|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanci
28.12.2012 8:57:52   
sretna sam jako
Palma cestitke mila da ste mi zivi i zdravi! user posted image user posted image user posted image

Ostale zenice gdje ste mi sta ima??

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 601
2.1.2013 16:43:13   
Valida
Pozdrav svim duplicama i sretna Nova godina, bit ce nam ako Bog da posebna i prelijepauser posted image Danas dvije sedmice od moje zadnje kontrole, slijedeca bi trebala biti iduce sedmice, vec sam nestrpljiva. Cestitke za Palmuuser posted image

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 602
3.1.2013 10:25:58   
sretna sam jako
Sretna Nova i od mene! user posted image
Mameeeeeeeeeee gdje ste??

(odgovor članu Valida)
Neposredna veza do poruke: 603
3.1.2013 23:29:55   
manfrendina
Samo da vas sve pozdravim . Ja sam nova na forumu i ocekujem dvojke aBd . Naime, kako mi je ovo 2 trudnoca (imam sincica 2,8) odmah po izistanku sam znala da sam trudna i trak odem na kontrolu u 6 sedmici trudnoce i user posted image i kaze doc pa divno dvojke user posted image user posted image user posted image

Ja sretna i sokirana u isto vrijemeuser posted image user posted image mm isto niko nije ocekivao niti se nadao dvojkama

Ja sam vam sada presretna i veoma veoma zabrinuta (al to vec znate) citam vase komentare i iskustva i tjesim se da ce sve aBd biti u redu i da cu uz vas se zajedno veseliti svojim dvojvcekima i svim drugim dvojcekima i trojcekima

Neposredna veza do poruke: 604
3.1.2013 23:31:38   
manfrendina
o da i SRETNA VAM SVIMA NOVA GODINA UZ NAJLJEPŠE ŽELJE OVOG SVIJETA user posted image

(odgovor članu manfrendina)
Neposredna veza do poruke: 605
4.1.2013 10:34:28   
Valida
Zelim ti lahku trudnocu i nema razloga da mislis kako bi moglo biti drugacije. Ja evo ulazim u 8. mjesec i do danas, hvala Bogu, nisam imala nikakvih problema, nisam morala mirovati, veoma sam aktivna, a dr. je prezadovoljan i mojim zdravstvenim stanjem i bebicama.

Neposredna veza do poruke: 606
4.1.2013 16:36:42   
manfrendina
Hvala Valida ! I nadam se da ce biti aBd sve ok? Tebi zelim da do kraja izneses svoje bebice i da narastu veeelike aBd

(odgovor članu Valida)
Neposredna veza do poruke: 607
4.1.2013 20:43:43   
mersudina 27
Veliki pozdrav drage duple mamice i trudnice,ja bih samo da se prijavim na ovu vasu temu user posted image i ja sam hB dupla trudnica i na pola sam puta da ugledam svoje dugo godina zeljno iscekivane bebice user posted image user posted image

Vidim masAllah da ima mnogo bebica koje su skoro dosle na ovaj svijet pa svim mamama od srca cestitam,a nama trudnica zelim ugodu i lahku trudnocu,bez mnogo komplikacija.

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

Neposredna veza do poruke: 608
4.1.2013 21:25:06   
Valida
Cestitam, drago mi je da se javlja jos jedna duplicauser posted image user posted image user posted image Pozdrav svim ostalim duplicama. Moje bebi se bas vrte ovih dana a ja im samo pricam i tepam, dusice mojeuser posted image user posted image

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 609
7.1.2013 19:09:06   
proljece12
pozdrav zene
i ja da se malo javim. mojim pilicima ce za sedam dana 3 puna mjeseca. napreduju hb sve je ok al imamo grceve. jos uvijek nisam sama s njima ostala a imala bi zelju.ja se nadam da ce nestati ulaskom u 4-ti mjesec. citam sad enica sama s njima ja ti se divim.
palma samo ddoji mlijeko ce doci, bit ce ti puno lakse.
ostalim zenicama zelim urednu trudnocu i lahak porod

(odgovor članu Valida)
Neposredna veza do poruke: 610
7.1.2013 19:21:18   
SREĆNA
Pozdrav i od mene

Novim trudnicama želim lahku i bezbrižnu trudnoću, dobro nam došle.
Proljeće mašala bebe već tri mjeseca imaju, blago vama, samo neka rastu , proći će grčevi, izgleda da se bez grčeva ne može proći.Uživajte.

