|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
17.12.2011 22:24:39   
Ninushka
Ma znam, sjetila sam se poslije, a nisam se stigla ispraviti, izvinite.user posted image user posted image user posted image
Već sam zamišljala šta ćete napisati, ne zamjerite nije moj dan, ili mjesec ;))))

Ajde barem sam vas nasmijalauser posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1801
17.12.2011 22:46:45   
Ivona
E moja Nina,jedino da te azuriram,pa da me azuriras...hi hi hi Imam osjecaj da mi je u zadnje vrijeme mozak k'o kod amebe.Hronicno sam umorna...user posted image

Eh,sto se tice paketica u pozoristu,bit ce onako kako sam vec i napisala-predstava "Novogodisnji maskembal" koja ce trajatii nekih pola sata-karte su po 3KM.Paketic (bar za djecu koja su na spisku IKB) ce biti 20KM i biran je po artiklima iz DP-a-kinder cokolada,Juhu cokoladice i tako to...,bez igracke).

Prosle godine je bio foto Nino i slikali su svako dijete bez obaveze da kupite fotografiju.Mi svake godine sami slikamo Selenu,a zadnji put smo par mjeseci poslije svratili do Nine(tada nam palo na pametuser posted image i kupili slike,jer su profi ipak profi i bile su po 2KM.

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 1802
24.12.2011 16:25:40   
henna ze
samo da vam javim da smo bili na paketićima u Abakusu..i ne da su katastrofa..od predstave do paketića..i još to košta 25KM..mislim da je vrijednost paketića oko 7-8KM dodje kineska lutka od 1 KM i set za doktorice možda 1,5 KM i malo slatkiša...eto da znate..da je bezveze..jedina pozitivna stvar je DM...čika Ibro i dalje najbolji

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1803
24.12.2011 16:26:25   
henna ze
i da čestitam Božić mojim dragim RR sugradjanjkama...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1804
24.12.2011 17:09:13   
sheri
i ja i Nora se pridruzujemo cestitkama i zelimo vam mnogo zdravlja, srece, ljubavi. i paketica , naravno! user posted image
a mi smo odlucili ipak preskociti DM ove godine, i svake slijedece, dok dijete ne prestane da se plasi. a paketice primamo bez problema i straha od "obicnih" ljudiuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1805
24.12.2011 18:01:13   
gerberka
zenicanke gdje u zenici kupiti naljepnice za dekoraciju djecije sobe?user posted image

svim curama koje slave srećan Božić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1806
24.12.2011 18:03:15   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

zenicanke gdje u zenici kupiti naljepnice za dekoraciju djecije sobe?user posted image

svim curama koje slave srećan Božić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilo je u Kidi Oz-u, ali maleni.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1807
24.12.2011 18:11:38   
gerberka
hvala ti, jesu skupi user posted image ..i trebaju mi manje naljepnice
izvinite za OT ali bas ne znam gdje da uhvatim zenicanke user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1808
24.12.2011 18:15:15   
palachinken
Pa bile neke ribice i zivotinje, kao one plastificirane naljepnice, po 8,5KM. Ali, to je ljetos bilo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1809
24.12.2011 18:31:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa bile neke ribice i zivotinje, kao one plastificirane naljepnice, po 8,5KM. Ali, to je ljetos bilo user posted image

user posted image user posted image user posted image na vakat si mi javila

user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1810
29.12.2011 10:28:41   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: henna ze

samo da vam javim da smo bili na paketićima u Abakusu..i ne da su katastrofa..od predstave do paketića..i još to košta 25KM..mislim da je vrijednost paketića oko 7-8KM dodje kineska lutka od 1 KM i set za doktorice možda 1,5 KM i malo slatkiša...eto da znate..da je bezveze..jedina pozitivna stvar je DM...čika Ibro i dalje najbolji

Moja veceras treba ici tamo i ne očekujem čudo od paketića jer je i prošle godine bio user posted image

Bili smo u pozorištu, DM je bio superiška, mada su oni malo zakazali sa organizacijom, paketić smo sami spremili i bio je pun pogodak što se tiče igračke (mama je slatkiše ostavila sebi user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1811
30.12.2011 16:10:54   
Ivona
Eh, nas izvjestaj sa dodjele paketica u BNP-u:
Deda Mraz je bio super,predstava je bila O.K.,paketici su bili fenomenalni (jer je baka licno birala artikle ;),a jedan ogoman ogroman minus dajemo pozoristu kao organizatoru,jer je bilo prehladno i djeca su mi se prehladila;ove godine je hol pozorista bio sablasno prazan i hladan,nije bilo balona,ni snjeska...nistauser posted image

Selena je vec iskusna u primanju paketica,a i Sergej je odusevljen (bojala sam se kako ce reagovati na Deda Mraza).

