Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.11.2011 12:13:00
mala86
niki bas mi je zao
bezo ozdravljenje zelim tako je to kad krene
nego jel ima onda ista od te kafice ili da ostavimo za sljedecu sedmicu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.11.2011 12:16:53
henna ze
kafica bi se svela onda samo na nas dvije izgleda...ni hatepsut se ne javlja... hmm da odložimo onda za koji dan.. niki draga..šta da ti kažem...čuvaj se za šolju dobro i ne daj da te voda odnese..brzo ozdravljenje ti želim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.11.2011 13:11:33
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja cu vam se pridruziti slijedece godine u ovo doba.
joj one stvari
sutra mi je muzic do 3 na poslu,jel mogu doc do tebe oko pola 4-4? prerast ce mala,a ja nikad
Naravno.Ja sam u kuci 24 sata dnevno.
oki naletit cu danas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.11.2011 16:09:33
sbsbs
ja nemogu ovak kasno oko 19h izaci jer moja malena vec tada spava... pa ovak kad budete raspolozene i imale vremena preko dana nekad... vikend recimo, dogovorimo se...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.11.2011 17:20:38
niki83
Ja necu nista vise da predlazem, jer ne znam sta nas opet moze zadesiti, ovo vrijeme puno viroza nekih Ali rado cu se pokusati uklopiti ako neka od vas da neki prijedlog u toku sljedece sedmice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.11.2011 21:19:59
henna ze
ništa ako ih ja fasujem eto me tebi da me liječiš..e ti si jedina osoba pored mene koja vako stara nije imala ospice.. krepanjac od ospica..kad me već u tz nisu htjeli..što ti je sudbina...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.11.2011 20:38:20
henna ze
nema ospica.. sutra kafa u 19..na istom mjestu..ko dodje..dodje..a ako niko ne dodje ja odoh gore popit kafu..vas ću zamišljati a konobarica će mi sigurno jednu nes naplati6 4,5 KM... da vas čujem sad....