Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 20:32:29
gerberka
niki jesam ja tebe mila upoznala sa hanicom u trznom?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 20:34:13
gerberka
ja cu s vama aBda nekad u decembru, sad sam na mirovanju
imas pp
< Poruku je uredio gerberka -- 23.11.2011 20:35:17 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 20:41:22
mala86
bravo Niki ja bas htjela jutros aktivirat temu
stvarno bi mogle,samo nemojte petak molim vas,imendan mi je,jedino ako ste raspolozene za darivanje (vi mene ne ja vas )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 20:44:58
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja cu vam se pridruziti slijedece godine u ovo doba.
joj one stvari
sutra mi je muzic do 3 na poslu,jel mogu doc do tebe oko pola 4-4? prerast ce mala,a ja nikad
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 21:09:07
mala86
niki 83 henna ze i henna originial mala86 (bez Leona) da iskoristim dok su ga pozelili
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 21:09:57
mala86
henna javim ti se pa cemo zajedno iz Crkvica ja cu prije do mame,nismo se vidjele od subote
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.11.2011 21:19:15
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
mala ja ću autom..pa eto javi se nudim ti prevoz
javit cu ti se hvala ne bunim se sto ides autom,nimalo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.11.2011 9:05:50
henna ze
čuj pitanja..naravno da možeš...samo u 18 nam je malo nezgodno..niki radi do 18..i meni isto odgovara 19..her ne mogu stići s posla po dijete i još nešto da jedemo..pa hajd probaj makar na pola sata..