Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.2.2012 20:20:41
Ninushka
hej evo ja slučajno uletih i ugledah da se tema ativirala, evo ja se javljam za kaficu, nadam se zaista da ću ovaj put doći, ali ništa ne obećavam. Ja sam sam free ovih dana, vikendom mi nikako ne odgovara, pa eto recite kad, pa da vidimo ko se javlja.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.2.2012 8:24:14
mala86
ja se i ne prijavljujem,kad se dogovorite vidjet cu hocu li se moc uklopit zbog svojih smjena
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.2.2012 12:41:08
niki83
Vidim sprema se kafica..ja ne mogu ni veceras ni sutra Jedino petak..ali nema veze, uzivajte OT drago mi je da se ova teta Mala86 javila..samo da znam da je dobro..Za L znam, u ponedjeljak sam ga vidjela na prozoru, djed ga drzi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.3.2012 8:29:40
mala86
sta je za kaficu?ja sam danas slobodna,neki gosti su spominjali dolazak,ali ako ne potvrde mogla bi i ja
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.3.2012 9:53:27
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
OT drago mi je da se ova teta Mala86 javila..samo da znam da je dobro..Za L znam, u ponedjeljak sam ga vidjela na prozoru, djed ga drzi
pozelili smo vas ako veceras bude kafice(i mi uspijemo doci)povedi Naimu da se druze