Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.11.2011 21:04:47
mala86
joj ja nemam pojma hocu li moci,hocu li uspjet
a bas bi vas voljela sve vidjet
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 9:28:10
henna ze
jesi vidio kad ja zaprijetim..ako ne dodjete..ima da se nacrtate i crtež da donesete... važi sheri..ja idem sama bez originala... lejla ze..mjesto sastajanja...glavni ulaz u tc..19 o klok..ako nas nema...onda smo u kafani na spratu odmah do turbo limača( hahaha ko da ima turbo limač) uglavnom znaš gdje je to..iza terra nove... vidjećeš smrknutog konobara ( ili sretnu konobaricu- čeka da nas zavali)..i tetke
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 11:31:12
niki83
joj..ja sam danas druga smjena..dijete mi svunoc imalo temperaturu, evo moji dosli da je vode kod sebe, a ja moram na posao ... ako vam se veceras pridruzim to ce biti cudo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 11:46:48
Nedi
Henči hoću i ja ospice nisam ih ni ja bolovala da riješimo i to Kad sam trudna bila i otisla po doznake u ambulantu a žena dovela dijete sa 5 miliona ospica kaže Evo sjedi ovdje kod ove tete. Reko hallooooooo gdje ćeš ga kod mene imaš li oči?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 12:04:46
henna ze
niki ženo šta je to vas spopalo ..žao mi je Naime..duša mila tek se malo oporavila sad tura..pa znaš li šta joj je..grlo? Nedi..u prošli utorak ja bila sa rodjakom na kafi..u našoj kafani..radila je igraonica..
znači večeras ti i šeri me grlite i ljubite..pa ako sam nosilac...zajedno ćemo ih bolovati...ospica party..matorih ženetina..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 12:14:03
niki83
henna legendo, uvijek me nasmijes ...iskreno vam zelim onda da dobijete ospice, sve tri A mi smo svi u kuci bolesni, virus neki, kasalj, nos, groznica, samo mi smo danas bolje, a ona od sinoc ima i temp., ma nisam vise pametna vama
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 12:23:39
henna ze
Hena je prošle sedmice prvo počela kihati..šmrkutati..pa onda boli je grlo..ja dr za sve pregledam i uključim joj ampicilin kapsule...to je zadnje pila nekad u proljeće... nakon toga škripe pluća..ja odmah navalim na sve moguće pripravke koje imam..hvala bogu sad je ok...
a tako kad oslabi imunitet svi virusi navale...ako se kakav novi virus pojavi u ameriKi...moj babo i ja ga fasujemo prvo u evropi za nama svi ostali...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 12:34:25
Nedi
IZVORNA PORUKA: niki83
henna legendo, uvijek me nasmijes ...iskreno vam zelim onda da dobijete ospice, sve tri A mi smo svi u kuci bolesni, virus neki, kasalj, nos, groznica, samo mi smo danas bolje, a ona od sinoc ima i temp., ma nisam vise pametna vama
Jest vas uhvatilo a N.-ica sigurno oslabila od onog stomačnog visrusa i sad je sve napada . Želimo vam brz oporavak.
Valjda cemo i mi nesto sam vec dogovorila veceras i to bas u Centru ali vjerovatno stignemo malo doći
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.11.2011 22:35:02
niki83
Nadam se da ste se lijepo ispricale veceras i da vas konobarica nije zavalila Mi smo poslije posla umjesto na kafu pojurili u dispanzer..Jao, bolesne djecice!! Ma da hoce nesto pasti vise, kisa ili snijeg, samo da ovaj smog ocisti, mahom upala pluca ide, strasno Helem, mi imamo upalu grla, temperaturu je imala cijeli dan, glava joj samo gori..kaze dr. nije za injekcija, vec evo vam pencilinski sirup, hajd rekoh valjda ce nas brzo izvuci aBd.. Tako da se vidimo aBd na nekoj sljedecoj kafi, bas mi je zao sto je ovo bio razlog mog izostanka