Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2012 15:04:59
henna ze
ok vidimo se onda...ja predlažem na ulazu ..da promjenimo kafanu...da sidjemo sprat ispod..na one šarene stolice..i kafa je jeftinija...a puno bolja...pa eto
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2012 18:48:54
niki83
Eh drage moje, ko' da sam cekala 18.45 da sjednem za komp..a vi vec na kafi..uzalud, nije nam se dalo Imala sam goste cijeli dan, sad ih ispratila, nista..vidimo se nekom drugom pilikom, a ja sam sinoc bila u centru i svoj prilog za malu Aminu stavila u staklenu kutiju na ulazu Konzuma, halal bilo..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2012 22:59:35
mala86
ja sam van svega ove sedmice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.1.2012 0:22:07
Ivona
Imala sam namjeru doci...,ali gosti su bili jako navalentni ;) Sudeci po prethodnim postovima,nije bila bas posjecena kafica ;/ Hocemo li u petak oko 18h ili 19h?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.1.2012 7:04:08
mala86
IZVORNA PORUKA: Ivona
Imala sam namjeru doci...,ali gosti su bili jako navalentni ;) Sudeci po prethodnim postovima,nije bila bas posjecena kafica ;/ Hocemo li u petak oko 18h ili 19h?
ajd molim vas ostavite za sljedecu sedmicu jer sam bas pozelila kafenisat,a ove nikako ne mogu ,mislim da cu sutra ponjet jastuk i spavat dole (sinoc u 10 dosla kuci)
al i to je jos danas i sutra pa ce se prezivit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.1.2012 8:15:00
henna ze
ma bile samo palačinka, Nedi i ja.. ja sam došla kući..tušnula se i oduzela.. smoriše me ovdje..pa na trening .ko debil stajala sat vremena..pa kafa... koma... dobro mogu ja i iduće hefte..
palačinko nadjel novčanik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.1.2012 19:57:58
niki83
Drago mi je da se slazemo oko kafe sljedece sedmice ni ja ne mogu sutra, a pozeljela sam vas sve, pa da nas se sto vise skupi..hatepsut, Mya, mama jednog djecaka, emina85 (btw sta je s njom, je li se porodila) hajd da dalje ne prozivam, ofulat cu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.1.2012 18:10:40
mala86
kad bi mogli?
ja svaki dan za sutra saznam koja sam smjena ,valjda dok se malo ne uhodaju al vi se dogovorite pa cu vidjet mogu li se ubacit