Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.1.2012 12:47:21
gerberka
gdje u 19h, jel dolje u prizemlju, gdje sam vas srela prosli put?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.1.2012 13:23:58
henna ze
mi se nalazimo na onom glavnom ulazu a gdje ćemo sjediti ne znam...meni je prošli put bilo bezveze dole...bučno ne možeš progovorit ko insan.. mada sam ja i predlagala da mijenjamo kafanu...sad predlažem da računamo i da se nedamo zafrkat
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.1.2012 16:28:37
mala86
prva sam smjena opet
vidimo se na kafici ako nesto ne iskrsne
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.1.2012 15:26:59
Nedi
IZVORNA PORUKA: Ivona
Dolazim i ja Nedi,vodis li Nedija?
Ne znam jos ni da li ja dolazim. Moze se dogoditi da Nedi ima vrijeme bez mame i tate a ako se to dogodi mama i tata ce provesti poslijepodne i vecer uzivajuci i samim tim ja necu na kaficu.
Nista ne znam do 18sati. Poslati cu ti sms. Funky sta bi s tobom dolazis li?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.1.2012 17:22:07
mala86
ko vodi dijete? dolazim i ja ,za Leona se jos mislim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.1.2012 18:27:52
niki83
Ja jos cekam mm s posla..ne mogu s N i kolicima, hladno je, zao mi je..a i pozeljeli su se, taman sam mislila bar ce ostati kuci maziti se dok ja izletim na kaficu.. Nego nadam se da ce stici bar do 19h pa da vam se pridruzim, i ako malo zakasnim, naci cu vas..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.1.2012 18:29:50
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Ja jos cekam mm s posla..ne mogu s N i kolicima, hladno je, zao mi je..a i pozeljeli su se, taman sam mislila bar ce ostati kuci maziti se dok ja izletim na kaficu.. Nego nadam se da ce stici bar do 19h pa da vam se pridruzim, i ako malo zakasnim, naci cu vas..
bit cemo na starom mjestu jedva cekam da te vidim!ja cu leona u igraonicu,nadam se da ce ga primit i da ce htjet ostat,jer zadnja 2 je ostajo bez frke
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.2.2012 9:29:41
henna ze
drage moje .. evo mjesec će skoro kako ne kahvenisasmo..bogme meni nedostajete..konačno je evo "ugrijalo"...sve se normalizovalo pa da vidim da li ste za kafu?
ja bih imala i jedan prijedlog..ne želim da budem inicijator skupljanja ovca na nivou RR..jer to sad imaju nešto neka pravila..ovo ono..ali zamolila bih vas , ako želite, možete i hoćete..da na kafici skupimo koju markicu za Eminu Pezer. sinoć je bila na ispuni mi želju..bila je i prije toga na DDS...ženi treba transplatacija bubrega...4 puta sedmično ide na dijalizu već 6 godina..treba joj 80 000 sad ne znam jel KM ili eura..mislim da je ovo prvo... nema tel broj...samo račun.. kako sam ja gledala ona živi u palačinkinom ulazu..mogle bi skupiti što god pa da palačinka uruči ..naravno ako se slaže ona i sve vi..hajde razmislite molim vas pa se izjasnite...
inače ovih dana sam i ja loše..na drogama..infuzijama..ali skupila bih snage da se nadjemo.da se vidimo...
pusa za sve