Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.11.2011 13:40:35
Nedi
IZVORNA PORUKA: henna ze
zdogovoreno
Hocete li voditi djecu? Mi smo sad od doktora, N neću voditi ali reko mozda i ja uhvatim kakvu baju do tada pa da ne budem blizu djece ili hene. Možda je bolje da ni ne dođem?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.11.2011 14:50:34
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi Hocete li voditi djecu? Mi smo sad od doktora, N neću voditi ali reko mozda i ja uhvatim kakvu baju do tada pa da ne budem blizu djece ili hene. Možda je bolje da ni ne dođem?
Ja sigurno Minju vodim.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.11.2011 14:56:49
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi Hocete li voditi djecu? Mi smo sad od doktora, N neću voditi ali reko mozda i ja uhvatim kakvu baju do tada pa da ne budem blizu djece ili hene. Možda je bolje da ni ne dođem?
Ja sigurno Minju vodim.
i ja cu onda Leona da ne stojis sama nek se ganjaju u duetu
niki ajd i ti drugaricu pa nek zajedno skacu,generacija dvogodisnjaka
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.11.2011 21:40:18
niki83
hoće moja Hena opet puzat s njima ako je povedem?
Bude li Keno dosao Minja nikog nece ni gledati
Kad smo isli doma samo je u njega gledala i nije joj bilo pravo kad smo se rastali. A baki je kasnije rekla da je bila na kafi s Kenom
sto se ismijah, Minjice legendo a moja N ju spominje kako je rekla necu da se diram nije dala da je dodirne, ali ne moze da joj odmah zapamti ime i pita me stalno mama kako se zove ona roza seka Nisam sigurna da li cu nju voditi, moguce je da cu direkt s posla na kafu, jer sam druga smjena, ali ipak dolazim i to je najvaznije Henna, ako treba mob. jos uvijek, javi da ponesem.. Vidimo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.11.2011 10:14:03
mala86
a tetka od male86 je koma...hahahaha..
ti tako o mojoj tetki
ja preksinoc slala njoj nesto za Njemacku,i dodjem ispred zgrade i sjetim se da joj nisam stavila onaj punjac pogresni,i nisam se vratila neka neka to mi je "zalog" ako mi moj ne vrati
ona ne zna ni ciji je punjac poslala ,samo sumnja
nije mi sva familija ovakva samo pojednici
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.11.2011 7:38:50
hatepsut
hoće moja Hena opet puzat s njima ako je povedem?
Bude li Keno dosao Minja nikog nece ni gledati
Kad smo isli doma samo je u njega gledala i nije joj bilo pravo kad smo se rastali. A baki je kasnije rekla da je bila na kafi s Kenom
Dusica malena,Keno inace jako voli malenu djecu,ali nekad ga bude stid da se igra s njima kao on je "velik" Na zalost mi se veceras necemo druziti s vama Ja sam prehladjena ,bojim se rad Henne ,ali i vas ostalih i vase djecice...ljubimo vas !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.11.2011 8:15:13
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Oh, hatepsut, nazalost, ali brzo ozdravljenje zelimo. A zna li neko sta nam je sa Hannicom?
hatepsut
s hannicom jos nista,sad sam joj gledala profil na fb nema nikakvih cestitki