enića
|
-Juli, čestitke za djevojčice, moji dečki su stariji tačno 3 mjeseca,žao mi je zbog mame, primi moje saučešće, život je jako nepredvidiv- jedno dobiješ, drugo izgubiš. Drži se i budi jaka, moraš zbog te dvije princeze. Sigurno je teško izgubiti majku, jedinog i pravog prijatelja, oslonca najvećeg u životu. Ne znam zbilja šta da ti kažem, nego- drži se. Vidim ima još novih budućih majki blizanaca, čestitam i uživajte, a vas ostale sam malo zanemarila, nisam uspjela sve ni pročitati šta vam se dešava/ dešavalo. Ja sam sa svojim momcima sama, dobro se snalazim od prvog dana. Već imaju tri mjeseca i 7 dana, Muž je morao otići za poslom u Abu Dhabi kad smo izišli iz četeresnice, život nam je sveden na skype, teško nam je to palo, ali moramo misliti na njih dvojicu, opet njemu je teže nego nama. Ja se, kao što sam i rekla, sama snalazim. Planiramo za njim u februaru, da iskoristim priliku dok sam na bolovanju. Sve u svemu, proći će i ovo. Život je takav, neka su nm živi i zdravi. Ljubim vas sve.
10. januar 2012. "Pazi šta želiš, možda ti se ostvari" 10. 9. 2012., 9:25- Afan 10. 9. 2012., 9:26- Alim
|