animagical -> RE: Abortus (13.1.2013 16:38:57)
|
ma ne mogu ja raspravljati nikako na ovu temu...ja sam protiv abortusa, izuzev u dva slucaja, ako je ugrozen zivot majke ili ako ce se dijete patiti citav zivot, a i u tom slucaju ne znam da bih lahko odlucila... sjecam se cesto jedne scene...ja imala spontani i vec pod temperaturom cekam na kiretazu, placem, suza suzu goni, sa mnom muz i on place... dolazi u cekaonicu gospodja u godinama, napucana, minjak, nesto se smije i kleberi s nekim zalizanim tipom... i pita ona mene sto ja placem[sm=zmeden.gif] hajde, nekako joj objasnim, ne znam ni sta je se tice ali hajd...a one ce na to,onako hladno, kako je ona dosla na abortus, da se rijesi belaja...Boze mili koliko sam ja tu zenu mrzila u tom momentu, ispricati vam ne mogu... to neko olako shvacanje tipa i to je za ljude, da svako ima pravo na raspolaganje svojim tijelom i slicno, iskreno ne razumijem...nije tu fol u svom tijelu,nego o necijem malom neduznom zivotu...strasna mi je ova tema...jos su mi strasniji ljudi koji to uzimaju zdravo za gotovo ili kao nesto normalno...
|
|
|
|