(odgovor članu proljece12)
Neposredna veza do poruke: 611
8.1.2013 20:58:40   
enića
-Palma, čestitam, da ste živi izdravi user posted image user posted image Ostalim želim sve najbolje a novim trudnicama dobrodošlicu te da izguraju uz Boziju pomoc do kraja :) Mi smo hvala Bogu dobro, četiri mjeseca imat cemo sad 10., dečki napreduju, idemo na razvojnu gimnastiku svako jutro, imaju povisen mišićni tonus..., u ponedjeljak ću u Zagreb s njima na uzv mozga i kod neuropedijatra, jer svaka blizanačka trudnoca je i rizična trudnoća..., malko me prpa, ali znam da će biti dobro, ako Bog da, jer oni su zbilja divni momci, guču, smiju se, a sad su počeli i naglas da se smiju, ma ovo je najveće bogatstvo. Uživajte u svojoj trudnoći i svojim malim slatkišima, pusa od nas trojeuser posted image

10. januar 2012.
"Pazi šta želiš, možda ti se ostvari"
10. 9. 2012., 9:25- Afan
10. 9. 2012., 9:26- Alim

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 612
11.1.2013 19:45:48   
sretna sam jako
Novim trudnicama dobrodoslica i naravno cestitke! user posted image
Ja u utorak vadila nalaze super su mi...user posted image

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 613
11.1.2013 20:25:35   
mersudina 27
sretna sam jako super za nalaze user posted image user posted image
enića zelim vam mnogo srece na kontroli u ponedjeljak da aBd bude sve u najboljem redu,ali kako kazes sigurno hoce.Ljubi svoje bebice od tete sa RR.
Meni tako vrijeme sporo prolazi i jedva cekam da uzivam sa svojim bebicama.

Imam jedno pitanje drage moje zenice,ja sam u 18nedjelji i vec su mi pocele noge pomalo da oticu,nekontrolisano mnogo pijem vode,bubrezi me uzasno bole pa jeli koja od vas to prosla,mislim jeli to signal za uzbunu,krvni pritisak mi je 100/80

I samo jos jedno pitanje user posted image user posted image u kojoj ste sedmici osjetile svoje bebice da se vrte,ja zeljno iscekujem taj trenutak.

Drage zenice user posted image user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 614
11.1.2013 21:24:49   
SREĆNA
sretna sam jako
super za nalaze, koliki us ti leukociti Bogati.Moji su visoki , čas spadnu , čas narastu.

Mersudina ja sam čini mi se tek sad počela malo da otičem, ali baš malo, vidim na faci, noge skoro da se ne primjeti da su natekle, ja sam danas Elhamdullilah pune 33 nedelje.
Bebe sam Bogami osjetila oko 14-15 nedjelje.Ranije nego prvu svoju bebu.
Što se tiče bola i bubrega svakako da je signal za uzbunu, ne znam da li si to rekla svom dr.možda i nije za uzbunu ali mislim da nikakva bol u trudnoći nije dobro došla, a u našem stanju gdje nam je sve poduplano ipak treba povesti malo više računa.
Ja pijem dosta tečnosti, ne bole me bubrezi, mada sam nekad možda baš oko 18-te nedjelje radila uzv bubrega , jer me je nešto probadalo sa desne strane stomaka , pa udari bol tamo negdje kao u bubreg, i dr. me poslao na uzv bubrega, kaže da je jedan malčice uvećan, neki kanal, ali nije ništa alarmantno.
Ti bi svakako trebala vidjeti sa dr. zašto te bole toliko i vrlo rano si počela oticati.Sretno u svakom slučaju.

Neposredna veza do poruke: 615
12.1.2013 18:01:40   
proljece12
mersudna i ja sam oticala i tobas u tom periodu i nazalost do kraja trudnoce je sve vise bilo. mene nisu boljeli bubrezi i nalazi su uvijek bili ok. pij puno tecnsosti i to je to. ja sam to rjesavala da sam se manje kretala, i tad je otok bio manji. recimo dok sam bila u bolncii 8 mjesec gotov ga nije ni bilo.a tek kd se porodis abd tad se vidi koliko se otece. al sve se podnese za nase male pilice.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 616
13.1.2013 13:48:29   
sretna sam jako
SREĆNA javim ti nalaz veceras, eventualno sutra. Ostao mi u autu, a muz na poslu...

Neposredna veza do poruke: 617
15.1.2013 23:58:02   
enića
-Evo da vam se javimo, sve je dobro prošlo, UZV i pregled su pokaazali sve super, nema nikakvih sumnji, dečki su zdravi, hvala Bogu. Ljubimo vas sve.

10. januar 2012.

Neposredna veza do poruke: 618
17.1.2013 10:11:46   
mersudina 27
enića jupiiii za tvoje decke,hvala Dragom Bogu da je sve u redu.user posted image user posted image ljubi svoje pilice.

