Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.10.2012 22:49:43
klemzi
Kad čujem "opusti se" u bilo kojem kontekstu...diže mi se kosa na glavi
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.10.2012 0:33:38
gerberka
IZVORNA PORUKA: neki x
To mi bas PAŠE,sta mislis da li bi tebi PASALO
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.10.2012 1:01:36
amra_sa
him, hin, njiha, ondar, tude, salazim, oklen, nekoj dan, asma ( astma ), sasma ( sasvim ), šparet ( šporet ), tude ( tu ) itd... Ili kada pojedini pretvaraju samoglasnik a u samoglasnik o pa umjesto lančić kažu lOnčić , raditi - rOditi
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.10.2012 13:38:58
vila_7
IZVORNA PORUKA: klemzi
Kad čujem "opusti se" u bilo kojem kontekstu...diže mi se kosa na glavi
potpisujem i dodajem:
kad me neko pita nesto ocigledno - npr. gulim krompir - a neko pita sta to radis , ili -jel to gulis krompir!? Jok eto rendam jabuke ... . Ne znam eto to mi bas ide na zivce pogotovo u ovoj trudnoci - moze biti da je do mene i hormona
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.10.2012 14:26:32
danery
meni se digne kosa na glavi (i krepala bih od smijeha,al ne smijem pred ženom) kad dođe teta mm-a i donese KOROSANU (kroasanu) za malu ili mm-u GAJZERICE (kajzerice) za sendvič
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.10.2012 14:29:52
reallove
Ja ludim kad mi neko kaze za dijete.on je tebi gladan,on je tebi bolestan ili ono,on se tebi ukakio ..Tako moja sveki ima obicaj reci,pa jednom kaze,on se tebi ukakio,a svekar gleda,kaze,pa nije se njoj ukakio
Dr.Drljevic
Interesuje me, da li je vas privatni dr. kod kod kojeg ste vodili trudnocu preporucio dr. Drljevica u Vojnoj. Imam primjer dva razlicita privatnika s istom preporukom...zanima me da li se radi o "talu" tj. "biznis" potezu dr. Drljevica
Da (72%)
Ne (28%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!