Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.1.2012 19:50:02
hatepsut
Hajd ne kukajte ja nemam ni plate ni toplog Nego ako muz bude kuci da me doveze pratim vas da vidim kad je kafica...i naravno ako mi ovaj kasalj prestane do tad for all !!!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.1.2012 9:18:08
gerberka
ako neka žena ima na prodaju banana jaatuk za dojenje neka mi se javi na pp
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.1.2012 14:02:56
niki83
Danas jedna s posla zvala kazu nije frka, samo nisu stigli odraditi obracun, to je zbog toga..sta ces?! Nova godina se proslavljala danima, po EU, pa im se nije dalo da odrade i uplate ovoj bijedi na vrijeme, pih!?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.1.2012 14:08:00
niki83
Pa eto hocemo li onda u 19h? Necemo valjda nas dvije same Ja imam podjelu knjizica kasno poslije podne, pa valjda cu na vrijeme stici sve odraditi.. Ima li nam Male86, palachinken, Mya, gdje su sve??
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.1.2012 14:23:16
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
nigdje nikog..ako se niko ne javi idemo nas dvije..ženo da ti razdužim "ono" ja sve u torbi nosam..vidjećeš kad zaboravim da izvadim
hahahahaha, nemoj ga molim te zaboraviti Salim se, nema veze..nije uopce problem.. Nego palachinken zelimo ti da se otarasis gostiju i da ko' zena dodjes na kahvu, da tebe neko usluzi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.1.2012 21:04:46
mala86
ja sam sutra u Sarajevu
idem na jednodnevnu obuku bas se radujem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.1.2012 14:51:30
henna ze
Niki Miki..meni se rodica najavila u goste preko FB..pa kako da je odbijem nikad mi nije bila sa čojekom... izvini... by the way..lego je...mislim topli