Suncica* -> RE: Abortus ??? (23.12.2007 21:08:13)
|
Draga Selma, ja opravdam abortus iz odredjenih razloga. Ok je silovanje, malformacija ploda itd. Ali ipak na danasnjem vaktu postoje mnoga sredstva kojim se spreceve neplanirana trudnoca. Nije cuvanje samo ono:"Vadi ga na vreme". Od toga najveci broj zena i zatrudni. Ako vec zene mrzi da posecuju ginekologe zbog tableta za kontracepciju, spirala, dijafragmi, postoji i najbezbolnije resenje, a to je prezervativ. Ne volim da cujem price ni sa muske ni sa zenske strane u stilu kondom smeta, ne daje pravi ugodjaj i sl. Ja sam posle porodjaja odmah otisla kod ginekologa i stavila spiralu koju sam morala da izvadim zbog promena na materici. Ali sada pijem tablete za kontracepciju, jer ne zelim sebe da dovedem u nezavidnu situaciju. Ne zelim dete jos neko vreme i zato mi je bolje da se obezbedim. Necu posle da proklinjem sebe zbog nemarnosti svoga muza koji je u tom trenutku uzivao, pa eto..desilo se.. A sto se tice toga da mlade devojke odlaze na abortuse, to je istina. Ali vec kada su spremne da rasire nogice, onda bi trebale malo bolje da se informisu o nezeljenim situacijama posle. I sto je najgore onda joj je ceo svet kriv, ne sme da kaze roditeljima, ode kod nekog mesara, ovaj uradi abortus i unesreci je za ceo zivot.. Hvala Bogu nisam nikada bila u takvoj situaciji, a ne verujem da bi je i podnela..
|
|
|
|