|
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 12:35:49
|
|
|
|
sheri
|
mi smo pretprosle godine(N je imala pola god. ) isli u igraonicu u Metalurgu - nisam zadovoljna. Prosle god. (N godina i pol) isli smo u Abakus- opet nista posebno. ALI, mi smo tada bili jos mali da bi nam ista bilo zanimljivo, zato i navodim koliko je bila stara. paketici su bili skroz bezze, nikako prilagodjeni ni urastu, ni spolu, ma bas bezze. ali eto, niko nas nije tjerao. i da, oni stave da je slika uracunata u cijenu,ali na kraju se ispostavi da nije. pored toga, isli smo u pozoriste kod Djeda mraza,ali tek nakon predstave, jer bila je mala. ove god. se kontamo da idemo u tropik, jer eto da i tamo probamo . ali N rodjak je Djeda mraz, i njoj ce i kucici doci mada kontam da ce ona iz kuce kad on u kucu . ove sa skroz malim bebama, ne ocekujte previse, a vi sa malo starijom djecom, kako god okrenete vi necete biti zadovoljni nesto aman zaman, ali djeca miozda hoce. njima je to dozivljaj, kako god. uh, eto ja ga razvukoh! Nedi, evo probam ja; dosli smo, usli i kao oni su pripremili neki program. teta se obukla u neku vilu, procitala pricu o vili i dolasku DM, po meni ne pripremljeno, i onda hajmo se slikati jer je bilo male djece, i vriske, i dreke. meni previse zbrdazdola. ali to je moje opinion, ne mora znaciti da ce vama tako biti. Prosle god je bila i niki, pa eto mozda je ona imala drugacije iskustvo. i da, da napomenem da smo mi isli na paketice koje je organizovala jedna firma za svoje uposlenike i prijatelje, i tako dalje blabla
< Poruku je uredio sheri -- 15.12.2011 12:39:29 >
|