Nego,kad pijemo kafu slijedece godine?user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1812
30.12.2011 23:36:03   
Ninushka
Mi smo jučer bili u Abakusu, nama je bilo predivno, predstava, Djeda Mraz Ibro, ma superiška. Paketić je bio puuun slatkiša, ove godine, dok je prošle bio baš bezveze. A tek igraona, Srđan nije htio kući ni poslije podjele paketića, bio je oduševljen...... a mama i tata još i više....

Žene moje, Sretna vam Nova 2012.... samo zdravlja sreće, i punnno puno para....hebiga bez njih ne ide...

a kafa, Ivona??? ...čekam ažuriranje, pa da ja ažuriram tebe ;)))) ljubi dječicu...

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1813
31.12.2011 15:11:21   
niki83
Mi smo sinoc u 18h, 30.12. bili na dodjeli u Abakusu..
Paketic je ok sasvim, svi slatkisi su pomno odabrani, lutkica je jedino "smrdila" na Chineseuser posted image
Svidjela se mojoj Naimi i predstava, poslije je pricala o djecici koja su imala sarenu kosu i bila nasminkanauser posted image
ali vjerujem da ce ce se i ostale forumasice koje su bile (a bilo nas je triuser posted image ) sloziti da bi se trebali organizovati za malo razglasa, ma ja nista nisam cula o cemu su govoriliuser posted image ili sam gluha!?!

N&N

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 1814
1.1.2012 12:03:33   
sretna_mama
Niiiiiiiiiiiiki...extra je bilo..i drago mi je da smo vas sreli..

Svima vam želimo sretnu Novu Godinu.sve najbolje...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1815
1.1.2012 13:38:41   
niki83
O hvalauser posted image
I od nas Sretna Nova Godina, sve najbolje...user posted image

N&N

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 1816
2.1.2012 0:18:31   
hatepsut
Jooj Niki ja kontala pitati koja je bila 3. forumasica user posted image u slikama  s abakusovih "zabava" imam i ja s DM user posted image drugarica koja je bila samnom je takodjer forumasica,ali rijetka.inace organizacija u abakusu je bila losa,ja sam naravno odmah reagovala,takva sam po prirodi user posted image ni K. se nije svidjelo,sastavili su bebe i veliku djecu,inace K. je do sad ostajao sam.sadrzaj paketica,pa tako..uglavnom nisu fus slatkisi,dobio je igracku neki auto user posted image djecak od skoro 10 g. ?! ali DM je bio mrak !Kao i uvjek !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1817
5.1.2012 15:21:26   
niki83
Zenicanke moje drage, rado bih da se organizujemo na jos jednoj kafici i da se u sto vecem broju pojavimo, i opet probamo sakupiti neki prilog za malu Aminu Tahmscija..kazite kad vam odgovara...
Znam da je mjesec januar najtezi i najsiromasniji u godini, ali koliko god ko mogao, nije sramota, pa markica je velika, a kamoli dvije!!!user posted image user posted image Idemouser posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1818
5.1.2012 15:30:57   
henna ze
Niki draga evo ja baš isto kontam..ti me preduhitri..super..
ja bih mogla sutra naveče..ali teko poslije 19,30 jer hena ima trening...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1819
5.1.2012 15:43:31   
niki83
ok, draga, evo sacekat cemo jos zenica da vidimo i njihove prijedloge kad mogu..

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1820
5.1.2012 18:15:30   
mala86
mislim da i ja mogu sutra na kaficu user posted image
ako negdje ne smugnemo,da iskoristim ove slobodne dane user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1821
5.1.2012 20:51:41   
niki83
Ma ti treba da uzivas u slobodi!!! user posted image Da znas kako mi je drago, kao da se radi o meni, bas sam mm pricalauser posted image
On je nama vec nesto ugovorio za sutra navecer, ali ako cete vi ja mogu onda odvojiti pola sata..samo se nadam da ce se jos zena javiti sutra aBd!

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1822
5.1.2012 21:13:16   
niki83
Hei, a sta kazete na subotu ujutro, recimo od 11 do 12h?? Da brzinski popijemo kaficu i skupimo sta mozemo..

N&N

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1823
5.1.2012 21:46:39   
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83

Ma ti treba da uzivas u slobodi!!! user posted image Da znas kako mi je drago, kao da se radi o meni, bas sam mm pricalauser posted image
On je nama vec nesto ugovorio za sutra navecer, ali ako cete vi ja mogu onda odvojiti pola sata..samo se nadam da ce se jos zena javiti sutra aBd!

ja 90 posto necu moc sutra user posted image
ako svekar bude za cuvanje malog,idemo malo kod prijatelja,Badnjak mu je pa cemo na kuhano vino user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1824
5.1.2012 21:48:34   
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83

user posted image user posted image  hejj dok nisam radila nisam znala ovako cijeniti slobodan dan,slobodno vrijeme user posted image !vjeruj mi da sam pozelila biti u pidjami u kuci user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *