Dela -> RE: Abortus ??? (10.6.2011 23:46:41)
|
Hvala vam drage moje na brzom odgovoru...nazalost plod je zamro,srce malo vise ne kuca i mora se uradit ciscenje...nisam ja u pitanju nego moja sestra...ovo joj je 5 pobacaj,devera bas s tim,al elhadmulillah ima dvoje prekrasne zdrave djecice,izmedju tih pobacaja dvije trudnoce su uspjele... Istraumirana je tim ciscenjem s lokalnom anestezijom,do sada je radila u bolnici,napatila bi se puno,u toku ciscenja bi znala izgubiti svijest,pa doci sebi i po par puta tako...jednom je nisu dobro ocistili pa je morala ponovo ici da je struzu...ma katastrofa,pogotov kad radis u bolnicama kao sto je bolnica u Zenici... Malo sam citala postove,i mogu vam reci da sam se zgrozavala na neke...inace sam protiv abortusa bilo kakvog,jedino ako je zivot majke u pitanju,a sve ostalo bi zabranila...niko ama bas niko nema pravo da odlucuje o tudjem zivot,da li ce neko da zivi ili ne(naravno osim Boga)...kad cujem izjave ,to je moje tijelo i moje pravo...ma ko ti daje pravo da unistis jedan zivot,da ugasis jedno srce koje kuca,cak i ako se beba ne razvija kako treba i ako kazu doktori da beba nece bit normalna nema pravo niko da ubije to stvorenje...drage moje zamislite samo da se vama desi neka nesreca te da ostanete nepokretne ili mentalno poremecene...sta da uradi vasa porodica???da vas mozda uspava da ne zivite vise??? Onako ne zelim mnogo da komentarisem maldost,15-16 godina,te djevojke nemaju jos izgradjen osjecaj odgovornosti,puse jos kroz glavu,ne razmisljaju zrelo,al brate dragi...majka koja je u braku,koja ima dvoje djece a ostala nezeljeno trudna,nije spremna na trece...uh sva se najezim... nadam se da nece bit problem zbog mog komentara ,citala sam da ste sve iznosile svoj stav,pa tako i ja iznosim svoj
|
|
|
|