Proljece12 mila moja mislim da smo se mi vec upoznale na nekoj drugoj temi,ako se ne varamuser posted image heheh samo sto ja tad nisam ni mogla zamisliti da cu preci na ovu, ali zaista najljepsu na cijelom forumu.
Ja sam osjetila svoje malene pilice kako me skakiljaju,i zaista taj osjecaj se nemoze opisati nikakvim rijecima.
Oticanje je hB prestalo,vratila sam se u normalu,pa sam skontala da mi to dolazi od dugog stajanja,sada malo vise odmaram.
Veliki ljubac za user posted image user posted image i user posted image user posted image
mislim da su tvoji pilici djecak i djevojcica

Za sve duple mamice i njihove bebice naravno i nas bebele trudnice veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 619
17.1.2013 11:41:21   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: enića

-Palma, čestitam, da ste živi izdravi user posted image user posted image Ostalim želim sve najbolje a novim trudnicama dobrodošlicu te da izguraju uz Boziju pomoc do kraja :) Mi smo hvala Bogu dobro, četiri mjeseca imat cemo sad 10., dečki napreduju, idemo na razvojnu gimnastiku svako jutro, imaju povisen mišićni tonus..., u ponedjeljak ću u Zagreb s njima na uzv mozga i kod neuropedijatra, jer svaka blizanačka trudnoca je i rizična trudnoća..., malko me prpa, ali znam da će biti dobro, ako Bog da, jer oni su zbilja divni momci, guču, smiju se, a sad su počeli i naglas da se smiju, ma ovo je najveće bogatstvo. Uživajte u svojoj trudnoći i svojim malim slatkišima, pusa od nas trojeuser posted image

sto to enica? sto morate u Zagreb? zar ne mozes kod nas uraditi pretrage?

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 620
17.1.2013 11:43:22   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: mersudina 27

sretna sam jako super za nalaze user posted image user posted image
enića zelim vam mnogo srece na kontroli u ponedjeljak da aBd bude sve u najboljem redu,ali kako kazes sigurno hoce.Ljubi svoje bebice od tete sa RR.
Meni tako vrijeme sporo prolazi i jedva cekam da uzivam sa svojim bebicama.

Imam jedno pitanje drage moje zenice,ja sam u 18nedjelji i vec su mi pocele noge pomalo da oticu,nekontrolisano mnogo pijem vode,bubrezi me uzasno bole pa jeli koja od vas to prosla,mislim jeli to signal za uzbunu,krvni pritisak mi je 100/80

I samo jos jedno pitanje user posted image user posted image u kojoj ste sedmici osjetile svoje bebice da se vrte,ja zeljno iscekujem taj trenutak.

Drage zenice user posted image user posted image
user posted image

ja sam oticala dosta zbog vrucine, pa sam pila Magnezij i Donat (jednu-dvije case dnevno) malo je pomagalo, ali ne bas toliko... :) nije za uzbunu, to je normalno, ali ipak vidi sa svojim doktorom... odakle si ti?

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 621
17.1.2013 11:45:57   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: proljece12

mersudna i ja sam oticala i tobas u tom periodu i nazalost do kraja trudnoce je sve vise bilo. mene nisu boljeli bubrezi i nalazi su uvijek bili ok. pij puno tecnsosti i to je to. ja sam to rjesavala da sam se manje kretala, i tad je otok bio manji. recimo dok sam bila u bolncii 8 mjesec gotov ga nije ni bilo.a tek kd se porodis abd tad se vidi koliko se otece. al sve se podnese za nase male pilice.

e da, u pravu je proljece12... sto manje stoji na nogama i tek nakon poroda skontas koliko zapravo oteknes...

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 622
17.1.2013 11:53:24   
AminaZana
eh sada da vam ja javim trenutno stanje na frontu :P

mojim momcicima je sada 4 i po mjeseca i prave su mamine momcine, masallah. uveliko "pricaju" jedan sa drugim, gucu, igraju se sa igrackama (uhvate ih rukama, a ne znaju sta ce od njih, koliko im je drago)...

sutra idemo na kontrolu i vakcinaciju, a cemo vidjeti koliko smo napredovali... a doktorice su inace prezadovoljne sa njima, jer su dosta napredne bebe i kao da nisu blizanci...

bas me slusaju. evo vec par dana sam sa njih troje sama i bas su mirnice, Zana mi pomaze oko njih, ali samo kada ona to zeli, jer je ne opterecavam s tim... poceli smo da jedemo i cvrstu hranu, pijemo i flasicu, ali je sika glavna... cim legnem pored njih, pocnu da masu i rukama i nogama, jer znaju sta slijedi :)

@palma, moze biti da ti je mlijeko "stalo" u dojci, uzmi pumpicu pa se ispupaj malo, dok ne krene. moras imati mlijeka. potrudi se malo, jer ce ti biti dosta lakse... ja ih dojim nocu, tako da se u 8h budim naspavana i vesela... :) sve zahvaljujuci pripremljenom obroku u siki ;)

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 623
17.1.2013 20:56:07   
enića
Amina, , išli smo u ZG jer u Bihaću nemamo neuropedijatra, ima u BL i mislim u Sarajevu, a budući da nam je najlakše bilo do ZG, odlučili smo se za tu opciju. Sad mi je srce na miru, jer sam sigurna da su zdravi, a ovo što idu na razvojnu gimnastiku je sto im je tvrd taj tonus mišića. Pedijatrica kaze da vjezbam sama, a meni se ne da. Ipak je bolje da neko stručan to radi s njima.

10. januar 2012.

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 624
18.1.2013 10:40:44   
AminaZana
enica, a kada se to ustanovilo?

bas mi je drago da je sve OK. bila sam se prepala...

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *