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 10.9.2011 17:12:25
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86
juce u liftu-malac obucen u neke plave hlacice (vidljivo muske),zelenu potkosulju na pruge i plave patikice-a neka ce zena-jel djecak ili djevojcica
pa mislim stvarno
reallove i mene nervira to kad kaze eto me odmah a ne dodje
ili "sad cu"
Nije znala sta da ti kaze pa lupnula prvo sto joj je palo na pamet. A Leoncek je sladak ko curica,mozda zato.
hvala draga
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 14.9.2011 13:19:57
mala86
"joj izvini ali on je meni isti tvoj muz" -eh to mi je
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 14.9.2011 13:40:15
damma
Potpisujem Iman što se tiče muža. Zašto svi muževi misle da ono što je njima potrebno, neophodno odmah uraditi a naše može čekat do sutra ili prekosutra ili....
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 14.9.2011 18:03:54
klemzi
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
hvali-misli se na fali, nedostaje
I meni ovo ide na živce
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 14.9.2011 23:48:23
mala86
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mala86
"joj izvini ali on je meni isti tvoj muz" -eh to mi je
mm je jedna žena rekla "izvini al žena ti je tako lijepa, nemoj da se ljutiš"
pa jel se naljutio
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 31.10.2011 23:09:53
mama75
Posto je tema "Porucite nekom nesto iako..." zakljucana, mogu i ovdje ostaviti komentar. Izbacuje me iz takta kada cujem na TV: psi lutalice u Kantonu Sarajevo su sterilisani! E pa da znate, vi koji ste nadlezni za te dzukele, da je molju kumu danas ispred osnovne skole (srecom pa je dijete vec uslo u skolu) ujeo pas lutalica. To sto je sterilisan nista joj ne znaci jer se nije se.... s njom nego ju je ugrizao!!!
< Poruku je uredio mama75 -- 31.10.2011 23:11:04 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.8.2012 0:13:59
vjestica
takve i slične izjave u vezi spola djeteta su mi fuj ja sma čula još gore 2 izjave i da nisma čula rođenim ušima, ne bih vjerovala da neko tako nešto može izvaliti i da ima ljudi koji još tako razmišljaju
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.8.2012 0:17:30
vjestica
1. slučaj porodica ima 4 zdrave kćerke i jendog sina koji boluje od cerebralne paralize i nana govori "a što mog Riza (njen sin, a otac djece) Bog nagrdi a ovim đevojakama" 2. slučaj lik dobio kćerku i kaže " meni drago, presretan sam, došlo mi da pucam, ali gdje ću pucati, sramota, žensko je " (ovo je daleko blaža varijanta od prethodne)
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.8.2012 0:19:50
Hanady RR
joj kome
e svašta... jest ovaj narod blesav...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.8.2012 0:20:34
klemzi
E Bože dragi!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.8.2012 0:22:42
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: vjestica
1. slučaj porodica ima 4 zdrave kćerke i jendog sina koji boluje od cerebralne paralize i nana govori "a što mog Riza (njen sin, a otac djece) Bog nagrdi a ovim đevojakama" 2. slučaj lik dobio kćerku i kaže " meni drago, presretan sam, došlo mi da pucam, ali gdje ću pucati, sramota, žensko je " (ovo je daleko blaža varijanta od prethodne)
< Poruku je uredio pipi_duga_capara -- 2.8.2012 0:23:17 >